çeneniz düşsün emi gelcem birazdan hala geçmişi okuyorum sabahtan beriklava:
kızım okumayı ilkokul 5 te mi söktün sen iki saattir yıkılıyo topic heoz da heoz diye:teytey:a.s.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çeneniz düşsün emi gelcem birazdan hala geçmişi okuyorum sabahtan beriklava:
hoşgeldin canımm
ya canım biliyorsun bende test meraklısıyım ama dün akşam kızlar beni etkiledi erkenden test yapmama konusunda erenhava'ya yapmıcam falan dedim, o da görürüz dedi kaydirigubbakcemile3 ne kadar dayanabilirim bilmiyorum..
yeni gelen arkadaslar hosgeldimniz hepinizz
Hoşbulduk
Bu ay ilk denememiz, bu yüzden çok heyecanlıyım. İçimde de bir umut var.Sonuç olumsuz olursa üzülürüm yaa.Serophene+çatlatma iğnesi yaptırdım.Bir sürü de yumurta vardı.Eşimin sperm değerleri de normaldi.Yumurtlama döneminde çalıştık,umarım spermler yumurtaya ulaşmıştır
inşşş canım stres yapma bızım gıbı sende ınş pozıtf çıkar
kızlar banada dua edın nolur 1 yıldır bebek ıstıyoruz ama kısmet olmadı 10 gun sonra ınslh hayırlı haberler alırım ve sızede soylerım ınşlh eyvahedigeldismile
valla yapmıyorum desem yalan olur her ay yaklastıkca kendıme stres yapıyodum ama buay rahatım stres yapmıcam kendıme ama genede merakdan catlıcam gerı sayıma basladım 10 var eyvahedigeldismile
canıminsallah ulasmıstırr bende serephone kullandımbu ay sonuc 0 hem aetimide geciktirdi umarım sen olumlu bi yanıt alırsın
Hepimiz dua edersek müthiş bir sinerji oluşur.Allahım dualarımızı kabul etsin inş.
Bebeklerimiz bizi fazla bekletmesinler
Hoşbulduk
Bu ay ilk denememiz, bu yüzden çok heyecanlıyım. İçimde de bir umut var.Sonuç olumsuz olursa üzülürüm yaa.Serophene+çatlatma iğnesi yaptırdım.Bir sürü de yumurta vardı.Eşimin sperm değerleri de normaldi.Yumurtlama döneminde çalıştık,umarım spermler yumurtaya ulaşmıştır
Umarım canım yaa. Aslında ben genelde karamsarımdır bu konuda. Ama doktorum çok umutlandırdı beni. Kaç tane yumurta gelişmişti sende?
abbovvvv...!!!10 gün var kız daha tırnak falan kalmaz o zamana kadar söyleyim bak:))))
inşallah canım hayırlısıyla görürsün pozitifi:)))
ınşlh olur canım ama olmazsada uzulme okadar olurmu yenıymıs daha ama ınşlh olursun ben 1 yıldır beklıyorumm:sinifsinif: