- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
- 363
selam millet benimde kuzumu kucağıma az kaldıinşallah sağ salim gelir bebişimiz rabbim her istiyene nasip etsin inşallah
![]()
ayy periii çok az kalmış...hayırlısıyla alıcan kuzunu kucağına inş...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam millet benimde kuzumu kucağıma az kaldıinşallah sağ salim gelir bebişimiz rabbim her istiyene nasip etsin inşallah
![]()
merhaba kızlrrr hayırlı dogumlar gecmış olsun gozunuz aydı yasları uun olsun saglıkla acsınlar gozlerınııı
sormayın 9 haftalık hamıleyımmm ıkıncı bebegım gelıyor kızım 10 aylık oldu
oglusum 7aylık ve 17haftalık hamıleyım cnm :)) güzel topık çok boşladık seni bundan sonra daha sık gelıcem
bebek doğmaya yakın kalp ritmi neden yükselir anlamıyorum düşmesi gerekirken yükselmiş 1 hafta daha sabrederse bebeğimiz inşallah zamanında doğacak![]()
canım bi fikrim yok bu konuda ama doktorun ne dedi...artık doğsada önemli değil ki....zamanı geldiiii![]()
eskı paylaşımlar nerdeeee keske yıne toplanabılsek
bebişimin gelmesine az kalmış olmalı rahim 3 cm açılmış ama bebeğin başı yerleşmemiş yerleşince inşallah sağ salim gelir cennet kokulum dua edin bana![]()
nerdeee di mi aslım...inan fırsat buldukça buraya geliyorum ama benim kuzum çok huysuz...uykuyuda sevmiyo tüm günüm onlan geçiyo....biraz daha büyüsün bekli düzelir.o zamn daha çok gelirim...böyle böle toplanırız yine inş...
inşallah cnm özledım o günleri