Biz Ne Yapmalıyız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Jumblante

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.437
987
363
Herkese merhaba.
Ne yapacağımı bilemediğim bir konuyı size danışmak istiyorum. Henüz 1 haftadır evliyim. Evlenmeden önce nisan ayında ev tuttuk. Ev sahibimizin oğlu bir kavga sonucu yaklaşık 2 ay önce vefat etti. Şimdi ev sahibi emlakçıya evden çıkmamızı istediğini söylemiş. Sözleşmemiz var. Tahliye taahhütnamesi imzalamamıştım. Ev sahibinin psikolojisi bozulmui ve bu evde yaşamak istiyormuş. Henüz zaten yeni evliyiz daha evliliğe adapte olmaya çalışıyoruz. Bir de bu sorun çıktı karşımıza. Taşınma, ev bulma hepsi bir problem. Ev sahibimiz biraz mafyavari insanlar sanırım çünkü oğlu bazı devlet adamlarına yakın. Silahla çatışmada ölmüş vs. Size danışmak istedim nasıl bir yol izlemeliyiz sizce?

Herkese merhaba.
Ne yapacağımı bilemediğim bir konuyı size danışmak istiyorum. Henüz 1 haftadır evliyim. Evlenmeden önce nisan ayında ev tuttuk. Ev sahibimizin oğlu bir kavga sonucu yaklaşık 2 ay önce vefat etti. Şimdi ev sahibi emlakçıya evden çıkmamızı istediğini söylemiş. Sözleşmemiz var. Tahliye taahhütnamesi imzalamamıştım. Ev sahibinin psikolojisi bozulmui ve bu evde yaşamak istiyormuş. Henüz zaten yeni evliyiz daha evliliğe adapte olmaya çalışıyoruz. Bir de bu sorun çıktı karşımıza. Taşınma, ev bulma hepsi bir problem. Ev sahibimiz biraz mafyavari insanlar sanırım çünkü oğlu bazı devlet adamlarına yakın. Silahla çatışmada ölmüş vs. Size danışmak istedim nasıl bir yol izlemeliyiz sizce?
yani bence elinizde sözleşme varken hukuken siz haklısınız ama pis işlerle meşguller diyorsunuz.

bence huzur daha önemli, eğer imkanınız varsa başka eve taşının.

çünkü böyle adamlar salça olmayı ve uğraşmayı severler, bir kere taktılar mı geçmiş olsun.

adamın psikolojisi de bozukmuş,iyice dengesiz bir ruh haline sokmuştur bu da onu, bence en iyisi hiç uğraşmadan ve bulaşmadan başka eve geçin.

muhataplarınız normal insanlar olsa uğraşın derdim ama sağı solu belli olmaz böylelerinin.

Herkese merhaba.
Çıkın bence.

Bence hiç uzatmayın çıkın.mafyaya yakınlıkları varsa resmiyette neymiş ne degilmis dinlemezler. normal olsalar hakkınizi arayın derdim.
Ya aslında ev sahibimiz iyi bir kadın gibiydi. İnanın bu zamanda ev bulmak, taşınmak hepsi zor ve masraflı. Zaten yeni evlenmişiz. Ne yapmalıyım bilemedim.

Bu tipler sözleşme filan dinlemezler. Dinleyecek olsalar çıkın demezler. Eğer anlayacakları dilden konuşursanız sorun olmaz belki. Eminim ki zor olacaktır ama çıkmanız daha hayırlı sanırım.

yani bence elinizde sözleşme varken hukuken siz haklısınız ama pis işlerle meşguller diyorsunuz.

bence huzur daha önemli, eğer imkanınız varsa başka eve taşının.

çünkü böyle adamlar salça olmayı ve uğraşmayı severler, bir kere taktılar mı geçmiş olsun.

adamın psikolojisi de bozukmuş,iyice dengesiz bir ruh haline sokmuştur bu da onu, bence en iyisi hiç uğraşmadan ve bulaşmadan başka eve geçin.

muhataplarınız normal insanlar olsa uğraşın derdim ama sağı solu belli olmaz böylelerinin.
Ben de böyle düşünüyorum ama bir yanım da burası dağ başımı hakkını ara diyor. Zaten yeni evlenmişim. Uğraşmışım yerleşmişim ve daha yeni balayından döndük.

Kanunen evden sizi çıkarma hakkı olup olmadığını gözetmeksizin çıkın bence.

Daha yeni evlisiniz. Böyle insanlara bulaşıp düşman edinmeyin.

Çıkacağız ev arıyoruz deyin. Çıkın

Evet can sıkıcı bir durum ama karşıdaki insanları düşününce sanırım ben orda huzursuz/tedirgin oturacağıma taşınırdım.

Ha deseydiniz ki oğlu taşınacakmış, kızı gelecekmiş vs vs uğraşın diyebilirdim ama bu durumda uğraştıkça canınız daha çok sıkılabilir diye düşünüyorum :(

Birileri gelip topuğunuza sıkana kadar bekleyin bence.
Ne ile karşı karşıya olduğumu da tam bilmiyorum ki. Emlakçıyla muhattap olduk hep. Sadece haberlerde nasıl öldüğünü ve bazı iş adamlarıyla fotoğrafını gördüm ordan mafyavari olduğunu düşündüm.

Ben de böyle düşünüyorum ama bir yanım da burası dağ başımı hakkını ara diyor. Zaten yeni evlenmişim. Uğraşmışım yerleşmişim ve daha yeni balayından döndük.

Dağ başı değik ama baksanıza silahlı çatışma falan demişsiniz. Yaptıkları işler, bulundukları ortamlar dağ başına yakışır şeyler. O yüzden uzatmayın, uğraşmayın, çıkın demişler. Adamlar bulunduğu ortamı dağ başına çevirebilir diye.

Ne ile karşı karşıya olduğumu da tam bilmiyorum ki. Emlakçıyla muhattap olduk hep. Sadece haberlerde nasıl öldüğünü ve bazı iş adamlarıyla fotoğrafını gördüm ordan mafyavari olduğunu düşündüm.
Fark eder mi? Zaten maksimum oturabileceğiniz süre 8 ay daha. Bunun 3-4 ayı ev arama eşya toplama vs ile geçecek. Sürekli huzursuz olacaksınız, rahat rahat yerleşemeyeceksiniz eve, hep diken üstünde olacaksınız. Çıkın siz de rahatlayın ev sahibiniz de.

Dağ başı değik ama baksanıza silahlı çatışma falan demişsiniz. Yaptıkları işler, bulundukları ortamlar dağ başına yakışır şeyler. O yüzden uzatmayın, uğraşmayın, çıkın demişler. Adamlar bulunduğu ortamı dağ başına çevirebilir diye.
Benim de bu durum canımı sıkıyor zaten. Ev de baktık biraz ev bile yok. Kiralar almış başını gitmiş. Çıkayım desem altından nasıl kalkacağım. Bilemiyorum hiç.

Fark eder mi? Zaten maksimum oturabileceğiniz süre 8 ay daha. Bunun 3-4 ayı ev arama eşya toplama vs ile geçecek. Sürekli huzursuz olacaksınız, rahat rahat yerleşemeyeceksiniz eve, hep diken üstünde olacaksınız. Çıkın siz de rahatlayın ev sahibiniz de.
Zaten evden de soğudum. Her şeyi gözüme batar oldu. Öyle bir durumdayım daha evde kalmışlığım 1 gece. Taşınmaya zamanım yok iznim bitti işe başlayacağım. Kimseyi mağdur etmeyeyim desem ben mağdurum. İşi yokuşa sürsem karşımdaki insanları bilmiyorum. İki ucu b.klu değnek.

Cevap A) evet,dagbasi.
Dagbasi olmasa oğlu kavgaya karışıp olmezdi.
Bence fırsatın varken kaç,bunlara bulaşma.
Son kirayı ödememe+depozito isteğinde bulunmayı deneyebilirsin.. yani evet, zor ama bu insanlardan her şey beklenir. Sırf çıkın diye huzurunuzu kaçıracak şeyler yaparlar,psikolojiniz bozulur sonra ... Bulaşmaya değmez

niyetim sizi ifsa etmek degil ama ben olayi bildigimden kim oldugunu anladim sanirim. Olay cidden kotu bir olaydi ve bir anne baba icin evladini kaybetmek kadar korkunc bir sey olamaz. Mafyavari insanlar olmasini bir kenara birakin, bence acilarina saygi sebebiyle cikin evden

Cevap A) evet,dagbasi.
Dagbasi olmasa oğlu kavgaya karışıp olmezdi.
Bence fırsatın varken kaç,bunlara bulaşma.
Son kirayı ödememe+depozito isteğinde bulunmayı deneyebilirsin.. yani evet, zor ama bu insanlardan her şey beklenir. Sırf çıkın diye huzurunuzu kaçıracak şeyler yaparlar,psikolojiniz bozulur sonra ... Bulaşmaya değmez
Evet bu ülke dağ başı haklısınız. İnanın her açıdan düşünüyorum. Ama zaten yeni evlenmişim. Bu eve masraf yapmışım. Canımdan, huzurumdan kıymetli değil elbette ama bunları yaptıracak maddi imkanım da kısıtlandı masrafla yüzünden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X