- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
10 aydır süren bir ilişkim var . Erkek arkadaşım benim için aylarca uğraştı en sonunda kabul ettim çıkmaya başladık . Ailemizden 80 km uzakta okuyoruz ve orada birbirimizin yanındayız sürekli en ufak bir baş ağrısından büyük sıkıntılara kadar . Ama erkek arkadaşım son 1 ayda çok değişti . Onun okuduğu bölümden baya yüksek puanlı zor bir bölümde okuyor çok çalışıyorum . Vize haftamızdı 5 gündür inanın her gün 2şer saat uyudum . Buna rağmen onunla görüşmek için her fırsatı değerlendirmeye çalıştım hep yüzüm güldü ama o 1 gün uykusuz kalsa bana bağırdı çağırdı , beni azarladı gene alttan aldım . Sınavı kötü geçti bağırdı ben alttan aldım . Neyse benim sınavlarım cuma akşamı bitti ben Ankaraya döndüm bu orada kaldı . Ailemle zaman geçirdim bugün tüm gün dışarıdaydım eve geldim hevesle ona günümü anlatayım diye arabayla çıktım aylar sonra sorunsuz kullandım falan bunları anlatmak için aradım uyuyordu . 5te sandığı sınavı 9.30 daymış . 3.kez aradım uyan çalış diye telefonda beni gene azarladı . Sonra mesaj attım telefonda bile azarlıyosn artık
diye . Evet öyle oldu biraz yazmış yollamış . Cevap vermedim sonra bi yarım saat sonra tekrar mesaj attım bi hal hatır sormayı düşünmüyor musun diye . Aradı açar açmaz '' Bak çok stresliyim . Bana saçma sapan trip atma . Doğru düzgün davran '' gibi bir şey dedi çıldırdım tabi . Stresli olan insan saatlerce uyumaz kalkar dersini çalışır stresi sıkıntısı hep yumurta dayanınca vicdan azabından .
Kusura bakmayın uzun oldu ve üzgün olduğum için karışık . Şimdi benim sorum bu adamın sevgisi mi azaldı , insan sevdiğini sürekli azarlar mı ? Arkadaşları buna sürekli benden için bu kız sana çok fazla falan diyorlarmış kendisinin ciddi bir kilo sorunu var . Acaba onlardan mı etkileniyor anlamadım . Çoğunuz benden büyüksünüz tecrübelerinizden faydalanarak ne yapmam gerektiğine karar vereceğim

Kusura bakmayın uzun oldu ve üzgün olduğum için karışık . Şimdi benim sorum bu adamın sevgisi mi azaldı , insan sevdiğini sürekli azarlar mı ? Arkadaşları buna sürekli benden için bu kız sana çok fazla falan diyorlarmış kendisinin ciddi bir kilo sorunu var . Acaba onlardan mı etkileniyor anlamadım . Çoğunuz benden büyüksünüz tecrübelerinizden faydalanarak ne yapmam gerektiğine karar vereceğim