Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Açılın uleynnnnnnnnnnnnnnn topiğin kabadayısı oklavalısı geldiiii:oklava:

Allah sizi neytsin emi oku oku gına geldi beaaaaaaaaaa
Dün toplantım vardı gün boyu giremedim . ve adet oldum 26sında. kızım iyileşmeye başladı çok şükür. Veeeeeeeeee kötü haber ben bebek olayından vazgeçtim artık:1no2:

kızlar topiğiniz hayırlı olsun..
herkeslere güpgüzel paylaşımlar diliorum..
topiğin adına ithafen bende bu durumda oldugumu belirteyim..
hamişler varmı aramızda??

günaydınlarrrrrrrrr.....
pelincim seni çok tebrik ediyorum çncelikle allah kucağına almayı nasip etsin inşallah....burası uğurlu gelcek bize içime öyle doğuyo....hepimiz güzel haberler alırız işallah...

bebikim canım ben 21 nisanda regl oldum 21 mayısı bekliyorum bugun calışmalara başlıycaz inşallah düzeltirsen sevinirimopuyorumnanaktan

Dün toplantım vardı gün boyu giremedim . ve adet oldum 26sında. kızım iyileşmeye başladı çok şükür. Veeeeeeeeee kötü haber ben bebek olayından vazgeçtim artık:1no2:

geldin sonunda :oklava: :oklava: :oklava: merak ettik yaaa..demek kirmizilar geldi saglik olsun :1hug:

kızlar topiğiniz hayırlı olsun..
herkeslere güpgüzel paylaşımlar diliorum..
topiğin adına ithafen bende bu durumda oldugumu belirteyim..
hamişler varmı aramızda??

canım ilk sayfada listemiz var, 3 hamiş çıkardık, inşallah yeni topikle birlikte devamı gelecek...

yaaa saçççmalama heoz tepemin tasını attırma benim ne vazgeçiyosun yaaa...kaç ay oldu şunun şurasındaaa....gıcık etme adamıııı..........:oklava::umursamaz:

Demk 26 oldun dun bende heoz oldu dıodum 26 sında kafa karıŞklıgı yaŞadım dun ozamn sen solemıŞmıydınkı adet oldugunu yoksa bende bı tuaflıkmı var

nasıl vazgeçtim ya saçmalamaa :oklava:

kizlarrr hastaneyi bi görcektiniz varyaaa hep hamile doluydu karni burnunda millet oh ne güzel bi bendim heralde bebek istedigimiz icin giden herkes hamile-tatlicadiarzu-

Back
X