Biz ne ara bu kadar iğrençleştik ya?

Sözüm meclisten dışarı. Konu pembe otobüs virali gibi olmuş. :)
En sonunda kendi kadın birliğimizi kuracağız yav. Erkek milleti resmen tersine evrim geçiriyor valla.

Sözüm meclisten dışarı. Konu pembe otobüs virali gibi olmuş. :)
En sonunda kendi kadın birliğimizi kuracağız yav. Erkek milleti resmen tersine evrim geçiriyor valla.

Yaptırım olmadığı için iyice azdılar. Bazen diyorum ki yerli bir Dexter çıksa da gerekeni yapsa.

Bugün 5 yaşındaki kızına farklı cisimlerle tecavüz eden yaratığın ilk celsede beraat ettiğini okudum. Hangi yaptırım hangi adalet.

Her gün bu tarz haberler görmekten vicdanımız taşlaştı resmen. Bu mahkeme kararları yüzünden kişilerin, hakkı kendisinin yerine getirmesinin meşru olduğunu düşünmeye başlıyorum artık.

"Birini öldürebilir misin?" sorusuna önceden asla diyen ben, şimdi tüm tacizci, tecavüzcüleri elime verseler, kıyma makinesinden geçirirken nasıl rahatlayabileceğimi düşünebiliyorum.

Böyle böyle, içimize doğru sinir hastası olduk yeminlen.

Şoförler ve muavinler kız kaçırılınca da bir şey yapmıyor ki zaten.

Biz değiliz onlar iğrenç!!!!! İnsan değiller...

Sınavın nasıl geçti peki?

Yıllar önce metroda durmayan bebeğini emziren bi anneye nasıl cik cik yapıp söylenildiğini hatırlıyorum da eminim bu adama o insanlar hiç bişey demezlerdi. Şu an bile sinirim tepeme çıktı.

Kötü bi toplumda yaşıyoruz adamlara (!) laf söylenmiyor, yaptırımda bulunulmuyor malesef.

Son düzenleme:
Bugün eşime evlilik yıl dönümümiz olması nedeniyle ufak bir hediye almak için yola çıktım kaldırımda gayet normal yürüyoruz ben ve çocugum adamın biri karşısına bakmadan yürüyor çocuguma çarptı bide çocuguma öldürecek gibi bakıyor sinirle
Ne oldu çarpan sizdiniz isterseniz ilerde duran polisi çagırayım şikayetiniz varsa dinlesin dedim aval aval yüzüme bakıp söylene söylene gitti normalde korkagımdır ama mevzu çocugum olunca tutamadım kendimi
İnsanlar arsızlaştı hemde fazlasıyla malesef sokaktaki kadınlara yiyecek gibi bakan esnaflara değinmiyorum bile

Kulaklık diye bir şey icat edilmiş, telefon kullanmayı biliyorsanız bunu da biliyorsunuzdur. Ha yok bilmiyorsanız topluma çıkmayın! Sizin gibi saygı nedir nasıl gösterilir’den bir haber insanlar yüzünden toplum iyice çirkinleşiyor!!

Böyle firmalar çokta birşey yapmıyor sanırım çok sinir bozucu olaylar olabiliyor bu tip. Bi çözüm yolu bulunmalı mutlaka otobüse minibüse binme kuralları olmalı. Birbirine saygı duymayı öğrenmeli herkes. Kimse video sesi yada sakız sesi duyarak yolculuk etmek zorunda değil

Siddete karsiyiz falan tamamda aslinda varya temiz bir dayağın rahatlatici etkisi ile boyle sapiklar buyuk oranda ıslah edilebilir. Bak bakalim bir daha yapiyorlarmi o zaman...

Arkadaslar sosyal medyadan ilgili firmanın az sayıda begenili bi sayfası vardı yazdım ama dönüş olmadı..
Benim firmaya takmıs olmamın nedeni cok normalmis gibi davranmaları bunu izah edemedim sanırım..
Tamam bu pislikler her yerdeler onlara belki hak ettiklerini yapamıyoruz ama diger insanlar da bunu benimsemisler ben bunu hazmedemiyorum iste bu normal degil bunu haykırmalıyız kazımalıyız kafalarına..

Sikayetvar a yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…