Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

bu topic gibisi yok valla selam millet
ben hala bebeksiz bir insanım...ama olacak inşaalah kaç yıl istedim rica ettim ve mart ayında eşim sipermen testi yaptırdı sonucları iyi şükür. benim prolaktin zaten malum yuksek. martta bende ilaça başladım prl için. yan etki yaptı (organlar iltihaplanmaya başlamış) sırt agrısı cektim. ilaçtan degildir felan kendimi avutmaya calıştım, sonrada mugladaki bir kaç doktora sordum sırt agrın ilaçtan degildir demişlerdi, baktım gecmiyor ilacı küfür ederek bıraktım sırt agrılarım azaldı şimdi hiiç yok. eşimde denize cıktı bu yaz başı, ee bir iki kay kaldım muglada sıkıldım tek başıma istanbula annemlere geldim. doktoruma da ugradım anlattım işte o dedi organ iltihaplanmasını olayını. ilacı kestigin iyi olmuş dedi. simir testi vermiştim cıkmamış yarına kaldı.
mart ayından beri eşime aşılama olayını anlatıyom kabul etti. gemiden tamam mesajı geldi karaya adım attıgında vazgecmesin diye işlemleri gerekli extra test mest yapıp geldiginde hazır tabakta önune sunacam tüpü de araştırıyom muhtemelen yaptırırsam antalya tup bebek merkezinde yaptırcam. tabii gidip gormek konuşmak lazım. ama bize hem yakın hemde ucretsiz kalması varmış felan. bize yarım saat yakın bnir özel hastane ile de anlaşmalıymış. tup bebek için ilk muayene ve ilaçlardan sonra catlama transfer artık hangi aşama ise o aşamaya kadar özel hastanede takip edilip tamam dediklerinde de antalyaya gidip trasferimiz yapılabilrmiş. illaa antalya da kalmamız gerekmiyormuş yane... hastanenin dedigi dogruysa tabi. tüpde de fiyatlar da almış gidiyor ögrendigim kadarı ile bakalım biz iki cimri ne halt yicez hehehe

slm canım , gebelik testinde silik çıkınca %99 hamilesin diyorlar , silik mi çıktı senin de ? bir de şunu söylüyorlar yumurtlama olduktan sonra regl olma arası sabitmiş 14 gün. şimdi ovulasyon testinde kotu T görünce yumurtlamayı ertesi gün mü sayıyoruz ve onun uzerinden mi 14 saymamız gerekiyor bu konuda bilgin var mı hopefull cum .
çok zor demi beklemek ben iş çıkışı eve yuruyerek geldım gebelik testi aldım dayanamdım vallahi şimdi de kafamdan çıkaramıyorum sabah yapsam mı yapmasam mı diye ? her ay moral bozukluğundan düş kırıklığından bıktım artık ama

o gun catlıyor yada catlama başlayacak demek oluyor
şimdi yumurtlama regl tarihi hesaplama cok zor degil şöle

diyelim ki 28 gun de 1 regl göruyon : regl 1. gununden sayıyon 14 gun yumurta vaktin ( 2-3 gun önceden ilişkiye başlayın catlama vaktini ayarlayamassan içerde sipermen olur diyorduk )
ilişki oldu regl veya gebelik belli olacak diger tarihte 14gun +14 gun (yumurtaladan sonra regl oluncaya kadar gecen sure = 28 gunu tamamlıyon.
bu kişiden kişiye değişir. eger ovulasyon gec olursa gec döllenme olur ve gebelik testi standart bilinen tarihte erken test yapıldıgı için negatif veya düşük deger cıkabilir. bu durumda regl döngunuzu iyi bilmeniz gerekiyor.

26 gunde 1. göruyorsan hesabı ona göre azaltacaksı aşagı yukarı 13. gunde catlıyon +13 gun sonrada regl olucan demek

32 gunde oluyorsan 16 +16 gibi düşüneceksiniz.. tabii mutlaka bu dediklerimiz aşagı yukarı catlamanız yada yunmurta gelişiminiz 2 gun 3 gun oynayabilir.

yok canım benim gebelik testi tek çizgi ovi testinde silik t vardı..yumurtlama çiftçizgiyi görünce o günden sonraki 24 ila 36 saat içinde çatlar diye biliyorum( şu ovi testlerini anlamak için bayaa uğraşmıştım)
ayyy gcanım bilmezmiyimm ne kadaar zor bende pıhtılaşma var bide..heryerim mossmor günlük iğne ve ilaçlarım var..inşallah Allahımmm hepimize anne olmayı tatttırsın..test yapa yapa hergün bi hal oldum.. karar weremiyorum reglimi beklesem kan tahlili için ..korkuyorum da...

sabah dayanamadım yaptım gebelik testi hemde dün işten eve dönerken eşime sölemeden aldım gebelik testi bir umut belki çıkar diye.. ama şişman bir tek çizgiden başka bişey çıkmadı canım cok sıkkın , benim bebişim hiç olmayacak gibi geliyor

canım ben ortalama 37 gunde bir goruyorum 6 agustosta ovulasyon kitinde şişko T gördüm hah tamam oldu bu ay çok belirgin dedim 7 agustosta C daha koyuydu , biz 4-5-6 çalıştık , bu ay kesin olcak diye çok heveslendim. bu 1 haftaya kadar umutluydum ama bu sabah gebelik testinde sonuc hüsran

aynısını bende yaptım kocamaan tek çizgi..ümitliydim dedğim gibi bi sürü ilaçda kullanıyorum ama son güne kadar reglim gelesiye kadar dua etmeye dewam edicem Allahım hepimizin yüzünü güldürsün

Son düzenleme:

yok tatlım sat 23 temmuz bat 22/23 ağusts ovi tarihim 7/8 ..ama tek çizgi..

sende şu an benimle aynısın hadi bakalım benim 22/23/24 agustos olmam lazım ama sanki olacağım , sabah ateşimi ölçtüm 36.4 çıktı geçen günlerde 4.6,36.7,36.8 çıkıyordu ve karnım baya gerildi kasıklarım tam regl hazırlığı yapıyor vucudum .
ha bir de bir şey soracağım dün işten eve gittim banyoda yuzumu yıkıyorum aynada bir baktım ki göz bebeklerim kocaman olmuş sonra yatmadan önce eşime sordum sence benim göz bebeklerimde bir tuhaflık var mı aaa niye o kadar buyukler dedi. bende netten baktım kiminde belirtiymiş bu ama sabah düzelmişti ve ateşimin düştüğünü görünce dün akşam accık da olsa artan umudum şuya düştü ..
böyle bir şey duydunuz mu yada regl olmadan da goz bebekleri buyur mu acaba ?

regl belirtisi ile bebek belirtileri aynıdır. göz bebeklerine cok takma. belirti zannedilen şeyler hiç inandırıcı olmıuyor.
ateşin düşük de sen gene kurcamala o belirtimi bu belirtmi diye rahat olll..

gercekten sakin olmayı başarsanız herşey daha kolay olacak ...tüüümm bu yazdıklarım tecrube edilmiş şeyler.

haklısın canım bende rahat olmak istiyroum , hatta kafam dagılsın çok dusunmeyeyım diye bu gunlerde kayınvaldeme gidiyoruz akşamları
en azından farklı seylerle ugrasıyorum :)

bugün kan testi yaptırdm 0.96 hamiile olma ihtimalim bittimi şimdi????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…