Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

nergisss:3::3::3: hamiş hatun ne yapıyosun? kızımı uyuttum kaç dk uyur bilmem ama fırsat bu fırsat bi bakayım nevar ne yok diye...

merhaba kızlrrr hayırlı dogumlar gecmış olsun gozunuz aydı yasları uun olsun saglıkla acsınlar gozlerınııı

sormayın 9 haftalık hamıleyımmm ıkıncı bebegım gelıyor kızım 10 aylık oldu

oglusum 7aylık ve 17haftalık hamıleyım cnm :)) güzel topık çok boşladık seni bundan sonra daha sık gelıcem

bebek doğmaya yakın kalp ritmi neden yükselir anlamıyorum düşmesi gerekirken yükselmiş 1 hafta daha sabrederse bebeğimiz inşallah zamanında doğacak :19:

bebek doğmaya yakın kalp ritmi neden yükselir anlamıyorum düşmesi gerekirken yükselmiş 1 hafta daha sabrederse bebeğimiz inşallah zamanında doğacak :19:

canım bi fikrim yok bu konuda ama doktorun ne dedi...artık doğsada önemli değil ki....zamanı geldiiii:16:

günaydın topikkkkkk:3::3::3: tam oturdum kızım mır mır etmeye başladı çok uyudu çok 13 dk:)

bebişimin gelmesine az kalmış olmalı rahim 3 cm açılmış ama bebeğin başı yerleşmemiş yerleşince inşallah sağ salim gelir cennet kokulum dua edin bana :nazar::nazar::nazar::nazar:

eskı paylaşımlar nerdeeee keske yıne toplanabılsek

nerdeee di mi aslım...inan fırsat buldukça buraya geliyorum ama benim kuzum çok huysuz...uykuyuda sevmiyo tüm günüm onlan geçiyo....biraz daha büyüsün bekli düzelir.o zamn daha çok gelirim...böyle böle toplanırız yine inş...

kızlar şuan hastane odasındayım ege üniv.de yalnızım annem kalacak yarın yanımda, laparoskopi olucam (bilmeyenler için yazdım) bebeğimin sonlandırılmasından kalan (yani kürtajdan) yapışıklık oluşmuş, tüplerden biride tıkalı yarın ona bakacaklar.hayırlısı ile kavuşurum inşallah bebeğime, hepinizin anne olmasına hamilelik süreçlerine zevkle eşlik ettim, rabbim bu güzel duyguyu en kısa zamanda tüm isteyenlerle beraber bana da nasip etsin. hissediyorum eylül benim ayım olacak :)) seviyorum sizi, dualarınızda benimle biliyorum :):21:

Back
X