Morfo Nirvana Kayıtlı Üye 29 Kasım 2009 7.073 67 683 42 İstanbul 3 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Morfo #41 cilek123 .!.: ben 4 yılı boyle bı adamla gecırdım..nden dersen benımde cevabım aynıydı sevıyodum..ama en sonunda dayanamadım ayrıldım..tam 1 yıl sonra karsıma oyle bırı cıktıkı herseye deger.3yldrda aynı sekılde devam edıyo allahım nazarlardan saklasın:) Genişletmek için tıkla... Allah nazarlardan saklaısn sizi demek düşüyor bize de demek ki biraz cesaret gerekiyor bunun için,yeni mutlulukları yakalamak için...
cilek123 .!.: ben 4 yılı boyle bı adamla gecırdım..nden dersen benımde cevabım aynıydı sevıyodum..ama en sonunda dayanamadım ayrıldım..tam 1 yıl sonra karsıma oyle bırı cıktıkı herseye deger.3yldrda aynı sekılde devam edıyo allahım nazarlardan saklasın:) Genişletmek için tıkla... Allah nazarlardan saklaısn sizi demek düşüyor bize de demek ki biraz cesaret gerekiyor bunun için,yeni mutlulukları yakalamak için...
seljan Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2009 627 7 96 Kayseri 3 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Morfo #42 hukukçu19 .!.: tamam akıllanmazsan konu açarsın zaten bende çok güzel yorumlarımla seni döverim :roflol::roflol::roflol: takip ediciimm kaydirigubbakcemile:roflol: Genişletmek için tıkla... insallah gerek kalmaz hiçbirine :teytey:
hukukçu19 .!.: tamam akıllanmazsan konu açarsın zaten bende çok güzel yorumlarımla seni döverim :roflol::roflol::roflol: takip ediciimm kaydirigubbakcemile:roflol: Genişletmek için tıkla... insallah gerek kalmaz hiçbirine :teytey: