hiç umudum yok be umudum...:)) dün olmadım bugünde halen gelen giden yok...arada hafif ağrır gibi oluyo belim ama anlıyorum gelmeyeceğini adetimin...doktorum olmazsan perşembe cuma gibi tekrarlayalım testi dedi.....referans aralığı içinde ama prolaktinim biraz yükselmiş...buda adet gecikmesi yapar diye biliyorum....Bekleyeceğiz göreceğiz canım yapacak başka bi şey yok...Allahın işi karışılmıyo....hayırlısı artık...
senin de oğluşun olacakmış....topikte oğlan azdı 3 oldu şimdi.....sağlıkla büyüsün ve doğsun canım...
kizlar ben geldim allaha sukur bebegimi dogurdum ve simdi evdeyiz persembe aksam 19 47 dunyaya geldi kuzum simdi uyuttum size haber vereyim dedim rabbim herkese saglikla kavusmanizi nasip etsin bebeklerinize isteyen herkesede nasip etsin
slm aslı....ne yapıyosun???benim çok canım sıkılıyo...yapacak bi şey bulamıyorum...kimseyi tanımıyorum ki gidip bir iki sohpet edeyim.....
ah cnm ya bende o sıkıntıyı tam bır sene cektım hıc komsularım yoktu gıt kapılarına bısı ıste tanısmıs olursun bende sureklı evdeyım ama artık komsularım var yalnız bırakmıyolar
merhaba peli peli.....nasıl gidiyo annelik...çok güzel bi duygu eminim yaşadığın...Allah tadınızı bozmasın..kızcen iyi mi kilo almaya başladı mı??sen nasıl oldun...ağrıların var mı?
ıyı gıdıyo canım kız ıyı ama ole ıyı bı kılo alıp toparlanmadı 2200 felan anca olmusuzdur belkı olmamısızdır canım sıkılmasın dıe tartmıorum:)walla canım bıraz bıraz agrım oluyo ucuncu gunden basladım yere oturup kalkmaya felan gecen haftaya kadar agrım sancım yoktu doktorun yazdıgı ılacları ıcmedım sute gecmesın dıe bıraz ıltıhaplanma oldu amelıyat yerımde ole olunca o agrı yapıyo galıbaaa ılaclara basladım artık ılk 15 gun bısı yoktu sonradan ıltıhaplandısezeryan olursan eger ılaclarını mutlaka ıcc benım gıbı okuzluk etme bu arada kımler hamıss
canım apartmanda 1 tek aile burda onlarda 2 3 güne kadar gidiyomuşlar...kadın geldi bi ara evime hoşgeldine...diğer dairelerde oturanlarda yok burda...buda gidince yapayanlız kalıcam apartmanda...3 4 ay dayanıcaz artık ne yapayım....bari bebişim olsaydı da onu büyüterek zamnım geçerdi ama nerde....
bugün 2.gün halen adet olmadım olsamda kurtulsam...adetten 1 gün önce kan tahlili yaptırdım 2.6 çıktı...negatif yine..doktor adet olmazsan 1 hafta sonra tekrarlayaylım dedi ama boşuna...gecikmeli gelecek adet biliyorum..
ecrin canım hadi gözün aydın dünyalar tatlısı bir bebk maşaallahAllah analı babalı büyütsün.... maşallah ne kadar çok saçı varmış boyu kilosu da iyi beklediğine değmiş demekki son günler çok önemli...Allah bize de nasip etsin o günleri inşaallah...
ecrincim geçmiş olsun gözün aydın ya çok heyecanlandım şimdi allah analı babalı büyütsün ayrıntıları anlatmanı bekliycem sahi kaçıncı haftada geldi cimcime maaşallah saçlı maçlı kokla benim için emi
benim kuzum yine uyandi gorusuruz kizlar
kizlar ben geldim allaha sukur bebegimi dogurdum ve simdi evdeyiz persembe aksam 19 47 dunyaya geldi kuzum simdi uyuttum size haber vereyim dedim rabbim herkese saglikla kavusmanizi nasip etsin bebeklerinize isteyen herkesede nasip etsin
slm kızlar bilgisi olan bana yardım etsin ben 11 temmuzda çatlama iğnesi vuruldum gecen hafta test yaptım pozitif çıktı iğndedn dediler umutlanmadım ama dün yine yaptım tekrar silik çizgi çıktı doc sordum iğnenin etkisi kalmamıştır dedi ama içim içimi kemiriyor varmı yokmu eşimde acele etme bekle diyor sat 30 haziran ban yardım edin ya stres oldummm
slm kızlar bilgisi olan bana yardım etsin ben 11 temmuzda çatlama iğnesi vuruldum gecen hafta test yaptım pozitif çıktı iğndedn dediler umutlanmadım ama dün yine yaptım tekrar silik çizgi çıktı doc sordum iğnenin etkisi kalmamıştır dedi ama içim içimi kemiriyor varmı yokmu eşimde acele etme bekle diyor sat 30 haziran ban yardım edin ya stres oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?