Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

valla vazgeçme sebebim bebeğin vaktinde gelmemesi değil. EŞİM!!! adamı kanser eder herşeye karışıyor. haftasonu ablama gittik 8 aylık bebeği var kıza karışa karışa bir hale geldi o bile 2 günde çıldırdı ben naparım ya. hem bir kızım var işte neyime yetmiyo:dilcikar:

Azıze test zamnı yaklaŞtı ondan boylesındır ne gzl bı tane bebıŞın varmıŞ sıkma kendını

tatlım ben zaten bu sabah yaptım testi olsa çıkardı...
ben 3ay önce 12 haftalık bebeğimi kaybettim...onda adetime 5gün kala testte iki çizgi çıkmıştı.

kızlarrrrrr ben dr gıdıyrm daha fazla sabredemıyorum artık bışe çıkmıycagını bılıyrm aslında ama bellı de olmaz optum sızı açıcm gelır gelmez

kızlar topıcınız çok güzel olmuşşş...tez zamanda hepiniz çatır çatır dogurursunuz inşallahh...listenizi çok begendimm..hayırlı olsun tekrar:nazar:

tatlım ben zaten bu sabah yaptım testi olsa çıkardı...
ben 3ay önce 12 haftalık bebeğimi kaybettim...onda adetime 5gün kala testte iki çizgi çıkmıştı.

bende 3 aylık bebgımı kaybettım mayıs 14te bır yıl olacak.çok gecmış olsun canımmmafoldumben

valla vazgeçme sebebim bebeğin vaktinde gelmemesi değil. EŞİM!!! adamı kanser eder herşeye karışıyor. haftasonu ablama gittik 8 aylık bebeği var kıza karışa karışa bir hale geldi o bile 2 günde çıldırdı ben naparım ya. hem bir kızım var işte neyime yetmiyo:dilcikar:

yapma canım ya düzeltirsin beğenmediğin huylarını eşinin.. hem sana öyle yapmaz..

ayy pelinim negüzel senin adet bitmiş bile kaydirigubbakcemile2
hadi kolay gelsin :lepi:

haydaaa...ne diye karışıyo ki ablana?Allah tan bir tane evladın var ama canım tek çocuk olmak zor gelecek ona da ileride..şimdi biraz zorlanırsın belki ama kızın için de senin için de bence vazgeçmeyin...eşin karışıyo diye mi istemiyosun yoksa o mu istemiyo sorumluluk almak?

Back
X