günaydın canımm nasılsınn bak topiğimiz uğurlu geldi... hamişimiz çıktıı:içelim:
evet ya ama pelinsee idrarda çıkmış kan tahlili yapmış taaaa sonra söyledi bize.. hain karı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canımm nasılsınn bak topiğimiz uğurlu geldi... hamişimiz çıktıı:içelim:
bende umutsuz vakayım heralde uğraşmanın bile anlamı yok diye düşündüğünü sandım... takipetmezmiyim kız aaa
evet ya ama pelinsee idrarda çıkmış kan tahlili yapmış taaaa sonra söyledi bize.. hain karı..
bebikim benide listeye eklermisin canım yazmıştım ama görmedin galiba 21 mayıs inşallah bu topik ugurlu gelir:ecrin_bebek:
neden stres dönemi canım işle ilgili mi? çine göre benim bu iki ay oğlum olcak,
artık olsunda cinsiyet önemli değil ama şanslısın sen, inş. bu ay tutarda cimcimen olurr :ecrin_bebek:
hain domdom...:roflol:
bebekim canım ya listeye çin takvimine göre bebeklerin cinsiyetini alırmısın? bu toipk kız topiği olacak yahu!
umutsuzluk stres yok bu topikte, şükürler olsun hepimiz doğurgan kadınlarız! bebikim sen nasılsın asıl?varmı bir değişiklik sağ kasık ağrıyorsa hamile olabilirsin canım! sol kasık ağrıyosa regyli olabilirsin! yaa inş hamilesindir sanki hamilesin bu ay sen erenhavada öyle diyor!
günaydınnn canlarrrrr gününüz aydın olsunnnnnnnnn hihoyyyt
canım sağ yumurtalığım sızlıyo ve bacağıma sızlamalar vuruyor, göğüslerim ağrıyor, tabi bu belirtiler regle de uyuyor, bilemiyorumm kafamçokkarıştı
günaydın canım naptın regyli oldunmu seni bir türlü yakalayamadım ! regyli oldunmu* bende farlutal kullandım, doktorum dediki şayet hasta olacaksanda farlutaldan dolayı olamazsın geçiktirme özelliği varmış amacı regyliyi düzene sokmakmış! ben 5 gün kullandım 7.günü regyli oldum ama regyli olduğum ilk günden itibaren ağrım var öyle böyle değil ama!
canım ilk ayın sayılır geçen ay fazla çalışman olmamıştı! bu ay hamilesin Allahımı izniyle inş! bende bugün çok derin hissediyorum Bebikim sen hamilesin!
hayır canımhala olmadım sanki hiç gelmicek gibi gelioo bugün 3.günüm bekliorum:çok üzgünüm:
eftalya cım hoşgeldin canımmm opuyorumnanaktan
canım listeye göre gereken tüm bilgileri yazarmsn? tek tek sormiyim