Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

mrb canımhosgeldinn

hala tık yok ne belırtı var ne bışe bıkere daha 10 gun gecmıştıya ozamnda belırtı yoktu yıne aynı olocak demmek kı.stresten şaştı gunler hıç ben bılmezdım onceden adet gecıkmesı dıye bışey.
sende bışe varmı geldımı senınkıler

hoşbulduk canım yok olmadım.
yenı gelen arkadaşa yazmssn ya senı takıp edıyrm lısteye ona gore alcam dıye:roflol:
işte ben bu yuzden senın konuyu açmanı ıstedımkaydirigubbakcemile3

canım napiyim yaa, biraz gaddarlık oldu ama, sonra ben takip edemiyorum girmeyince, yani giren haber veren bizimle irtibatta olan listeye girse iyi olur takip açısından yerimseniben

hala tık yok ne belırtı var ne bışe bıkere daha 10 gun gecmıştıya ozamnda belırtı yoktu yıne aynı olocak demmek kı.stresten şaştı gunler hıç ben bılmezdım onceden adet gecıkmesı dıye bışey.
sende bışe varmı geldımı senınkıler

yoo hala bişey yok farkındamısnız cogunun adeti gecti bu ay ne var bu aydaaa:1no2:

canım napiyim yaa, biraz gaddarlık oldu ama, sonra ben takip edemiyorum girmeyince, yani giren haber veren bizimle irtibatta olan listeye girse iyi olur takip açısından yerimseniben

gaddarlıkda bana denk geldi ya neyse hadi... şansıma bağlayım olayı...akannehir

kız yukardaki ifade gülücük olacaktı yanlışlıkla bayılma eklemişim.. bir ifade cümlenin anlamını nasılda etkiliyo yaa...

:ecrin_bebek:slm kızlar nasılsınız ben yenıyım burda aranıza alırmısınız benıde bende bebekk ıstıyorummm

oylemı ne guzel hemserımsın yanı cok sevındım iş dolayısıylamı yoksa kayserılımısın

yrn akşm dr gtcem kesın kan testı yapar barı regl olsam da gerek kalmasa

inşallah... bebek vardır.. pozitif çıkar sonuçların..

"Allah ım senin kolay kıldığından başka kolaylık yoktur,
sen dilediğin zaman çetin olanı kolaylaştırırsın,
gönlümüzü aç ve işimizi kolaylaştır..."

amin amin amin...

günaydın kızlar...
kesinlikle bu söylediğine katılıyorum bebikim..bi cee deyip kaçanları listeye alırsak çok uzar...düzenli bildirim olsun bence de...ayyy bu topic daha hareketli kızlar...inşallah hamişlerle dolup taşar:))))

Back
X