sabah test yaptım bişey çıkmadı...
deli olcam yaaa dünkü çizgi bugün yokyokyok
sıkma canını azizecim adet olmamışsın umidini yitirme her şeyin hayırlısı allahım nasip etcekki olcak canımopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah test yaptım bişey çıkmadı...
deli olcam yaaa dünkü çizgi bugün yokyokyok
katre cim iyice araştır bakalım yaaa ne zaman yapmak daha uygun oluyomuş soğan kürünü?ben de niyetliyim yapacağım inşallah...:1hug:
bebikim beni listeye eklemişsin ama ben 21 nisanda regl oldum bugun calışmalara başlıycaz inşallah 21 mayısı bekliyorum düzeltirsen sevinirim canım
Azıze test zamnı yaklaŞtı ondan boylesındır ne gzl bı tane bebıŞın varmıŞ sıkma kendını
tatlım ben zaten bu sabah yaptım testi olsa çıkardı...
ben 3ay önce 12 haftalık bebeğimi kaybettim...onda adetime 5gün kala testte iki çizgi çıkmıştı.
Bılmıyrm bebıkım oncekı aylarda oluyomuydu
ben 3ay önce 12 haftalık bebeğimi kaybettim...onda adetime 5gün kala testte iki çizgi çıkmıştı.
kızlar topıcınız çok güzel olmuşşş...tez zamanda hepiniz çatır çatır dogurursunuz inşallahh...listenizi çok begendimm..hayırlı olsun tekrar![]()
kızlarrrrrr ben dr gıdıyrm daha fazla sabredemıyorum artık bışe çıkmıycagını bılıyrm aslında ama bellı de olmaz optum sızı açıcm gelır gelmez
bende 3 aylık bebgımı kaybettım mayıs 14te bır yıl olacak.çok gecmış olsun canımmmafoldumben
valla vazgeçme sebebim bebeğin vaktinde gelmemesi değil. EŞİM!!! adamı kanser eder herşeye karışıyor. haftasonu ablama gittik 8 aylık bebeği var kıza karışa karışa bir hale geldi o bile 2 günde çıldırdı ben naparım ya. hem bir kızım var işte neyime yetmiyo:dilcikar:
bende 3 aylık bebgımı kaybettım mayıs 14te bır yıl olacak.çok gecmış olsun canımmmafoldumben
valla vazgeçme sebebim bebeğin vaktinde gelmemesi değil. EŞİM!!! adamı kanser eder herşeye karışıyor. haftasonu ablama gittik 8 aylık bebeği var kıza karışa karışa bir hale geldi o bile 2 günde çıldırdı ben naparım ya. hem bir kızım var işte neyime yetmiyo:dilcikar:
canmm beklicem adet olmazsan ozaman bakıcam...azizecim kan testi yaptırsanda için rahat etse..
canım benim üzülme bakalım ..
az daha bekle...