Bilet kesilmiyo iste normal minibüs gibi para verip biniyosunuz ay lanet olsun yaaaa lanet olsun 3-4 dk boyunca yüksek sesle sevisme sahnesi izledi pislikvalla bu ülkede bilindik otobüs firmalarında muavinler uyuyan kadın yolcunun suratına boşalıyor
umarım sizinkinden bi sonuç çıkar
hukuk fakültesindeki hocalara danışın belki yapılacak bir şey vardır.
sonuçta yolcuya bilet kesiliyorsa adı sanı bellidir.
Aaaa iyi fikir tesekkür ederim aklıma gelmemisti..Helal olsun size iyi yapmışsınız. Şoförler Odası da ilgilenmiyor mu acaba?
Ay oke bisey olmustu dimi :) ya gulsekmi aglasakmi valla..valla bu ülkede bilindik otobüs firmalarında muavinler uyuyan kadın yolcunun suratına boşalıyor
Bilet kesilmiyo iste normal minibüs gibi para verip biniyosunuz ay lanet olsun yaaaa lanet olsun 3-4 dk boyunca yüksek sesle sevisme sahnesi izledi pislik
Toplu tasıma araclarında müstehcen videoyu yüksek sesle izlemekle tlfla konusma aynı sey degil hanımefendi.Ben anlamadım muavini çağırıp zaten uyartmışsın adamı, firma daha ne yapabilir ki? Video izledi diye tutup indirecek değiller ya. Ona kalırsa bağıra bağıra tlf konuşanlar, kulaklıkla müzik dinliyor havasında olup bangır bangır ses açanları vs hepsini indirsinler o zaman
Utanacak adam bunu yapmazdı ya benceAy ben dayanamaz arkadan başına çantayı geçirirdim herhalde. "utanmıyo musun pisliik" diye basardım çığlığı da. Böylesini utandıracaksın rezil edeceksin. Baskın basanındır demişler...
Bi kisi de cıkıp demez mi napıyosun yaa bu nasıl bu kadar normal olabilirBenzer içerikli bir videoyu, eminöni otobüs durağında cep telefonundan ,sapık ruhlu bir insan izliyordu . Etrafım oldukça kalabalıktı, o kadar kalablık içinde sadece ben tepki verdim .insan müsveddeleri sadece benim çıldırmamı kimisi gülerek kimisi sessiz kalarak izledi. Yani bende sizin gibi insanları anlayamadım
Umutsuzca aklıma gelen her seyi yapıp her yere yazıyorum buna göz yuman söfor muavin firma herkes batsın gitsin istiyorum..İğrenç yaa.nasıl bir Kafadır adamdaki.iyi yaptiniz şikayet etmekle.umarım ise yarar.internetten de bulun yazın.Şoförler Derneği grubu falan yok mu.orda da ifşa olsun.bari şoför muavin bşey yapsaydi
Siz ilk şikayet ettiğinizde müstehcen video izlememiş zaten. Ayrıca geçen gün bende instagramdan bi video açtım gayet sessiz ve komik içerikliydi. Bir anda ses videoda yükseldi ve ahlamalı inlemeli bir hal aldı dışardan müstehcen sanılacak diye zor kapattım ama kadının korse giyme çabalarıydı aslındaToplu tasıma araclarında müstehcen videoyu yüksek sesle izlemekle tlfla konusma aynı sey degil hanımefendi.
Gercekmi buvalla bu ülkede bilindik otobüs firmalarında muavinler uyuyan kadın yolcunun suratına boşalıyor
Tamam da ben zaten minibüsten atsınlar diye sikayet etmedim tabiki de toplu tasıma araclarında yüksek sesle video izlenmez toplu yasama bunu gerektirir ve pek tabiki de uyaracaktım 1.30 saat boyunca onun video izlemesini dinlemek zoru da degilim..Siz ilk şikayet ettiğinizde müstehcen video izlememiş zaten. Ayrıca geçen gün bende instagramdan bi video açtım gayet sessiz ve komik içerikliydi. Bir anda ses videoda yükseldi ve ahlamalı inlemeli bir hal aldı dışardan müstehcen sanılacak diye zor kapattım ama kadının korse giyme çabalarıydı aslındailk başta *müstehcen öncesi* bu kadar tahammülsüzlüğe gerek yok bence uyarmasaydınız belkide adam devam etmeyecekti. Hemen yaftalamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?