Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

tatlım ben zaten bu sabah yaptım testi olsa çıkardı...
ben 3ay önce 12 haftalık bebeğimi kaybettim...onda adetime 5gün kala testte iki çizgi çıkmıştı.

tatlım hepsinde aynı olacak diye bişey yok ki...çok geçmiş olsun canım...hayırlı bi evlatla unutursun inşallah üzüntülerini..sıkıntı yapma kendine...ben de boş gebelik geçirmiştim...burdaki başka kızların da çeşitli nedenlerle düşük yapmak zorunda oldular..hayırlısı üzülme sakın..

bilgilerini sorcaktım bende alcam listeye canım azcık bekleyin....

tamam canım sağol
çok aceleciyiz değil mi?
ah şu bebeklerimizde bizim gibi olsa
:Saruboceq: sempatiksalakcinni

tünaydın cnm hosgeldinn tedavinden sonuc alırsın insallah bu famaradamı yumurtlama ilacı ilk defa duydumda

evet canım famara da yumurtlama ilacı ama malesef pahalı bir ilaç :delphin:
klomen,serophane bende işe yaramadıda
inşallah hepimiz güzel sonuçlar alır çatır çatır doğururuz
:Saruboceq:

mektubum hoşgeldin...canım elif ten sonra pelinsee de hamile:)))
bu arada bebikim liste değişmiyo bende..neden acaba?

tatlım hepsinde aynı olacak diye bişey yok ki...çok geçmiş olsun canım...hayırlı bi evlatla unutursun inşallah üzüntülerini..sıkıntı yapma kendine...ben de boş gebelik geçirmiştim...burdaki başka kızların da çeşitli nedenlerle düşük yapmak zorunda oldular..hayırlısı üzülme sakın..

canımm çok sağolasın...
ALLAH hayırlısını versin hepimize inşallah :Saruboceq:

:teytey:slm kızlarrrr ben geldımmmm

kuzenim ve bu kürle hamile kalan birçok kişi adetin 7.günü başlamış ayrıca adetten 1 hafta sonra başlanırsa ki bu 14.güne denk geliyo yumurtlaması erken olanlar nasıl kaliteli yumurtaya sahip olacak ve gelişecek.bende bir sitede okumuştum saraçoğlu adetliyken bile soğan kürünün içilebileceğini ama etkili olması açısından adetin bittiği gün başlanılmasının daha iyi olduğunu söylemişti.zaten adetin 7.günü başlanıp 15 gün içilirse adetin 21.günü bitiyor bittikten bir hafta kadar ya da 10 gün sonra gebelik yoksa adet olunuyor alinti

ben biraz çalışayım bari
yoksa işten atacaklar beni
malum bu tedaviler masraflı
opuyorumnanaktan

kuzenim ve bu kürle hamile kalan birçok kişi adetin 7.günü başlamış ayrıca adetten 1 hafta sonra başlanırsa ki bu 14.güne denk geliyo yumurtlaması erken olanlar nasıl kaliteli yumurtaya sahip olacak ve gelişecek.bende bir sitede okumuştum saraçoğlu adetliyken bile soğan kürünün içilebileceğini ama etkili olması açısından adetin bittiği gün başlanılmasının daha iyi olduğunu söylemişti.zaten adetin 7.günü başlanıp 15 gün içilirse adetin 21.günü bitiyor bittikten bir hafta kadar ya da 10 gün sonra gebelik yoksa adet olunuyor alinti

yani ne zaman başlıyoruz biz şimdi?

kizlarrr kücük capta arastirma yaptim sogan kürünü kesinlikle yapiyoruzzzzzzzzz....adeti yeni biten arkadaslar 7. günü baslayip 2 hafata iciyoz sonra bebislerimiz oluyoooooooooo

canım son halini eklicem mektubum söylesin toplu atcam

Ay çok güzel maşallah. Şimdi kaç hamileye çıktı 3 mü oldu. Benim 7 mayısta olmam lazım. 28. gün. 26 ile 30 uncu günde olmam lazım. Bu ay pek çalışmadım ben. Fitil kullanıyorum ya. Bir doktor fitil kullanılırken ilişkiye girilebilir demiş. Ama ben yine de tedirgin oldum pek çalışmaıdm. İçimden geldiği zaman çalıştım. Doktora gidicem fitil bitince belki tekrar smear testi yapar iltihap geçmiş mi diye bakmak için. Bana doktor kafana takma yumurtlama günü hesaplama dediydi. 5 ay daha kafandan çıkar demişti. Düşünmemeye çalışıyorum ama pek başarılı değilim.

kizlarrr kücük capta arastirma yaptim sogan kürünü kesinlikle yapiyoruzzzzzzzzz....adeti yeni biten arkadaslar 7. günü baslayip 2 hafata iciyoz sonra bebislerimiz oluyoooooooooo

adet bittikten sonra mı yedi gün sonra yani 14.gün yoksa adet bitiminden hemen sonra mı?

yani ne zaman başlıyoruz biz şimdi?

canim adet bittikten 7 gün sonra tam yumurtlama tarihini hesapliyoz ya o da ayni anda basliycaz icmeye ve 15 gün icecez birakacaz eger olmazsa 1 ayda yapicaz sonra incir kürüne gececez ins gerek kalmazda...pko lularrr mutluka yapmaliymisiz bende pkoluyum ve yapicam ins

maalesef cnm düzelmez. sen beni listeden çıkarda kalabalık yapmayayım boşa. arad gelir hal hatır ederizz napalım:çok üzgünüm:

yaaa sacmalama bizi kim dövecek o zaman oklavasiz kaliriz ufffffffffffff yapma yaaa :oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:

Back
X