Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

merhaba canım,

öncelikle tüm sorunların hemencecik hallolur ama moralini yüksek tut biliyorsun ki herşeyin sorumlusu stres üzüntü.
adet olamaman demek yumurtlamada olmayacak demektir.Bu yüzden önce adetin düzene girmeli.arkadaşımızında belirttiği gibi yumurtlamanı doktor kontrolünde yapabilirsin ; ya da internetten 20 li ovulasyon testi alıp bu şekilde takip edebilirsin.ben ve birçok arkadaş bu şekilde takip ediyor.

Çok teşekkürler, doktora gideceğim haftaya zaten. Umarım başlıktaki herkes çift çizgiyi görür en kısa zamanda

güzel topiğim mrhb.1 hafta yoktum gelemedim.Rana'nın yaş günü vardı onun için eskişehir'e gittik.özlendin

canım topiğim gelen giden yok dersin sen şimdi apek yalnız bırakmamaya çalışmış seni, en kısa zamanda hayırlı olumlu haberlerle gelmek üzere

merhaba güzel topiğim...memleketten dün döndüm.bayrama gitmiştik.bi merhaba diyeyim dedim.

selam , ben 22 agustosta bekliyorum reglimi acaba bugun idrar testi yapsam çıkma ihtimali var mı ayyy bi göremedim ben de bu çizgileri bir arada

ben çok erken öğrendim henüz regl tarihime vardı merak ettim yaptım çıktı.. eğer erken(yani zamanında) döllenme olduysa çıkar geç döllenme olduysa adetin geçtikten 1 hafta sonra çıkar. hayırlısı olsun cnm

amin canım inşallah .. 6 agustosta ovulasyon testinde çift çizgi T daha koyu gördüm. 7 agustosta C daha koyuydu. geç döllenme geç yumurtlamayla mı alakalı ?
bir de bişey soracağım eğer hamileysen ovulasyon testi adetine yaklaştığın günlerde koyu T gorulurmuş, ben yaptım olmadı bunu yapıp da olmayan ama hamile olan tanıdıgınız örnekler var mı

ovulasyon testlerini hiç bilmiyrum oyüzden bişey diyemem ama geç döllenme yumurtanın beklenen tarihten daha geç bir tarihte çatlaması ve döllenmesi demek.

noninoni .!.:
selam , ben 22 agustosta bekliyorum reglimi acaba bugun idrar testi yapsam çıkma ihtimali var mı ayyy bi göremedim ben de bu çizgileri bir arada

slm tatlım benimde ovi test sonuçlarım seninkiyle aynı 7 ve 8.de koyu gördüm bat da 22 ağustos. bende bu sabah ovi yaptım cok silikti t çizgisi yani koyu değildi dünde gebelik yaptım oda tek çizgiydi...inşallah testlerde cıkmıyodur ama bizz hamileyizdir belki idrara geçmemiştir..bide ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım öyle olanların idrarında belli olmayabilir demiş birilerinin doktoru alakası varmı bilmiyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…