Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

slm aslım ve oğluşu.....sırayla doğumlar oluyo ilk önce dark doğum yapmış sonra peliii şimdi sıra ecrinde sonrada siz allahın izniyile.....

apekim nasılsın san bişey sorcam benim hala kasıklarım agrıyorrr iğnenin etkisi nekadar sürüyor 10 günü geçti vurulalı:26:

Selam kizlar nasilsiniz?

slm asi....nasılsınız bakalım...bi oğluşun bi de kızcen olacakmış maşalllah....ne mutlu sana darısı bize inş...

apekim nasılsın san bişey sorcam benim hala kasıklarım agrıyorrr iğnenin etkisi nekadar sürüyor 10 günü geçti vurulalı:26:

edacım netle başım dertte bazen 2 saat açılmıyo sayfa ki cevap yazayım.....canım benimde adetime kadar hep olur ağrılarım..ama iğnenin etkisinden oluyo ama ilişkiden dolayı oluyo..belkide yerleşme oluşuyodur o yüzden ağrıyordur kasıkların onu bilemeyiz...sakince gününü bekle test falan yapma..şuan yine yapsan testi ilk yaptığın gibi belli olmasa da 2.çizgi hafif yine belirir...

slm hanımlar herkese merhaba...
uzun zamandır yoktum izindeydik bugün döndük..
herkesler iyimi? gelişmeler güzel haberler varmı?

Apek dogru söylüyor eda sakince gününü bekle ben yapmistim cikmamisti ikinci silik cizgi sanirim 20 günde belli oldu bebislerin oldugu gec döllenme olmustu insallah sende hayirli haberler alirsin

kızlar herkezi öpüyorum çok saolun hep bugünü bekliyodum allahım izin verdi dün öğrendim esasında ama ben mutluluk sarhoşluğundan girmedim isteyen herkeze allahım yaşatsın bu duyguyu

yeeeehhuuuuuuuuuuuu allahh saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım ayyyy anammm uzun zamandan beri duymamıtık gebiş haberi bu haber cooookkkk iyi geldi alah tamamına erdirsin

senin gebişliginde hayırlı ugurlu olsun allah tamamına erdirsin
brc ve mavidora ikinizede allah saglıklı gebişlikler ve bebekler versin

darkcıgım seni cok merak ettik yaa... bebike sormuştum haber var mı diye dogurmamış demişti..
şimdi ise küçük ırmak gelmiş de büyüyormuş allah bebişini saglıkla mutlulukla hep birlikte bütüymek nasip etsin canım
tükürüükkk maşaaallaahhh

bende bi değişiklik yok yumurta günlerindeyim.. gün aşırı seviş durumuna gectik. ne tedavi ne doktor nede cay içiyom bıraktım kendi haline saldım cayıra modundayım hehehehe zaten evde pek durudugum yok bi azıcık dun evdeydim. bugunde cok sıcak dediler sabahtan bi cıktım dışarı işlerim vardı hallettim. sonra hiç cıkmadım..v.vs.vs.vs.vs
hepinizi öpüyoruım grşşş

esraaaaaaaaaaaaaa kızının resmı yokmu koysana cımcımeyı bırde bana ısımde yardım edın neolur eşımın ananesı muahammet emin dedı ama bılmıyorum kararsızım

kızlarr günaydınnn aslı bende senden aynışeyi isteyecktim oğluşunun resmini koy diyecektim. benimkinin resmi yok geçen sefer zilli pek yüzünü göstermedi doktor uygun pozizyon olursa renkli çekerim dedi çekmedi isim işine gelince bende kararsızımm o isimde güzel sen bilirsin

bu arada çok hastayımmm ağzım buurnım tıkandı bacaklşarım çokk ağrıyor içim yanıyorrr dün tetonoz aşısı vuruldumya kolum çok acıyorr iyi değilim bu gün mecburan çalılşacağımm işim çokkk

Hayırlı sabahlar herkese
Dark allah analı babalı büyütsün çok sevindim. Bende uzun süredir girmiyordum. Herkes inş. iyidir.

canım resım koymayı bılmıyorum ozelden sen bana maılını wer maılıne atayım ...walla canım bebıs cok yormuyo karnı tok oldughu ıcın aglamıyo gece 3 4 kere uyanıyoruz karnını doyurupo altını temızleyıp tekrar yatıyorum ılk gunler cok zordu bebısı kaybetme korkusu sarmıstı benı kılosu dustugu ıcın cok korktum ama sımdı sukur ıyıyız ıns sızde kucagınıza alırsınız bebıslerınızı gorusmek uzre hoscakalıon

cnm aşının ertesı gunu bende oyle oldum normal cnm biraz agır geçiyo resıme gelın sen gel ben hemen koyarım

maşşallah kızımıza annesini üzmüyo darısı basımıza

esraaaaaaaaaaaaaa kızının resmı yokmu koysana cımcımeyı bırde bana ısımde yardım edın neolur eşımın ananesı muahammet emin dedı ama bılmıyorum kararsızım

canım ısmını ne koymak ıstıyosan ıcınden ne gecıyosa onu koy sonucta bu senın ılk bebegın kımsenın karısmaya hakkı yok benım kayınwalıdede hepınız bzıım ısmımızı koycaksınız dedı hatta gorumceme bıle babanın ısmını koycaksın dedı ben koymam dedım we koymadımda esımede en basında soylemıstım kesınlıkle annemın babamın ısmı olacak dıe bana gelme dıe ole olunca kızın ısmını kendımız karar werıp koyduk o neymıs bılındık bısı koyun moyun dedıler hıc oralı olmadık bebısımız dogdu ben kendıme gelınce babasına hadı ısmını koyalım dedım herkes odadan cıktı bebısın ısmını koyduk boswerrr kımseyı dınleme gonlunden ne gecerse onu koy

aklıma hıc ısım gelmıyo ya ama eşim çok istiyo muhammet emın bılmıyorum

Selam kızlar..
Sabah detaylı ult. 2.seans vardı; bebeğin kalp atışları sayıldı,başka bişilere daha baktı; normal herşey dedi..
Sonrada vajinal muayene ile serviks uzunluğu ölçüldü,sonuç normal, erken doğum ya düşük gibi bi tehlikemiz yok şimdilik..
Şükürler olsun, içimiz rahat bi şekilde tatile çıkıyoruz, hazırlandım..4-5 gibi çıkıcaz...inş. tatilde de sorun olmaz ve bomba gibi döneriz..
8 Ağustosta eve dönüş..Görüşmek üzere kendinize ve topiğime iyi bakın..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…