kizlar ben geldim allaha sukur bebegimi dogurdum ve simdi evdeyiz persembe aksam 19 47 dunyaya geldi kuzum simdi uyuttum size haber vereyim dedim rabbim herkese saglikla kavusmanizi nasip etsin bebeklerinize isteyen herkesede nasip etsin
kizlar bebegim cok zor geldi hersey yapildi ve enson vakum uygulandi allaha sukur bisorun yok rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin ben malesef butun zorluklarini gordum ve baya bisure cektikten sonra epidural anestezide yapildi obile yetmedi malesef vakit bulunca dogumu yazarim size kendinize meleklerinize iyi bakin
Gesundheitszentren - Babygalerie Schramberg
melegim kizlar resmini koymaya calistim olduysa tabi hastanedeki resmi
buarada 3150gr ve 52santim dogdu
kizlar ben geldim allaha sukur bebegimi dogurdum ve simdi evdeyiz persembe aksam 19 47 dunyaya geldi kuzum simdi uyuttum size haber vereyim dedim rabbim herkese saglikla kavusmanizi nasip etsin bebeklerinize isteyen herkesede nasip etsin
hoşgeldin canım...gözüm aradı valla yokluğunda....görüşürüz...
Pelicim tebriklerimi iletmiştim canım.....belkide görmedin..ben yineleyeyim o zamn:)
uzun bi bekleyişten sonra bebişini kucağına aldın çok tebrik ederim canımAllah analı babalı büyütsün tadınızı hiç bozmasın inş...bizim yerimize de o minicik el ve ayaklarından öpüver canım....
kızlar bugun bebegımın ne kalp atısını nede hareketlerını hıssettım çok koktum hemen doktora gıttım benim sıpa oyle bır duruşu varkıduymam mumkun degıl zatenama çok şükür keyfi yerindeymiş büyümüş kocaman olmus
tatlım tesekkur ederım gordum ama yazmaya wakıt bulamadın bebıs uyanmıs elını yuzunu yolmaya baslamıs ole olunca onunla ılgılenmek ıcın cıkmıstım ıns darısı senın basına en kısa surede sende bu duyguyu yasarsın gorusmek uzere
aman Allah korusun...hemen kötü düşünme işte.her an gürültü yapacak değil ya...maşalllah bebişine...
aaaa taze anniş gelmiş...peli peli ne haber canım...nasıl minnoşun:) nasıl gidiyo annelik???
selam apekkk sukur ıyı gıdıyoo huysuz bı bebek deıl bakıp bakıp guler ole :)sen nasılsın nasıl gıdıyo
selam apekkk sukur ıyı gıdıyoo huysuz bı bebek deıl bakıp bakıp guler ole :)sen nasılsın nasıl gıdıyo
ecrinim çok tebrik ederim canım....yüzü gibi bahtı da güzel olur inş...maşalllah çok sevimli....Allah nazarlardan korusun miniğini...Allahım analı babalı sağlıklı bi şekilde büyütsün inş....sanada çok geçmiş olsun....uzun bir bekleyişten sonra onu kucağına aldın ya çektiklerin hiç bi şey geliyodur sana...o minik ellerinden ayaklarından öp bizim için...
cnm hayırlı olsun rabbım bahtını guzel nasıp etsın amaaa çok tatlı yaaaaaa hemen dogurasım geldı maşşallah
Ayy canim cok sevindim yamasallah melegine cok güzel tebrik ederim seni ALLAH anali babali büyütsün insallah o kadar zorluga karsin melegin seninle ne kadar güzel bisey insallah darisi benim ve tüm bebek bekleyen arkadaslarin basina ayy bende heyecan yaptim simdi öp benim yerime annesi pamuk ellerinden bebise iyi bakk,,,
ECRIN GOZUN AYDIN CANIM YASI UZUN OLSUNN SANADA GECMIS OLSUN BAYA ZORLANMISIN BEBISININ MASALLAHI WAR TOSUN GIBI BENIMKINI GORSENIZ MINNACIK KENDINE BEBISE IYI BAK GORUSURUZ
maşallah canım..hep güler inş...yormasın annesini...
Ben aynı tas aynı hamam canım...bugün adet günüm gelen giden yok ama büyük ihtimal bebekte yok...dün kan testi yaptırdım 2.6 çıktı...ultrasonla baktı adet gözükmüyo dedi...yumurtalar da çatlamış...kistte yok ama bebekte yok...adetin gelmezse 1 hafta sonra gel yine tahlile dedi....
kısmet canım waktı zamanı gelınce tutuncaktır emın ol uzme kendını sıkıntı ettıysen eger adetın ondanda gelmemıs olabılır rahat ol gelır ıns bu arada bebekın resmını ekledım bakarmısın gorebılcekmısın
allah razi olsun iyi dilekleriniz icin rabbim size kolay dogumlar nasip etsin pelin canim oyle gozukuyo o ilk an cekimi sisti biraz normalde hastane cikislarimiz bile buyuk geliyo anneme gosterdim bugun msnde oda diyo resimde buyuktu bune kucucuk diye artik biz bakip buyutecegiz rabbimin izniyle insaallah
pelinnnnnnnnnnnnnn nasılsın cnm teze anne darısı başımıza
pelinnnnnnnnnnnnnn nasılsın cnm teze anne darısı başımıza
kısmet canım waktı zamanı gelınce tutuncaktır emın ol uzme kendını sıkıntı ettıysen eger adetın ondanda gelmemıs olabılır rahat ol gelır ıns bu arada bebekın resmını ekledım bakarmısın gorebılcekmısın
CANIM KILOSU FELAN MASALLAH IYI BENIMKI 2255 GRAM DOGDU DOGDUKTAN SONRA 1975 E DUSTU HASTANE CIKISLARI BIZEDE KOCAMAN OLUYOOO TEZESI PRMATURE BEBEK KIYAFETI ALDIK KOLUNU BACAGINI KIRMAYALIM DIE ONLARDA BUYUK OLDUMINNACIK BISI DOGURDUK BUYURLER BUYURLER :dBENIMKIDE 45 CM :d
peli yaaa bu kızcen çok sevimliAllah nazarlardan korusun...bi tanede beraber çekinin senide görim..analı kızlı olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?