Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya gerçekten çok sinir bozucu. Siz ses cikarmaniza rağmen bunları yapanlar ses cikarmasaniz ne yapacaklardı. Allah sabır versin size. Mesafe koyun mümkün olduğunca. Evinizin huzuru bozulmasın bari.
oglumherseyim
resimdekiler sizseniz bence degistirin sonra bir taniyan cikar daha buyuk sorun yasatir sizinkiler..birde paradan 6 sifir atildi. Milyonlarla konusmayin lutfen artik. Hani 250 milyona sac makyaj cok iyi parada :)
oglumherseyim
resimdekiler sizseniz bence degistirin sonra bir taniyan cikar daha buyuk sorun yasatir sizinkiler..birde paradan 6 sifir atildi. Milyonlarla konusmayin lutfen artik. Hani 250 milyona sac makyaj cok iyi parada :)
Ay inşallah çıkar canım kına da kendilerini belli ettiler hırsızlıklarını söyleyemiyorum ben utanıyorum onu da öğrenmiş olur herkes zaten böyle giderse ben dava edeceğim kendilerini pardon 250 TL. :))
Ya gerçekten çok sinir bozucu. Siz ses cikarmaniza rağmen bunları yapanlar ses cikarmasaniz ne yapacaklardı. Allah sabır versin size. Mesafe koyun mümkün olduğunca. Evinizin huzuru bozulmasın bari.
Kocam değişik bir insan gerçekten hayret ediyorum bi insan bu kadar nasıl kör olabilir evet hatalılar ama sen bişey demedim diyor ablası çocuğunu kaybetmiş sanki ben öldürdüm çocuğunu ne yapalım verende Allah alanda bende bebeğimi kaybettim ama kimsenin hayatını zehir etmedim ..
baya pasiftir ailesinin vasatlığını farkettim dedim ki beni ailenle karşı karşıya getirme bir tartışma oldu mu geçer köşeden dinler ailesi de o kadar pişkin ki ben çileden çıkınca sen ağır konuşuyorsun diyor taktir etmem gerekiyordu galiba. .
daraldım valla okurken görüşme bence bu insanlarla, başlarda zor olsa da zamanla eşinde alışır, en garip gelenide altınları çalıp neden yaptığımı bilmiyorum demesi, ne tuhaf insanlarmış ya