My December kendisi daha aptalmış, ne geçiyormuş eline ,egosunu mu tatmin ediyormuş, olgun biri değilmiş ki hala böyle oyunlarla uğraşmış ,bitirmen iyi olmuş.Sana bunları anlatması da garip zaten ,belki o bile bir taktik! çoluk çocuk işi.15 yaşındamıymış bunları yaparken ,hadi öyle diyelim ,şimdi sana bunları öve öve anlatması da çocuk olduğunu gösterir.Daha olgun birini bulursun inşallah
ben sevgilimi korumuyorum,aman çok doğru şeyler yapmış aferin de demiyorum.ama ben sevgilisi olduğum halde ona birşey demezken siz kim oluyorda benim sevgilime aptal diyorsunuz,o hakkı nerden buluyorsunuz anlamıyorum.bunu da sizin terbiyesizliğinize veriyorum.
sevgilim,daha doğrusu sözlümle 2yıldır beraberiz ve bu yaptıkları 15-18 yaşlarında yaptığı şeyler.o yaşlardada erkeklerden olgunluk bekleyemezsin.
bana öve öve anlattığı da sizin hikayeniz.biz bu konuşmaları gayet ciddi bir şekilde ve fikir alışverişinde bulunarak konuştuk.
gayet olgun bir sevgilim var Allaha şükür askerden dönüncede evlenmeyi planlıyoruz.
ben sevgilimi korumuyorum,aman çok doğru şeyler yapmış aferin de demiyorum.ama ben sevgilisi olduğum halde ona birşey demezken siz kim oluyorda benim sevgilime aptal diyorsunuz,o hakkı nerden buluyorsunuz anlamıyorum.bunu da sizin terbiyesizliğinize veriyorum.
sevgilim,daha doğrusu sözlümle 2yıldır beraberiz ve bu yaptıkları 15-18 yaşlarında yaptığı şeyler.o yaşlardada erkeklerden olgunluk bekleyemezsin.
bana öve öve anlattığı da sizin hikayeniz.biz bu konuşmaları gayet ciddi bir şekilde ve fikir alışverişinde bulunarak konuştuk.
gayet olgun bir sevgilim var Allaha şükür askerden dönüncede evlenmeyi planlıyoruz.
canım paylaşımın için çok teşekkür ederim..tatsız bir durum söz konusu olmuş.maalesef burda herkesten aynı anlayışı göremiyoruz.tepkinde haklısın,güzel birlikteliğinizin tamamına ermesini diliyorum...
diğer arkadaşlarım da sadece bu konuyla ilgili değil; diğer tüm konularda da kullandıkları kelimelerde daha seçici davranırsa tartışmak yerine güzel fikir alış verişlerinde bulunabiliriz.kaldı ki kimsenin kimseye burda kırıcı sözler söylemesine gerek yok!sadece düşüncelerimizi paylaşıp yaşadıklarımızdan dersler çıkarıyoruz..
Bu ne şiddet. Ben mi terbiyesizim?? siz örnek vermişsiniz ,sevgiliniz aptal diyormuş o kızlara bende kendisi daha aptalmış dedim.
Benim hikayem mi?? Siz yazmadınız mı uzun uzun sevgilinizin size anlattığı şeyleri (evet öve öve) o kızlar çok aptalmışta,sizin erkek arkadaşınız ayrıldıktan sonra duygu sömürüsü yapıp kızları arıyormuş çok dertliyim ailevi sorunlarım var konuşmaya ihtiyacım var diyip kandırıp buluşmak istiyormuşta ,kızlarda üzülüp kabul ediyormuşta,ben mi yazdım bu öve öve anlattığı şeyleri!!! siz yazdınız
Evet çok çocukça.Zaten dedim 15 yaşında bile yapsa size bunları çok bir marifetmiş gibi anlatması da çocukça.
Yazınızı okuyunca eski sevgiliniz olduğunu zannetmiştim değilmiş...pardon demiştim zaten ama hala yaptığı hareketi basit buluyorum
şu cümleden onu çıkardım da. zeynebin hikayesimi.
beni bilen biliyor ,kırıcı söz söylediğim falan yok.Kızları duygu sömürüsüyle kandırıp aptal dediğini yazmış bende kendisi daha aptalmış dedim.O kelime kullanılmış bende o kelimeyle yanıt yazdım.Kimseyi kışkırtmayın bilip bilmeden
Bu ne şiddet. Ben mi terbiyesizim?? siz örnek vermişsiniz ,sevgiliniz aptal diyormuş o kızlara bende kendisi daha aptalmış dedim.
Benim hikayem mi?? Siz yazmadınız mı uzun uzun sevgilinizin size anlattığı şeyleri (evet öve öve) o kızlar çok aptalmışta,sizin erkek arkadaşınız ayrıldıktan sonra duygu sömürüsü yapıp kızları arıyormuş çok dertliyim ailevi sorunlarım var konuşmaya ihtiyacım var diyip kandırıp buluşmak istiyormuşta ,kızlarda üzülüp kabul ediyormuşta,ben mi yazdım bu öve öve anlattığı şeyleri!!! siz yazdınız
Evet çok çocukça.Zaten dedim 15 yaşında bile yapsa size bunları çok bir marifetmiş gibi anlatması da çocukça.
Yazınızı okuyunca eski sevgiliniz olduğunu zannetmiştim değilmiş...pardon demiştim zaten ama hala yaptığı hareketi basit buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?