Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

kızlar izninizle ben çıkıyorum eve gidip yemek yapayım...hepinizi öpüyorum kendinize ii bakın...
çift çizgili günlerde buluşalım...a.s.

saıolrm sen benı bugun gaza getrdın

durumun çok müsait ama canım arkadaşım benim...inşallah en kısa zamanda çıkar testten de sen de hayırlısıyla kurtulursun stresinden..yarın çıkmasa da hazır ol geç döllenme olabilir sakın üzülme e mi?canım...a.s.

ok bend eçkyrm yemek ypcam akşm grerım yıne optum sızııııııııııııııııııııııııııııı

iki dakka mutfaga gittim kimler gelmis kimler...yeni gelen arkadaslar hepiniz hos geldinizzz ins ugurlu gelir topik ve bebislerimizi kucaklarimiza aliriz..

yaklaşık 7 yıllık evliyim
2006 yılında negatif bir aşılamam var
4 aydan beri yumurta takibi görüyorum 23 nisanda kırmızıları gördüm yine :a015:
yarın doktora gideceğim yumurta takibine devam :Saruboceq:
pco var bende :delphin:
doktorum ilaçla çok güzel yumurtluyorsun dedi :nazar:
ama malesef halen tık tok

ins tez zamanda olur canim yaaaa..bende de pko var 1 sene olcak nerdeyse olmadi.yarin dr ye gitcem ins bakalim ne olcak

kızlar... bırakmadınız bizi de demi...daha doğum haberlerimizi vericez,sizinde hamilelik haberlerini alıcaz...çok alıştım size....

güzeller hayırlı uğurlu olsun topiğiniz...bu yeni mekan bol bol bebekler getirsin bise işallah....

nerdesınız uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn akşm gıren kızlar elıf,bebıkım.katre,pelınse,eftalyaaaaaa
ben hala regl olamdım artık bu aya has olan ümitsizliğimi bi kenara atıyorum veeeeeeeeeeeeee hamılemıyım acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa içim kıpır kıpır nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim yeni topik hayırlı ugurlu olsun ugur getirsin bize insallah bol bol hamiş cıksın insallaahh:nazar:

nerdesınız uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn akşm gıren kızlar elıf,bebıkım.katre,pelınse,eftalyaaaaaa
ben hala regl olamdım artık bu aya has olan ümitsizliğimi bi kenara atıyorum veeeeeeeeeeeeee hamılemıyım acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa içim kıpır kıpır nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz

ben burdayım canım nasılsın insallah hamilesindirr hadi güzel haberler verirsin insallahh

Back
X