Biz kaynana olsak ?

İki oğlum var.Biri 24 diğeri 20 yaşında dolayısı ile birçoğunuzdan daha yakınım kaynanalığa.

Oğlumun sevdiğini severim(sevemezsem de sayarım) önemli olan oğlumun mutluluğu.

Aynı şekilde tabiki o da beni sevsin isterim ama sevemiyorsada kocasının hatrına saymak zorunda.

Aynı evde değil aynı sokakta bile oturmak istemem.

Bir oğluma ne taktıysam ne yaptıysam $ a çevirip kuruşukuruşuna diğerinede aynısını yaparım.

Ben sağken asla tapu teslim etmem.Benim herşeyim ben gidince zaten onların.Kanun paylaştırıyor zaten.

Kimsenin çocuğuna bakamam kendine güvenen doğursun.

İkisinin arasındaki ilişkiye karışmam ama oğullarımlada aramdaki ilişiye kimse karışamaz.

Onların saçının bir teli için canımı veririm.Sarılırım da, öperim de, dertleşirim de.

Ben o yaşa gelince yeminin var gemiyle dünya turu yapicam.
Gelin, damat, torun torba uğraşamam. Ben doğurmaya üşenen insanim. :)

Sonrada kismetse güzel bir sahil kasabasinda olan evimde keyif yapicam. Ohhh keyif caticam. Torunlari senede 2 kere görsem yeter galiba. Gelin / damat hic gelmesede olur...
Kendi cocugumlada uğraşamam... evi olur barkı olur otursun evinde. Gelip gelip saclalik yapmasin bana.

Bir de benim sinir olduğum nokta, hem torun yaparsan kendin bak ben bakamam delip hem benden sürekli ilgi samimiyet beklemesi aile olalım demesi.

Ne alaka? O doğurduğuna bakmış büyütmüş. Sende kendi cocuğuna bakarsin.

Ben daha doğurmadım ama kvye zaten baktirmam ama bakmak istemese küsmem darilmam

Ne alaka? O doğurduğuna bakmış büyütmüş. Sende kendi cocuğuna bakarsin.

Ben daha doğurmadım ama kvye zaten baktirmam ama bakmak istemese küsmem darilmam

Hayır zaten bakmasın istemiyorum. Ama sanki bak demişim gibi ben torun bakamam eve tıkılamam haberin olsun deyip sonra illa torun yap, sen bize sürekli gelmiyorsun soğuksun bilmem ne diye oğluna şikayet etmesin. Madem mesafeliyiz herkes kendi başının çaresine bakıyor bırak da bakayım değil mi hem aşırı samimiyet bekleyip hem bebek bakamam demesi ki dediğim gibi öyle bir beklentim olmadığı halde laf çarpmasına sinir oluyorum.

Torun bakmak istemem..kendı cocuklarıma zor bakıyorum😁
Gelin göze alıyorsa cocuk sahıbı olsun.
Pohpohlamam..ama saygı ve sevgi gosterırım..herhalde bılemedım..hep beklenti ıcınde olmasın ..zor iş..bıraz daha yaşlanma lazım..ayrıntılı düşünmem lazım

Gidip gelme tamamen gönül işi, gelmeyene belki içten içe kırılır insan ama sitem bana çok saçma geliyor, heralde öyle olmam...Seven isteyen zaten gidiyor, zorlamak nedir yani.

Eğer bir kayınvalide olmak istesem kendi kayınvalide adayım gibi olmak isterdim. Annem kadar sever, saygı duyar, düşünür, üstüme titrer. (:
Ama ben çocuğumu öyle darlayanlar gibi darlamam, gelinim sürekli gelsin yardımcı olsun diye çirkefleşmem sanırım. Hele torun yook aliyim tşk.

kızımı üzeni üzerim o ayri konu
ama kimseye de bana gelsin neden gelmiyo niye gelmiyo demem.
kendim ne kadar el kapisina oz kiz gibi oldum ki damadimdan bekleyeyim.

Ya ben cok merak ediyorum. Canım cok sıkkın .. Sk sk gitmedigim için sevilmeyen gelinim.. Empati yapmak istiyorum cocugum var Allah ömür verirse bende 50 olacagım.. Bende kaynana olacagım evladımı cok seviyorum .. Aceba bende mi isterim kızım hep gelsinoğlum gelinim hep ilgilensin.. Cidden aceba yaşlanınca bu piskolojiye mi giriliyor ? Yada boşluktan mı yada beklentiden mi ? Ha bacılar evlat sevmek bu mu lütfen fikir..
Benim annem de bir kaynana ne gelin der ne gidin der biz ne zaman istersek gideriz kalkarken de asla az daha durun gitmeyin demez herkes aynı olmuyor yani 🕵️‍♀️

Ya ben cok merak ediyorum. Canım cok sıkkın .. Sk sk gitmedigim için sevilmeyen gelinim.. Empati yapmak istiyorum cocugum var Allah ömür verirse bende 50 olacagım.. Bende kaynana olacagım evladımı cok seviyorum .. Aceba bende mi isterim kızım hep gelsinoğlum gelinim hep ilgilensin.. Cidden aceba yaşlanınca bu piskolojiye mi giriliyor ? Yada boşluktan mı yada beklentiden mi ? Ha bacılar evlat sevmek bu mu lütfen fikir..
Ben hiç olamayacağım ama iki türlü de ezilirdim
Çünkü bankadayken hem memur oldum hem şef
Memurken yaşça büyükler sürekli iş yaptirirdi sen küçüksün derlerdi şef oldum yine altimdakinin ayak oyunları naz kapris vs tüm işleri yapardım
Benden kaynana olmaz gelin beni ezerdi herhalde kötü karakterli olursa iyi olursa arkadaş olurdum öyle üstünlük taslamaya kaynana rolü bunu gerektirir op elimi demem gorumceyim mesela yerimi biliyorum karışmam cagirlarsa giderim
Sevilirmiyim bilmem de arkadaş olurlarsa arkadaş olurum kaynana olsam da öyle olurum rol kapris vs yapamam neysem oyum

Annemin çok arkadaşı var. Çok hobisi var. Bazen ararım kahve içmeye bilmem kimde, bazen koroda, bazen resim kursunda, bazen günde. Sürekli bir faaliyet.
Özeniyorum ona.
Benim de hayalim öyle bir emeklilik.
Arkadaşlarımla gezmek, kocamla gezmek, müzelere sergilere gitmek, kurslar almak, yeni hobiler keşfetmek, bazen oturup saatlerce kitap okumal, geç yatıp geç kalkmak, balkonumda keyif kahvesi yapmak amacındayım.
Kendimi oyalamak mutlu olmak amacım. Çocuğumu anaç haline getirip sadece onla oyalanıp ona da kendime de sıkıcı bir hayat yaratmayacağım.
Elimizde.
Abimin yanına yaşadığı ülkeye gidiyorum bazen yaşlı insanlar uzun yürüyüşler yapıyorlardı, kaç yaşında dağda bayırda geziyorlar. O gün dedim ben de böyle yaşayan bir yaşlı kadın olacağım diye.
Ha gelin sevsin diye değil bunlar kendimi iyi hissetmek için yapacaklarım. Gelin oğlumu sevsin yeter😬 Torun morun da bakamam zaten arada özleyince gider sever dönerim düzenime.

Ben açıkçası en büyük arkadaşım yalnızlığım gençler gezsin hetgün gelmesede ara ara görmek isterim yavrumu bende giderim

Back
X