Biz kızlar erkeklere nasıl davranırsak hoşlarına gider?

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108

1. mesela bazı erkekler bilir yada bilmz ama kadınları mutlu etmenin yolu içindeki tatlı kızı:69: mutlu etmektir.. özellikle kadınlar bunu iyi bilir mesela erkeklerinde hep öyle olmasını isterler ..bazı erkeklerde bunu basarır sevdiqi insana bi prenses gibi davranmayı bilir e ozaman da kalbini fetheder ya:78::78:

2. şimdi merak ediyorum acaba erkeklerinde böyle bi şifresi varmı ?? acaba biz kızlar onlara ne yaparsak nasıl davranırsak hoslarına gider ??? bize daha da sevgiyle baglanmalarını ne saglar??

eminim bunu çözen arkadaslar vardır .. fikirlerinizi bekliyorumm :69:lütfen yazın :34::34:

ALLAH herkesi sevdiqine bagıslasın ... mutluluqunuzu hiçç kimse ama hiç kimse bozamasınn ..:38:

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel dileklerin için sağol:)
Ama konu hakkında bi fikrim yok erkeklere napmalı nasıl davranmalı ben çözemedim çözen varsa buyursun:)

onların şifresini çözmek için ya alim yada bilim adamı olmak lazım................:97:

Kendiniz olun , dürüst olun yeterli bence...zaten yapmacık yada onun istediği gibi davranırsan bir süre sonra içinden çıkılmaz bir hal alır durum ve bir bakarsın o halinden memnun ama sen mutlu. Ama kadınların kendine bağlama yöntemleri vardır elbette karşısındaki insana göre. erkeklerde işe yarayacak ortak nokta cilvedir. Yüzündeki mimikler sıcak bir gülümseme ve kadınsı tavırlar

Şimdi fikrimizi söyleyeceğiz de... :51:

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...evlilige-nasil-ikna-ettiniz.html#post18797456

Sonra "Bilgi almak için yazmadım, maksat muhabbet, sazan gibi atlamayın" vs. denmesin... :51:

Bilemiyorum yani... :23:

:25:öncellikle cok özür dilerim .. yaptıgım bazı yanlışlıkları cahilligime verin .. hayatımda beni etkileyen okadar cok olumsuzluklar oldu ki resmen dengemi bozdu bian ben bile kenidimi tanıyamadım ..onun için umarım ki ozamanki tavrımın bundan kaynaklandıqını anlarsınız..hiçbişeyi bilinçli yapmadım psikolojim cok ama cok bozuldugu bi dönemden gectim .. tekrar özür dilerim ..hakkınızı helal edin ..

onların şifresini çözmek için ya alim yada bilim adamı olmak lazım................:97:

:87:bence degil tatlım ..nasıl ki bizi etkilemeleri için bir yol varsa onlarında bi şifresi vardır alimlik gerektirmezde biraz akıl ve kurnazlık gerektirir sanırsam:1::1:

Güzel dileklerin için sağol:)
Ama konu hakkında bi fikrim yok erkeklere napmalı nasıl davranmalı ben çözemedim çözen varsa buyursun:)

tsk tatlımm .ama çözen mutlaka vardır eminimmm .. e kadınlar zeki yaratıklar

Kendiniz olun , dürüst olun yeterli bence...zaten yapmacık yada onun istediği gibi davranırsan bir süre sonra içinden çıkılmaz bir hal alır durum ve bir bakarsın o halinden memnun ama sen mutlu. Ama kadınların kendine bağlama yöntemleri vardır elbette karşısındaki insana göre. erkeklerde işe yarayacak ortak nokta cilvedir. Yüzündeki mimikler sıcak bir gülümseme ve kadınsı tavırlar

+ Çocuksu tavırlar sergilemeyin. Bazı kadınlar sempatiklik olsun diye çocuksu konuşma taklidi yapıyor ben bayan olduğum halde bana bile itici geliyor....Erkekler karşısında kadının olgun olmasını ister çocukluğu erkeklere bırakın. Erkeklerin gördüğü ilk kadın profili annesidir. Sorumluluk sahibi, yuvası ve evlatlarına fedakarlıkta bulunan kadındır. Erkekler ilişkideki şımarık ve çocuk olarak her zaman kendisini görmek ister... Siz nazlı tarafsınız, çocuksu ve şımarık taraf erkektir...

Son düzenleme:
+ Çocuksu tavırlar sergilemeyin. Bazı kadınlar sempatiklik olsun diye çocuksu konuşma taklidi yapıyor ben bayan olduğum halde bana bile itici geliyor....Erkekler karşısında kadının olgun olmasını ister çocukluğu erkeklere bırakın. Erkeklerin gördüğü ilk kadın profili annesidir. Sorumluluk sahibi, yuvası ve evlatlarına fedakarlıkta bulunan kadındır. Erkekler ilişkideki şımarık ve çocuk olarak her zaman kendisini görmek ister... Siz nazlı tarafsınız, çocuksu ve şımarık taraf erkektir...

çookk tesekkürler yorumlarınız için ......

doğal olucaksın aynı zamanda kadınsı olucaksın ,erkekler çocuksu yapıya sahipler kadınının onu sahiplenmesini isterler ve çocuk gibi sürekli ilgi ve pofpoflanmak isterler , birde kendi bildiğini yapıcaksın ama onun isteklerinide yabana atmıycaksın erkek olduğunu ona hissetiriceksin canım :98:

Herşey yerine göre bence
Mesela
Dışarda hanımhanımcık ama neşeli güleryüzlü erkeklerle konuşmasını bilen
Yalnızken cilveli, neşeli, hoşsohbet kadınları beğenirler.

Ve her durumda erkeğini yücelten, ona güçlü ama merhamet bi erkek olduğunu hissettiren, onun kanatları altındaymış izlenimini veren kadınları severler
Lakin genede çok savunmasız kadınları değil yerine göre, yani nabza göre şerbet
Tabi bunun yaşla ve ilişkinin ilerleme boyutuyla da alakası var
Karmaşık işler gibi görünse de işin içine girince çözmek zor olmuyo:68:

Bazı istisnalar dışında genel geçer şeylere çok inanmıyorum.Herkesin kişiliği çok farklı.E buna göre de birinin hoşuna giden şey ötekinin hoşuna gitmeyecektir.Bir adam ne biliyim çocuksu tavırlardan,ona göre eğlenceden çok hoşlanırken öteki ağır abidir ve bu tavırlar ona çok itici gelir.Ve her şey zamanla oturuyor.İlk zamanlar acabalar varken şimdi telefonda ki ses tonundan durumu kavrayabilir noktadayım.O yüzden zamanla hoşuna gidecek ve gitmeyecek şeyler oturacaktır.​

Back
X