Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

offf offf her ay bende çift çizgiyi görmek için uğraşanlardanım her ayda tek çizgi görülmezki kardeşim yaa ekim ayında bari çift çıkıverde bizde sevinelim değilmi valla çift çizgiye hasret kaldım yahu:)))merhaba arkadaşlar valla baştan aşağıya okumak isterdim ama 2010 başlamışsınız 3 senelik yazı var:))eeee bu süre zarfında gebe kalanlar olmuştur nasıl başardılar ne yaptılarda o çif çizgi çıktı açıkcası öğrenmek isterim.

Kizlaaar çift çizgi görmek kolay da sonrasi çok zooor.ben 2 hafta önce 10 aylık hamileligimi sonlandırmak zorunda kaldim simdi yeniden istiyorum ama ALLAH herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı gebelikler nasip etsin. ..

Merhaba anneler, anne adayları ve benim gibi bebek özlemi çekenler.Ben çoook uzun zamandır buralara uğrayamıyordum.Sizleri hikayemden biraz bahsediyim 2 ay sonra evliliğimde 2. yılım dolacak.1 sene önce hashimato tiroidi teşhisi kondu ve aynı zamanda pko hastasıyım.28 yaşındayım ve artık anne olmak istiyorum.En son gittiğim kadın doğum doktoru hashimato hastalarının doğal yolla gebe kalmasının biraz zor olduğunu söyledi.Biz bir ay daha bekleyelim aşılama yada tüp bebek yollarına baş vuralım dedik.Sizlerden bir yardım rica ediyorum.Bebek sahibi olmak için 500 yasin okuyalım sana dedi çevremdeki insanlar.Herkes sadece bir defa okuyabiliyor.Allah rızası için sizlerdende yasin okuyabilcek arkadaşlar var mıdır? Okuyandanda okumayandanda allah razı olsun.Okuyabilecek arkadaşlar okurum diye belirtirlerse sevinirim. Allah bana ve benim gibi evlat özlemi çekenlere en yakın zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.

merhaba sevgili topiğim..uzun zaman oldu uğrayamadım...keşke tekrardan dönebilsek tam kadro buraya..ama çok zor

Umarım benim de bir bebeğim olur, sanırım bu topikteki herkes muradına etmiş. Allah bağışlasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar moralim fena bozuldu. Bu ay hamileligi beklemiyodum zaten tek deneme olunca dedim olsun diger aylar olur daha yeni basliyoruz. Ama sonra ates tablom yuksek devam etti ve belirtilerim artti tabi adette gecikince oldu galiba dedim. Umut doldu icime ve sonra husran...

30 gun dongum. 35. Gundeyim hala adet yok. Seffaf bazen sarimtrak akintim devam ediyor. Kabizlik cekiyorum ve devamli gaz ve idrara cikma sikintim var. Gogus hassasiyetim devam ediyor. Sag kasik agrim ve karincalanmada devam. Bel agrisida cabasi. 5 gun gecti battan.
Idrar testim 2 gun de negatif yani 2.cizginin izi bile yok. Anlamadim bu isi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…