• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz nasıl baba? :((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başkalarinin yaninda babaniz çok kötü bile olsa babaniza kizip laf söylemeyin

Nisanlim cok iyi biri demişsiniz nerden biliyosun iyi oldugunu ?

35 ve üstü yaşlara gelince daha olgunlaşip hakli oldugumu anliycaksiniz bence

Ayrica yaşlı desin ne olacak ki ? He de geç
Başkaların yanında dediğimi nerden biliosunuz babam bu süreçte bana hiçbi şekilde destek olmadı he deyip geçemem destek olmuyorsa köstekte olmayacak hayatımda ilk defa mutlu oldum ben kimseye harcatmam

Eşimin dayısını kızı evlencek bu Eylül de oda durmadan kızıyla uğraşır .
Bence kalp kırmayın .
Evet ayrısınız ama şakayla karışık söylemiş işte :KK48:

Başkaların yanında dediğimi nerden biliosunuz babam bu süreçte bana hiçbi şekilde destek olmadı he deyip geçemem destek olmuyorsa köstekte olmayacak hayatımda ilk defa mutlu oldum ben kimseye harcatmam
Sakin olun biraz.tmm harcatmayın :)

Ne babanin dedigine üzül ,ne de kendi tepkinle vicdan azabı çek.Yillardir yaptığını yap,umursama..Kendisi çok ideal eş olmuş da ne yapmış? Kendinden büyük ,yaşlı birisi ile bile evlensen nedeni aile sevgisini bir yuvayı aramandandir.Kadinlarin çoğu yanlış ilişkilere babalarından göremedikleri sevgiyi/ilgiyi bulabilmek için yelken açarlar

Eşimin dayısını kızı evlencek bu Eylül de oda durmadan kızıyla uğraşır .
Bence kalp kırmayın .
Evet ayrısınız ama şakayla karışık söylemiş işte :KK48:
Şakayla karışık ciddi bir şekilde laf carpıtarak söyledi zoruma gidiyo benim mutlulugumu yaşıyorum sürekli bi laf vurdurma insan üzülüyor aileside böyle yapınca

Sakin olun biraz.tmm harcatmayın :)
İnsan zor
Ne babanin dedigine üzül ,ne de kendi tepkinle vicdan azabı çek.Yillardir yaptığını yap,umursama..Kendisi çok ideal eş olmuş da ne yapmış? Kendinden büyük ,yaşlı birisi ile bile evlensen nedeni aile sevgisini bir yuvayı aramandandir.Kadinlarin çoğu yanlış ilişkilere babalarından göremedikleri sevgiyi/ilgiyi bulabilmek için yelken açarlar

Kendisi bizim icin hiçbişey yapmadi 2 çocukla annemi boşadı ve biz anne sevgisinden yoksun büyüdük anneminde şartları kötüydü gitti evlendi bizi dede babanne büyüttü okudum garsonluk yaparak cok zor şartlar altında memur oldum atandım bu duruma gelene kadar bize 1 tl destek olmadı şuan herşeye karışıyo bana dokunan o üstümüzde hakkı bile yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X