Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

sağol teyzoşu teşekkür ederiz bebekler bence erken gelmesinler canım bende sabırsızım ama zamanını beklesinler :8:

ne demek cnm iyi günlerde kullanın inş..
haklısın tam büyüsünler de gelsinler inş..

nezeman dogum yapmış nasıl yapmış sarıbeybı

facedeki mesajını alıntı yapıyorum cnm:

APEK ........
Merhaba teyzoslar.ben geldim.kizlar melegm dun gece saat 02.05te geldi.hastaneye dogum sancisiyla geldik.5 saat agri cektim belimden ama acilma olmadi.doktor riske atmayalm bebegi dedi zorla ikna ettiler beni.spinal sezeryn oldum.kizm kollarmda teyzoslari.allahma sukurler olsn.yok boyle bir duygu.isteyn herkes yasar ins.hastanedn yaziyorm size.yarin muhtemelen cikicaz evimize.opyrm kizlar.

slm millet nasılsınız?
biz önceki gün dr gittik..
önce bebeğimin gelişiminin geri olduğunu söyledi.
plesenta yaşlanması varmış ve kireçlenmeler oluşmuş..
sonra 4 boyuluya gönderdi bizi
neyse ki orda ki ölçümlerde bebeğim 37+4 çıktı..
şu an için çok acil risk yok dedi.
ama 1 hafta sonra tekrar gel dedi.
durum halen aynıysa bebeği alalım dışarda beslensin büyüsün dedi.
bu durum da sezeryan yolu görünüyo bize galiba..
çarşamba gün ki kontrolde belli olucak inş.
hakkımızda hayırlısı olsun
bebeğim sağlıkla doğsun inş..
bizden haberler böyle
umarım herkes iyidir...

iyi akşamlar hanımlar...
biz yarın saat 10 da yatışımızı yapıyoruz..
ve kısmetse öğlene doğru sezeryan olucam..
kızım geliyor yani..
dualarınızı bizden eksik etmeyin olur mu?
plesenta yaşlanmasından dolayı
bebeğimin gelişimi durmuş.
dr bebeği bekletip riske atamam hemen alalım dedi.
bu yüzden ani karar vermek zorunda kaldık..

iyi akşamlar hanımlar...
kızım geliyor yani..

canım hayırlısıyla sağlıcakla doğar inşallah..korkma 37 hafta çok erken değil 35 haftadan sonra bebek gelişimini tamamlamış sayılıyor diye biliyorum doktorunuz uygun gördüyse sorun yoktur sanırım.güzel kızınla mutlu bir ömür geçirirsiniz umarım sizin için dua edicem..

iyi akşamlar hanımlar...
kızım geliyor yani..

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle :nazar:

merhaba kızlrrr hayırlı dogumlar gecmış olsun gozunuz aydı yasları uun olsun saglıkla acsınlar gozlerınııı

sormayın 9 haftalık hamıleyımmm ıkıncı bebegım gelıyor kızım 10 aylık oldu

benim güzel topiğim,dert ortağım,günlüğüm geç oldu ama ben anne oldum ve sana yazmak istedim...o kadar güzel ve yorgun günler yaşıyorum ki fırsat bulamadık yazmak için....

doğum sürecimi anlatayım ...tam 40.haftamda 1 mayıs sabahı hafif bel ağrısıyla beraber kahverengi akınrım geldi...kimseye bi şey söylemdim ağrım iyice artsın öyle söyleyeyim dedim...her geçen saat bel ağrısı arttı..tabi lekede...akşam üstü eşim eve geldi ona söyledim...tabi hemen telaşlandı...yengemizide alıp atladık arabaya 1 saat yolculuktan sonra ulaştık hastaneye....

bel ağrısı her vurduğunda daha şiddetli oldu...2 3 dk arayla vurup geçiyodu...doğru doğumhaneye çıktık...nst ye girdim hiç sancı çıkmadı hayter ettiler...muayene ettiler hiç açılma yok ama ağrım o biçim devam ediyo çığlık çığlığa bağırıyorum.... 4 defa muayene yaptılar hiç açılma olmadı

4 saat sancı çektim ama sadece belimden...karın kasık ağrısı hiç yok.....eşim dayanamadı benim o halime ameliyat ol dedi...ben halen direniyorum normalde normal diye...bir süre sonra ağrı dayanılmaz gibi oldu hiç açılmada olmayınca apar topat ameliyata aldılar beni.....ameliyat konuşulmadığı için bütün ekip evlerinden geldi...doktorumda tabiii....

belimdn iğne yapacaklar ama kıvranmaktan yapamıyolar ağrımın geçmesini beklediler neyseki bi ara yapıldı...bir süre sonra belden aşağım uyuştu ve başladı ameliyat...

ben o kadar şaşkınım ki ameliyata hiç hazırlamadım kendimi....her şeyi duyuyor olmak ne kadar kötüyümüş..6 kişi vardı doğumumda.....biri hocam kan değeri 10a düştü diyo,biri tansiyon 21 diyo,biri nabız azaldı diyo,bi yandan ameliyat devam ediyo...ben acı hissetmiyorum ama sallanıyorum ordakilerin yaptıklarını görüyorum fenalaştım...

midem bulanmaya başladı,nefes alamadım,gözlerim karardı anestezi uzmanı benlen konuşmaya çalışıyo bi yandan de oksijen veriyodu.. ben iyi değilim ölüyorum dedim adama....çok kötü oldum...tamm her şey bitti dedim...ölüme kendimi çok yakın hissettim...rabbim kimseye yaşatmasın.......

sonra aklıma meleğim geldi birazdn doğacak o sana muhtaç dedim...eşin dışarda bekliyo dedim..kendimi toplamaya çalıştım...neyseki biraz sakinleştim sonra başladım dua etmeye.....aklıma kim geldiyse saydım....dualar okudum ve sonra ağlama sesi geldi...doktor yanıma getirdi meleğimi al bak bu senin çirkin kızın dedi....o ana gerçekten her şeyi unuttum....çok güzel bir duyguydu....

bana dikiş atılırken meleğimi babasına vermişler babasıda yengesine sen al kızımı odaya götür ben eşimi bekleyeceğim demiş...bir süre sonra çıkardılar işte...eşimi gördüğümde hüngür hüngür ağlıyodu....yengem çok ağladı dedi ona bi şey olursa ben ne yaparım demiş....sarılıp uzun uzun ağladık...

3 gün hastanedeydim ağrım oldu dikişlerim acıdı hastanedeki süreç zor geçti ama her şeye değer

işte böyle yaşadıklarım.....kızımın adına eliz rana koyduk kızlar...pcye foto yüklediğimde sizinle paylaşırım kızım fotosunu...

Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları inş......

benim güzel topiğim...yine yalnızsın çok üzülüyorum:((( hayırsızlık yapıyoruz sana...bi zamanlar hiç boş kalmazdın...dert ortağımızdın...küsme bize emi!!!!:16:

slm topikkk:3::3::3::3::3: kızım uyuyo fırsat bu firsat bi bakayım dedim ne yapıyosun diye:):16:

topik bomboş kalmışş:ssz: vefalı insan apekim napıyon nasılsın .. nasıl gidiyor kızçen büyüdümü:16:

sorma nergisim ya boş kaldı topik:( kızçem büyüdü tabi teyzesi...dün 1 aylık oldu...çok huysuz ama çokk...uykuyuda sevmiyo...çok yoruyo beni ama dünyanın en tatlı şeyi oo en tatlı....

senin göbişin ne durumda çok büyüdü mü? kaç kilo aldın bu arada?

sorma nergisim ya boş kaldı topik:( kızçem büyüdü tabi teyzesi...dün 1 aylık oldu...çok huysuz ama çokk...uykuyuda sevmiyo...çok yoruyo beni ama dünyanın en tatlı şeyi oo en tatlı....

senin göbişin ne durumda çok büyüdü mü? kaç kilo aldın bu arada?
en tatlı yorgunluklar bunlar rabbim herkese tattırsın inşallah.
ben 57 kiloyla hamile kalmıştım şimdi 69 kiloyum. 12 kilo aldım. ama pek belli değil sadece göbekim büyük:49: kızım iyi bin şükür sabah akşam iğne yapmaktan kevgire döndüm:37: ama olsun kızım sağlıklı olsunda bir okadar daha iğne yapmaya razıyım. bu gün ilk kez nst ye bağladılar :emir_bebek:iyi gidiyoruz şimdilik bide sağlıkla kucağımza alaydık daha rahatlayacamda:49:

mrb kızlarrr 2.5 senelir evliyim sadece ilk 3 ay orundum dahaa sonraa korunmadımm ve hamile kalamıyorum... eşim test yaptırdı bi sorun problem yokk banadaa testler yapıldı amaa bendede sorun yokkk yardımcı olun artıkk kafayı yicemm bi yol gösterinnn başka ne yapabilirimmm lütfennn :(((

güzel topiğim günaydınn...kuzum kucağımda sana yazıyorum..nerden nereye di mi:16::16:

selam millet benimde kuzumu kucağıma az kaldı :nazar::nazar::nazar:inşallah sağ salim gelir bebişimiz rabbim her istiyene nasip etsin inşallah :16::16::16::16::16:

Back
X