- 19 Şubat 2016
- 2.371
- 9.862
- 158
- Konu Sahibi Backyoureyes
İki oğlum var.Biri 24 diğeri 20 yaşında dolayısı ile birçoğunuzdan daha yakınım kaynanalığa.
Oğlumun sevdiğini severim(sevemezsem de sayarım) önemli olan oğlumun mutluluğu.
Aynı şekilde tabiki o da beni sevsin isterim ama sevemiyorsada kocasının hatrına saymak zorunda.
Aynı evde değil aynı sokakta bile oturmak istemem.
Bir oğluma ne taktıysam ne yaptıysam $ a çevirip kuruşukuruşuna diğerinede aynısını yaparım.
Ben sağken asla tapu teslim etmem.Benim herşeyim ben gidince zaten onların.Kanun paylaştırıyor zaten.
Kimsenin çocuğuna bakamam kendine güvenen doğursun.
İkisinin arasındaki ilişkiye karışmam ama oğullarımlada aramdaki ilişiye kimse karışamaz.
Onların saçının bir teli için canımı veririm.Sarılırım da, öperim de, dertleşirim de.
Oğlumun sevdiğini severim(sevemezsem de sayarım) önemli olan oğlumun mutluluğu.
Aynı şekilde tabiki o da beni sevsin isterim ama sevemiyorsada kocasının hatrına saymak zorunda.
Aynı evde değil aynı sokakta bile oturmak istemem.
Bir oğluma ne taktıysam ne yaptıysam $ a çevirip kuruşukuruşuna diğerinede aynısını yaparım.
Ben sağken asla tapu teslim etmem.Benim herşeyim ben gidince zaten onların.Kanun paylaştırıyor zaten.
Kimsenin çocuğuna bakamam kendine güvenen doğursun.
İkisinin arasındaki ilişkiye karışmam ama oğullarımlada aramdaki ilişiye kimse karışamaz.
Onların saçının bir teli için canımı veririm.Sarılırım da, öperim de, dertleşirim de.