Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

kan testi yaptır. doktora git. vucutlarımız bazen gebeymişiz gibi hareket edip bizi kandırabiliyor.

Umarım benim de bir bebeğim olur, sanırım bu topikteki herkes muradına etmiş. Allah bağışlasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hehe herkes muradına ermedi.. bir kaç kişiyiz gebiş kalamayan..onlardan biri de benim.

puufftururuukkk...eyy topic... sevgili günlük gibi yazacagımm..

sevgili topic, tüpcük yapmak için sanırım bişeylerin bana gaz vermesi heyecan vermesi gerekiyor. 35 olmama az kaldı ? bu gaz olabilir. bilemiyorum.
korkuyorum... bir kerede tutsun istiyorum. behee beheee

Ben de ğörmek istiyorum artık o çift çizgiyi 😯😢

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar benim bat 15 hatta doktorum adetin gec olur dedi eğer hamile degilsen ama kasıklarımda belimde göğüslerimde agrı var ve biraz kan geldi anlamadım bilginiz varmı

kızlar ordamısınız hcg 4.4 çıkmış lh 23 fsh 4.85 estradiol 83.71 prolaktin 4.99 tsh 2.41 yumurtamın oldugunu söylediği doktor 12mm sizce bu degerler normaimi

[QUOTE6cigdem06, post: 39923161, member: 661379"]kızlar ordamısınız hcg 4.4 çıkmış lh 23 fsh 4.85 estradiol 83.71 prolaktin 4.99 tsh 2.41 yumurtamın oldugunu söylediği doktor 12mm sizce bu degerler normaimi[/QUOTE]
12 mm lik olan yumurta ebati. Daha buyumeli ideali min. 17-18 max :20-22
Büyümesine veya ddiğer aya yumurtanın çoğalması için (ornegin 2-3 tane ) kuru incir yiyen çok kadın tanıyorum :)

Bat 17 ağustos.inşallah bu ay çift çizgiyi görürüz :)

Kizlar yaa bana da yardimci olun bu an adetim obunuzdeki ay hamile kalmak.icin neler yapmaliyim neler denednz de basarili oldu bi yardimci olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…