Biz kadınları mutlu kılan enler ve an (ı)lar?

synbayanmeh

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
32
0
16
Antalya
Çok merak ediyorum hakikaten biz kadınlar zor varlıklarız yaratılış gereği sanırım kolay kolay hiç birşeyden hoşnut kalmıyoruz mutlu olmuyoruz illa ki bizleri huzursuz edebilecek ne varsa kafamızda kuruyor ve çoğu zaman buna yön veriyoruz kendimizi nedense her daim olumsuzluklara yöneltiyoruz..Neden niçin bu git-gel'lerimiz ?
Bu yüzden de kişilere göre değişen ve değişik zamanlarda yaşanan mutlu kılan enleriniz buyrun burdan bayanlar:)

Erkeğinin kadınına olan en başta saygısı ve sevgisi önemli olmalıdır; bu bence kadınları mutlu edecektir en önemlisi de huzurlu olacaklardır.

anlaşılmamak en kötüsüü bence bizi anlasalar ruhumuzu anlasalar herşey çözülür bence

Onu bunu bilmiyorum da erkekler trip yapıp küsmesinler :1::1::1::1::1::1: Komik oluyor yani

Son düzenleme:
Erkeğinin kadınına olan en başta saygısı ve sevgisi önemli olmalıdır; bu bence kadınları mutlu edecektir en önemlisi de huzurlu olacaklardır.

Sadece erkeğin kadına saygısı ve sevgisi değil ; insanlığın hakettiği arzu ettiği fakat beceremediği saygı ne yazık ki min.seviye de..bu yüzden de çoğu (kadın-erkek) mutsuz ,huzursuz..
KEŞKE BÖYLE YAŞAMAYI BECEREBİLSEK SAYGIYI YİTİRMEDEN..!O ZAMAN BÜTÜN DNYA BUNA İNANSA BİRLİK OLSA UZANSAK SONSUZAA...!

özgüven kaybına kadar gidecek durumlara düşmemek için bence ilişkide önce ben diye düşünülmeli o zaman ona verebilecek daha olumlu güzel duygular beslenebilir

Back
X