- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Sözüm meclisten dışarı. Konu pembe otobüs virali gibi olmuş. :)
En sonunda kendi kadın birliğimizi kuracağız yav. Erkek milleti resmen tersine evrim geçiriyor valla.
Gercekmi bu
Bugün 5 yaşındaki kızına farklı cisimlerle tecavüz eden yaratığın ilk celsede beraat ettiğini okudum. Hangi yaptırım hangi adalet.
Ben anlamadım muavini çağırıp zaten uyartmışsın adamı, firma daha ne yapabilir ki? Video izledi diye tutup indirecek değiller ya. Ona kalırsa bağıra bağıra tlf konuşanlar, kulaklıkla müzik dinliyor havasında olup bangır bangır ses açanları vs hepsini indirsinler o zaman
Arac degistirdigim icin gec kaldm panikle ne yaptm hatırlamıyorum bileBiz değiliz onlar iğrenç!!!!! İnsan değiller...
Sınavın nasıl geçti peki?
Kulaklık diye bir şey icat edilmiş, telefon kullanmayı biliyorsanız bunu da biliyorsunuzdur. Ha yok bilmiyorsanız topluma çıkmayın! Sizin gibi saygı nedir nasıl gösterilir’den bir haber insanlar yüzünden toplum iyice çirkinleşiyor!!Siz ilk şikayet ettiğinizde müstehcen video izlememiş zaten. Ayrıca geçen gün bende instagramdan bi video açtım gayet sessiz ve komik içerikliydi. Bir anda ses videoda yükseldi ve ahlamalı inlemeli bir hal aldı dışardan müstehcen sanılacak diye zor kapattım ama kadının korse giyme çabalarıydı aslındailk başta *müstehcen öncesi* bu kadar tahammülsüzlüğe gerek yok bence uyarmasaydınız belkide adam devam etmeyecekti. Hemen yaftalamayın.
Böyle firmalar çokta birşey yapmıyor sanırım çok sinir bozucu olaylar olabiliyor bu tip. Bi çözüm yolu bulunmalı mutlaka otobüse minibüse binme kuralları olmalı. Birbirine saygı duymayı öğrenmeli herkes. Kimse video sesi yada sakız sesi duyarak yolculuk etmek zorunda değilEvet tam olarak tüm gün bunu düsündüm..
Kızlar sinirlerim çok bozuk..
Ben sınıf öğretmeniyim aynı zamanda bu sene hukuk fakültesini
kazandım..Bilenler bilir devam zorunluluğu yoktur bu sekilde basladım ve iki haftadır sınav haftamdı..
Bir de 3 aylık bebegim var..Annem geldi sınava gidince bebisime bakmaya..
Tüm bunları zor bi dönemde oldugumu gerginliğimi anlatmak icin yazdım..
Gelelim olaya..Fakülte yasadıgım ilceye 1.30 saatlik mesafede ve sınavım 9daydı..Sabahın kör saati kalktım düstüm yollara..
Minibüste toplasanız 5-6kişi var,tek bayan benim ve malum gec aydınlanıyor ortalık..Uykusuzum geceden bebegim uyumadı ve ben o sürede notlarımı tekrar edeyim diye düsündüm basladım okumaya..
Minibüstekilerden biri bi anda yüksek sesle video izlemeye basladı..Basta sakin ol melya bi tane izliyodur birazdan bitecek ve kapatacak dedim..Adam bi önümde yanda oturuyodu sabırla bekledim..
Bitti bi daha bitti bi daha..Sabrım asırı derecede zorlandııııı kendi gerginligimden degil artık olayın abartıldıgını düsndüm ve muavini cagırdım o insan müsvettesini uyardı ancak bana mısın demedi..Rahatsız oldugumu cok net sekilde belli ettim ve bu yaptıgının terbiyesizlik oldugunu söyledim ama hic bi sekilde tınlamadı..
Ve kızlar asıl şok..O insan görünümlü canlı Müjde Ar'ın baya sevişmeli öpüşmeli bi videosunu sesli bi şekilde izledi..Ben dondum kaldım.. İnanamadım ama bu oldu ve kimse bir şey demediiii..
Soföre kendilerini sikayet edecegimi söyledim ve indim..İner inmez ilgili firmayı aradım sikayet ettim..Mırın kırın ettiler..Az önce de bimere yazdım umarım işe yarar..
Size sorum baska ne yapabilirim bu sehirlerarası bi firma degil yalnız sadece yandaki komsu ile ve aradaki ilçelere günlük sefer yapıyo..
MantıklıEn iyisi sosyal meyda yaşadıklarınızı yazın popüler bir facebook sayfasından ifşa etsinler ...... otobüs firmasındaki rezillikte böyle duyuldu
Arkadaslar sosyal medyadan ilgili firmanın az sayıda begenili bi sayfası vardı yazdım ama dönüş olmadı..
Benim firmaya takmıs olmamın nedeni cok normalmis gibi davranmaları bunu izah edemedim sanırım..
Tamam bu pislikler her yerdeler onlara belki hak ettiklerini yapamıyoruz ama diger insanlar da bunu benimsemisler ben bunu hazmedemiyorum iste bu normal degil bunu haykırmalıyız kazımalıyız kafalarına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?