Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

inşallah... bebek vardır.. pozitif çıkar sonuçların..

"Allah ım senin kolay kıldığından başka kolaylık yoktur,
sen dilediğin zaman çetin olanı kolaylaştırırsın,
gönlümüzü aç ve işimizi kolaylaştır..."

amin amin amin...

AMİNNNNNN:Saruboceq:

günaydın kızlar...
kesinlikle bu söylediğine katılıyorum bebikim..bi cee deyip kaçanları listeye alırsak çok uzar...düzenli bildirim olsun bence de...ayyy bu topic daha hareketli kızlar...inşallah hamişlerle dolup taşar:))))

günaydın canım nasılsın belirtin varmı?

saıolrmon sıra sende senın gunun bugun ,sonra bebıkmde hadı kızlar gorum sızı patlama yapın

call çine bakarken herkes için nisan ayını mı baz alcam? bide hamişler için martı mı canım??

hangi ayda hamile kaldığını kızlar yazacak birde yaşlarına bakılacak yaşın ve ayın kesiştiği matriste kız yada erekek olarak bakıcaz, biliyosundur gerçiide önemli olan hamile kaldığı ay mesela pelinse 34 yaşında bu ay hamile şayet 5 haftalıksa martta hamile kaldı. yani kız

Merhaba kızlaaar.Biz de son çalışmalarımızı yaptık. Bekleme dönemindeyiz.10 gün sonra kan testi ysaptırcam.Çok heyecanlıyım.ılk denememiz çünkü :))

günaydın canım nasılsın belirtin varmı?

sana da günaydın listecim yok tatlım bende belirti falan hiiiç bişey yok..çok komiğim ama arada kendimi dinliyorum falan sanki hafiften sancım varmış gibi uyduruyorum...ama yok o bile yok yani hayali ya da psikolojik belirti bile yapamadım kendime:roflol::roflol:

hangi ayda hamile kaldığını kızlar yazacak birde yaşlarına bakılacak yaşın ve ayın kesiştiği matriste kız yada erekek olarak bakıcaz, biliyosundur gerçiide önemli olan hamile kaldığı ay mesela pelinse 34 yaşında bu ay hamile şayet 5 haftalıksa martta hamile kaldı. yani kız

hımm yani ben tahmin edemedim tam ondan sordum şuan o alanlar boş kalsın o zaman kızlar söyleyince ekleriz..elif ve bıdığın ki neye denk geliyoo

günaydın kızlar...
kesinlikle bu söylediğine katılıyorum bebikim..bi cee deyip kaçanları listeye alırsak çok uzar...düzenli bildirim olsun bence de...ayyy bu topic daha hareketli kızlar...inşallah hamişlerle dolup taşar:))))

bencede haklısın sailormoon ınşlh bende burdayımm artıkk işten fırsat buldukcahihoyyyt

Back
X