Biz nasıl bittik ?

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
643
Ankara
10 aydır süren bir ilişkim var . Erkek arkadaşım benim için aylarca uğraştı en sonunda kabul ettim çıkmaya başladık . Ailemizden 80 km uzakta okuyoruz ve orada birbirimizin yanındayız sürekli en ufak bir baş ağrısından büyük sıkıntılara kadar . Ama erkek arkadaşım son 1 ayda çok değişti . Onun okuduğu bölümden baya yüksek puanlı zor bir bölümde okuyor çok çalışıyorum . Vize haftamızdı 5 gündür inanın her gün 2şer saat uyudum . Buna rağmen onunla görüşmek için her fırsatı değerlendirmeye çalıştım hep yüzüm güldü ama o 1 gün uykusuz kalsa bana bağırdı çağırdı , beni azarladı gene alttan aldım . Sınavı kötü geçti bağırdı ben alttan aldım . Neyse benim sınavlarım cuma akşamı bitti ben Ankaraya döndüm bu orada kaldı . Ailemle zaman geçirdim bugün tüm gün dışarıdaydım eve geldim hevesle ona günümü anlatayım diye arabayla çıktım aylar sonra sorunsuz kullandım falan bunları anlatmak için aradım uyuyordu . 5te sandığı sınavı 9.30 daymış . 3.kez aradım uyan çalış diye telefonda beni gene azarladı . Sonra mesaj attım telefonda bile azarlıyosn artık :D diye . Evet öyle oldu biraz yazmış yollamış . Cevap vermedim sonra bi yarım saat sonra tekrar mesaj attım bi hal hatır sormayı düşünmüyor musun diye . Aradı açar açmaz '' Bak çok stresliyim . Bana saçma sapan trip atma . Doğru düzgün davran '' gibi bir şey dedi çıldırdım tabi . Stresli olan insan saatlerce uyumaz kalkar dersini çalışır stresi sıkıntısı hep yumurta dayanınca vicdan azabından .
Kusura bakmayın uzun oldu ve üzgün olduğum için karışık . Şimdi benim sorum bu adamın sevgisi mi azaldı , insan sevdiğini sürekli azarlar mı ? Arkadaşları buna sürekli benden için bu kız sana çok fazla falan diyorlarmış kendisinin ciddi bir kilo sorunu var . Acaba onlardan mı etkileniyor anlamadım . Çoğunuz benden büyüksünüz tecrübelerinizden faydalanarak ne yapmam gerektiğine karar vereceğim

Erkeklere arada "geliyolar" benimkine de bazen oluyo yine uğradılar diyorum ama o sırada kabul etmiyo bi kaç gün sonra evet yine bişeyler oldu bana diyor.he ona bu gelenleri ben daha ne kadar zaman misafir ederim orası ayrı.sevgisi mi azaldı ne oldu kısmına gelirsek bende çözemedim keşke biri bulup banada söylese. Ama onun bu boş sinirlenirini takmamayı tam tersi içimden düştüğü hale gülmeyi öğrendim :)
Hayat insana olmadık şeyler öğretip,insanı olmadık şeylere alıştırıyor ve birikip deneyim oluyor adları.işte bu yüzden hayat en büyük öğretmen bence...

herkesin stresli ve yoğun olduğu zamanlarda davranışları farklılık gösterir. genelde erkekler daha içine kapanırlar.

şu sınavları falan bitsin konuşursunuz. şimdi gerçekten trip atmayın.

40 yıla yaklaşan tecrübelerime dayanarak yazıyorum, daha en güzel zamanlarınızda bunları yaşıyorsanız ,çok ama çok iyi düşünün!

Ne kadar stresli olursa olsun beni azarlama hakkını ona kimse vermiyor . Ankaraya gelmeden önce kafenin ortasında beni ağlattı tepkisi'' sil şu gözünü be '' eskiden ağlama nolur diye yalvaran adam .. Telefonumu kapattım 1 saat oldu . Açmayacağım yarına kadar . Galiba haklısınız en güzel zamanlarımızda bu olanları düşününce bir ömür geçmez gibi

Canı sıkkın olabilir, konuşmak istemeyebilir, stresli olabilir falan ama takınmış olduğu tavır ve konuşma tarzı çok kırıcı ve kabaymış.. Bir ilişkide saygı da en az güven kadar önemlidir bence. Siz onun kölesi değilsiniz, sizinle bu şekilde konuşmasına izin vermeyin ki bence gerçekten seven insan sevdiğine böyle demeye kıyamaz.

ona biraz zaman ver..
şu dönem bir geçsin sınav dönemi..
sonra duruma göre alır karşına konuşursun..
bence rahat vermek için aramayı azalt, o isterse arasın özlesin biraz ..

olur böyle şeyler..üstüne gitme.

Vize haftalarının ne kadar stresli ve yoğun geçtiğini bildiğinizin farkındayım

Bunu tekrar yazma gereği duyuyorum , neden ?
Nedeni şu ;
Önce sınavların vermiş olduğu stresten ötürü size karşı böyle agresif bir tavır sergilediğini düşünüyorum
Sınavları beklediği gibi geçmediği için ..

Ayrıca stresli insan uyumaz tarzında bir teziniz var;
Kişiye göre değişkenlik gösteren bir durum
Ruh,beden,zihinsel yorgunluktan ötürü şu aralar biraz fazla uyuyor olabilir

Alttan almanız en doğrusu ..
Bir hafta kükrek tersler bağırır sonra herşey yoluna girdiğinde ettiğinde sakinleşir

Kilo problemiyle ilgili bir durumun bu terslemelerle ilgili bir bağlantısı yok bence
Olmamalıda =)

Sınav dönemiyse benimde sınav dönemimdi gıkımı çıkarmadım .
Stresli insan uyumaz demek istemedim . Gerçekten bu dersi geçmek isteyen insan 2 3 saat az uyur oturur dersine çalışır boş boş stres yapmaz .
Zaten gerçekten sevse sürekli azarlamazdı diye düşünüyorum ben .
Kilo problemine gelince arkadaşları sürekli bu kız sana fazla dediği için aşağılık kompleksi yapıp böyle bastırıyor olabilir mi dedim

Sınav dönemiyse benimde sınav dönemimdi gıkımı çıkarmadım .
Stresli insan uyumaz demek istemedim . Gerçekten bu dersi geçmek isteyen insan 2 3 saat az uyur oturur dersine çalışır boş boş stres yapmaz .
Zaten gerçekten sevse sürekli azarlamazdı diye düşünüyorum ben .
Kilo problemine gelince arkadaşları sürekli bu kız sana fazla dediği için aşağılık kompleksi yapıp böyle bastırıyor olabilir mi dedim

Bence yanlış düşünüyorsunuz

Siz öylesiniz diye karşınızdaki insan da mı sizin gibi olmak zorunda ?

Ben konuya göre yorumda bulundum; böyle olmasının altında birçok nedende yatabilir

Size bahsetmediği ,sizinle paylaşmadığı belkide kimselerin bilmediği bir derdi bir sıkıntısı vardır ve bu sıkıntının sinirini stresini size yansıtmış olabilir ..
Seninde onu azarlayacağın, tersleyeceğin zamanlar gelecektir ..

Seninde onun gibi kafana takdığın mevzular ,sorunlar ,sorular olucaktır

Bu gayet normal bir durum ,anormalmiş gibi yorumlamayalım

Senelerdir evli olan çiftlerin arasında bile bu tarz terslemeler öfkelenmeler oluyordur

Evlilik öncesindeki ilişkide bu tarz şeylerin olmasına gayet normal

İnsanoğlunun her günü mutlu olacak diye birşey yok

Sadece üstüne gitmeyin karşı tarafı biraz kendi haline bırakın ..
Arada tek kalmak insanın duygularını ve düşüncelerini yeniler , ruhu ferahlatır..
Beni sevmediğin böyle azarladı etti demeyin bence :34:

Bence yanlış düşünüyorsunuz

Siz öylesiniz diye karşınızdaki insan da mı sizin gibi olmak zorunda ?

Ben konuya göre yorumda bulundum; böyle olmasının altında birçok nedende yatabilir

Size bahsetmediği ,sizinle paylaşmadığı belkide kimselerin bilmediği bir derdi bir sıkıntısı vardır ve bu sıkıntının sinirini stresini size yansıtmış olabilir ..
Seninde onu azarlayacağın, tersleyeceğin zamanlar gelecektir ..

Seninde onun gibi kafana takdığın mevzular ,sorunlar ,sorular olucaktır

Bu gayet normal bir durum ,anormalmiş gibi yorumlamayalım

Senelerdir evli olan çiftlerin arasında bile bu tarz terslemeler öfkelenmeler oluyordur

Evlilik öncesindeki ilişkide bu tarz şeylerin olmasına gayet normal

İnsanoğlunun her günü mutlu olacak diye birşey yok

Sadece üstüne gitmeyin karşı tarafı biraz kendi haline bırakın ..
Arada tek kalmak insanın duygularını ve düşüncelerini yeniler , ruhu ferahlatır..
Beni sevmediğin böyle azarladı etti demeyin bence :34:

Belkide haklısınız genelde olumsuz yönünü düşünürüm ben hep . Telefonumu kapatmıştım yeni açtım ders çalışamamış benim yüzümden bahanesi bu oldu şimdide . Gelsin evine stresi bitsin sonra konuşacağım gerçekten kimselere anlatamadığı bir problemi yoksa noktayı koyarım

bence bu onun kisiligi. size olan sevgisiyle alakasi yok.
biliyorum cunku stresli donemlerimde ben de feci asabi oluyorum.
ailem ve sevgilim gercek beni tanidiklari icin katlaniyorlar bir nevi. yillar gectikce bu huyumu yumusattim ama hala var malesef tabi gecmeyecek birsey degil ama kisinin istemesine bagli.
bence birakin sinav donemi gecsin. bu ara durtmeyin kendi haline birakin. sorarsa neden diye rahatsiz etmeyeyim diye aramadin dersin. sinavlari sonrasi guzel bi kutlama yapin ve sakin bi sekilde bunu konusun belki farkinda bile degildir.
ayrica arkadaslarina ne sizin aranizdaki iliskiden sirf kilo problemi yuzunden dediklerine emin misin? benim bi arkadasima da arkadaslari diyorlardi bunu ama cocuk gul gibi kizi paso aldattigi icindi. yani sirf dis gorunus ugruna boyle bisey denmesi abes grldi bana yani gonul bu sonucta.

Ben ters bisey hissetmedim yani muhtemelen gergindir ondandr yani bnce.sende birseyden suphelenmiyosan kuruntu yapma derim ben hem sinav haftasi oldu icn en yakinindada sen oldugun icin kime catcak sana catiyo bence kendini uzme alttan almaya devam et kaybetmezsin derim ben ve hatta suan seni cok seviyorum diye mesaj atmani bile tavsiye eddrimm:72:

Şu an seni seviyorum dersem alacağım cevap '' Şimdi mi geldi aklına '' olur . Bu adam evet başından beri her sınav döneminde böyleydi ama dozunu arttırdı .
Aldatma gibi bir şerefsizlik yapmaz da benimki hem ilgisizleşti hemde görünüş itibariyle bu şekilde diyorlar galiba .
Geri adım atarsam iyice tepeme çıkar diye korkuyorum

ayrıl gitsin ya,zaten sen kafanda bitirmeye başlamışsın.
üniversite hayatında niye öyle birini çekiyorsun ki.
yapacak daha güzel şeylerin olmalı senin.okul bitince okul hayatınla ilgili tüm anıların onla ilgili olacak.
seni azarlamasına niye izin veriyorsun ?anne babamıza bile kızıyoruz cevap veriyoruz azarladıkları zaman,yabancı birine o hakkı verme bence.

neyin stresiymiş bu, millet asgari ücretle geçim derdiyle sınanıyo onun tek işi ders çalışmak onuda çalışacak tabi bu ona kızdığım nokta, sana kızdığım nokta ise şu: sen niye arıyosun ki ikide bi, ders çalış diye aramakta neyin nesi, bu onun sorumluluğu senin hatırlatmana gerek yok, üstüne düşme bu kadar, kız tarafı azcık nazlı olmalı sen arama o seni merak etsin

erkek arkdşının halinde olan birde ben varım.bu nasıl bi vize haftasıydı bilmiyorum.tüm düzenimi altüst ettii uyku desen yemek desen keyf desen hiç bişi kalmadı.fazla yıprattım kendimi.ve senin durumuna düşen bide arkdşm var tabi.herşeyi karıştrdım koydum ortaya bakıyorum hngi dügümü önce çözsm die ama.hiç gücümde istegim de yok..sadece başkalrını üzüyorum.bilmiyorum nolucak halim işte..:31:

Back
X