Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

erenhava,bebikim, salilormoon bize ne zaman çift çizgi haberini vereceksiniz? gözümüz üzerinizde artık topikte yenilendi.

ayy bilmiyorum inşallah bu ay canım, hiç bi belirtim yok, olmam inş regli. İdrar testi yaptırsam şimdi çıkarmı acaba? ya çıkmazsa....

erenhava,bebikim, salilormoon bize ne zaman çift çizgi haberini vereceksiniz? gözümüz üzerinizde artık topikte yenilendi.

abboovvv meşhur olduk...spotları üzerimde hissediyorum...çekmeyin lütfennn:)))kızlar benden ümidi kesin bu ay da...üzgünüm:((( hem daha benden önce olanlar vardı onların durumu kesinleşti mi ki?

ayy bilmiyorum inşallah bu ay canım, hiç bi belirtim yok, olmam inş regli. İdrar testi yaptırsam şimdi çıkarmı acaba? ya çıkmazsa....

canım üzülürüm diyosun yapma bence bekleyelim ozaman bir kaç gün daha ama asla gün içerisinde ve akşma yapma bence! yine net çıkmıyor belirsizlik oluyor en sağlamı sabah test yapman!

merhaba kızlar bende aynı dertteyim. benide aranıza alında sizinle azmederim belkim.. bıktım yoksa..

ozamn bu ay bebıkım hamıle benden umudu kesın saılormonda şuphelı ozamn bebkım sen hamılesın

ozamn bu ay bebıkım hamıle benden umudu kesın saılormonda şuphelı ozamn bebkım sen hamılesın

haydaaa hem bana diyosunuz ümitsizlik yapma diye hem de bölle yapıyosun erenhava heoz olaydı da sana oklavayı göstereydi:oklava: nie öyle diyosun erenhava 5 gün gecikmişin bundan iyi umut mu olur yapama tatlım noolursun:((

Back
X