Biz nasıl bittik ?

Sınav dönemiyse benimde sınav dönemimdi gıkımı çıkarmadım .
Stresli insan uyumaz demek istemedim . Gerçekten bu dersi geçmek isteyen insan 2 3 saat az uyur oturur dersine çalışır boş boş stres yapmaz .
Zaten gerçekten sevse sürekli azarlamazdı diye düşünüyorum ben .
Kilo problemine gelince arkadaşları sürekli bu kız sana fazla dediği için aşağılık kompleksi yapıp böyle bastırıyor olabilir mi dedim

Herkesin yapısı bir değil, o sen değil sen de o değilsin.. :19:

Streslidir morali bozuktur.

Vize haftaları bitsin konuşursunuz :40:

Biraz zamana bırakın bu ne acele? :34:

Sizin cicim aylarınız bitmiş, bu yüzden erkek arkadaşının gerçek hallerini görmeye başlamışsın. O da erkeklere özgü "nasılsa bende" tripleriyle, artık eskisi kadar ince ve düşünceli davranmıyor. Biraz salmış yani. Kendini gözlemlersen kendinde de ona daha önce yapmaktan sakındığın ama şimdi yaptığın şeyler göreceksin. "Eskiden şöyleydi, şimdi böyle" diye yazdıklarından bunları çıkardım. Her ilişkide olur bunlar. Bundan sonra ya kestirir atarsın ya da onu gerçek halleriyle tanımaya başlarsın. Bakalım tanıdıktan sonra sevecek misin?

Bugün sınavları bitti . Bende açtım hemen konuyu . Bütün bu olanların stresten olduğunu , beni çok sevdiğini falan söyledi . İçim hala soğumadı . Oldukça sinirliyim . Yüzyüze geldiğimizde bakacağım neredeyse 1 senedir birlikte olduğum adamın beni gerçekten hala isteyip istemediğini sanırım anlayabilirim . Sonrasında da çizeceğim yolumu
Çok çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için

şu çok önemli insanlar huzurluyken mutluyken zaten iyi olur herkese karşı. ama zor günlerinde böyle davranıyorsa bu tarz insanlara karşı bi kere daha düşünmek gerekiyor derim.
çünkü insanlar zor zamanlarında tanınırlar.
rahatlamış sınavı bitmiş sana yumuşak davranmış bunlar boş bence, önemli olan zor zamanlarında ki tavrı.

okul bittikten sonra çok daha farklı sıkıntılarla karşılaşılıyor. ki bu sıkıntılar vize dönemi gibi 1-2 haftalıkta olmuyor ne yazıkkı.

her sıkıntılı olduğu dönemde tavrı böyle olacaksa çekeceğiniz var demektir. tavrınızı alın derim. siz güzel konuştuğunuz halde size trip yapıyosa çok geçmeden bu tehlike çanlarının farkında olun.

asla size böyle davranmasına izin vermeyın.

10 ayda kimse bitmez ya size karşı duygusu azdı zamanla iyice azaldı ya da sınav dolayısıyla stresli, bence bu sıralar alttan alıp pek üstün e gitmeyin ve benlenti içine girmeyin araması,hoş sohbet etmesi vs tarzında.Ama baktınız sınav dönemi geçti bu durumlar alışkanlık haline geldi değişmiyor o zaman restinizi çekersiniz.

Sürekli sen alttan alıyorsan yürümez bu iş..

Seninde bir sabrın var ve bu iş o sabra kadar yürür ancak..

Aynı fedakarlığı karşı taraf göstermiyor çünkü..

1 ay epey uzun bir süre...
Daha önceden nasıldı tavırları bilemiyorum ama biraz zaman ihtiyacı var sanırım erkek arkadaşının....
Şu sınav dönemini atlattıktan sonra oturup güzelce konuşmayı deneyin..Nelerden rahatsız olup neleri beklediğini açık ve net bir şekilde anlat...
Sonra gözlemlersin tavırlarını..

her zaman böyle durumlar olur ilişkilerde merak etme eger seni seviyorsa bu yaptıgı hatanın farkına varacaktır zaten düzelecektir seni kırdıgını anlayacaktır onlardanda etkilendiğini sanmıyorun

Back
X