slm aslım ve oğluşu.....sırayla doğumlar oluyo ilk önce dark doğum yapmış sonra peliii şimdi sıra ecrinde sonrada siz allahın izniyile.....
apekim nasılsın san bişey sorcam benim hala kasıklarım agrıyorrr iğnenin etkisi nekadar sürüyor 10 günü geçti vurulalı:26:
apekim nasılsın san bişey sorcam benim hala kasıklarım agrıyorrr iğnenin etkisi nekadar sürüyor 10 günü geçti vurulalı:26:
selam canim catlatma ignesi oldun sanirim ben iki defa olmustum o igneden agri olmasi normal canim doktorum söylemisti
ama 10 gün oldu çatlama günleri geçtiiiiii hala agrım varrrrrrr bukadar uzun sürermikiii
Selam kizlar nasilsiniz?
slm asi....nasılsınız bakalım...bi oğluşun bi de kızcen olacakmış maşalllah....ne mutlu sana darısı bize inş...
Tesekkür ederim canim canim cok sükür iyiyiz bizde evet ya oglusum ve kizcem olacak ALLAH nasip ederse insallah canim ya darisi senin ve Omayan herkesin basina insallah
edacım netle başım dertte bazen 2 saat açılmıyo sayfa ki cevap yazayım.....canım benimde adetime kadar hep olur ağrılarım..ama iğnenin etkisinden oluyo ama ilişkiden dolayı oluyo..belkide yerleşme oluşuyodur o yüzden ağrıyordur kasıkların onu bilemeyiz...sakince gününü bekle test falan yapma..şuan yine yapsan testi ilk yaptığın gibi belli olmasa da 2.çizgi hafif yine belirir...
kızlar herkezi öpüyorum çok saolun hep bugünü bekliyodum allahım izin verdi dün öğrendim esasında ama ben mutluluk sarhoşluğundan girmedim isteyen herkeze allahım yaşatsın bu duyguyu
Öncelikle hepinize kocaman öpücükler gönderiyorum,Mutluluğumu sizlerlerle paylaşıyorum sonunda bende artık hamişim.Allah tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin.pco vardı 1 yıldır deniyorduk ve hamile kalacağımı beklemediğim bi anda süpriz oldu bize.Arkadaşlar soğan kürünü tavsiye ediyorum sadece 2 ay kullandım.eşiniz içinde keçi boynuzu kürünü.İnşallah sizlerede yardımcı olur.
uzun bir aradan sonra herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
nihayet evime internet bağlantısı yapıldı bugün ve ben de fırsat bulur bulmaz sizlere yazayım dedim.
24 haziranda, 38+0da epidural sezeryanla ırmak bebek dünyaya geldi. bebeğin suyu azaldığı için mecburen 2 hafta erken doğum yapmak durumunda kaldım.
48 cm ve 3220 gr olarak doğdu kızımız....
umarım herkes iyidir ve topikte güzel haberler vardır inşşşşş
esraaaaaaaaaaaaaa kızının resmı yokmu koysana cımcımeyı bırde bana ısımde yardım edın neolur eşımın ananesı muahammet emin dedı ama bılmıyorum kararsızım
canımmm iyi olmanıza sevindimmm ama bebşin resmini istiyoruzzz bende demin aile hekimliğinden geldim tetenoz aşısı oldum zormu annelik çokk yoruyomu seni ama değer dime herşey inşallah bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız bebeişlerimizi canım sen ve bebeişin allaha emanet olun öpüyorum sizi bu gün bebeişimin kalp atışı dk da 148 atıyodu hemişere güzel dedi öyle işte arada gelll tamammı
bu arada çok hastayımmm ağzım buurnım tıkandı bacaklşarım çokk ağrıyor içim yanıyorrr dün tetonoz aşısı vuruldumya kolum çok acıyorr iyi değilim bu gün mecburan çalılşacağımm işim çokkk
canım resım koymayı bılmıyorum ozelden sen bana maılını wer maılıne atayım ...walla canım bebıs cok yormuyo karnı tok oldughu ıcın aglamıyo gece 3 4 kere uyanıyoruz karnını doyurupo altını temızleyıp tekrar yatıyorum ılk gunler cok zordu bebısı kaybetme korkusu sarmıstı benı kılosu dustugu ıcın cok korktum ama sımdı sukur ıyıyız ıns sızde kucagınıza alırsınız bebıslerınızı gorusmek uzre hoscakalıon
esraaaaaaaaaaaaaa kızının resmı yokmu koysana cımcımeyı bırde bana ısımde yardım edın neolur eşımın ananesı muahammet emin dedı ama bılmıyorum kararsızım
canım resım koymayı bılmıyorum ozelden sen bana maılını wer maılıne atayım ...walla canım bebıs cok yormuyo karnı tok oldughu ıcın aglamıyo gece 3 4 kere uyanıyoruz karnını doyurupo altını temızleyıp tekrar yatıyorum ılk gunler cok zordu bebısı kaybetme korkusu sarmıstı benı kılosu dustugu ıcın cok korktum ama sımdı sukur ıyıyız ıns sızde kucagınıza alırsınız bebıslerınızı gorusmek uzre hoscakalıon
canım ısmını ne koymak ıstıyosan ıcınden ne gecıyosa onu koy sonucta bu senın ılk bebegın kımsenın karısmaya hakkı yok benım kayınwalıdede hepınız bzıım ısmımızı koycaksınız dedı hatta gorumceme bıle babanın ısmını koycaksın dedı ben koymam dedım we koymadımda esımede en basında soylemıstım kesınlıkle annemın babamın ısmı olacak dıe bana gelme dıe ole olunca kızın ısmını kendımız karar werıp koyduk o neymıs bılındık bısı koyun moyun dedıler hıc oralı olmadık bebısımız dogdu ben kendıme gelınce babasına hadı ısmını koyalım dedım herkes odadan cıktı bebısın ısmını koyduk boswerrr kımseyı dınleme gonlunden ne gecerse onu koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?