Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

benim yumurta günlerim gecti. calıştık bol bol :D hala sanki yumurta catlıyormuş gibi ara ara minik sancılarım var. kısmet :D diyom zaten 30 temmuzda tatile gidiyoz. dönüşümüze 2 gün kala :D regl vaktim. inş. olmam :D hehehehehe

hade cıkıyorum kızlar :D öpüyom herkesi

ecrin dogurdu :D kızcesini büyütüyor :D

benim yumurta günlerim gecti. calıştık bol bol :D hala sanki yumurta catlıyormuş gibi ara ara minik sancılarım var. kısmet :D diyom zaten 30 temmuzda tatile gidiyoz. dönüşümüze 2 gün kala :D regl vaktim. inş. olmam :D hehehehehe

nasılsın champ nası gidiyo hayat?
arada gelip okuyorum ama yazmaya üşeniyorum
inşallah dediğin gibi adetin olmaz ve meleğin gelir:emir_bebek::nazar:
sizler için sürekli dua ediyorum
bende bu aşamaları çok yoğun yaşadım , biiliyorum ve hep aklımdasınız

günaydın kızlarrrr ecrinim doğurmuşsunn canım gözün aydın darısı bizlere allah analı babalı büyütsün ayy sen şlimdi anne oldun dimiii kızının resmini istiyoruz birde ayrıntılı doğum u anlatt tamamıı bebek emiyomu sütün geliyomu nasılsınn hepsini müsait olduüğunda anlatt öpüyorum seni yeni den gözün aydınn

Gesundheitszentren - Babygalerie Schramberg

kuzum canim

dogum hikayem canim
carsamba aksami 11de mesaj yazmistim hafif sancim var diye sonra gittim uyumaya calistim ama arada iste sancilar vuruyodu bende kalktim 3de oturdum ve sancilar 4 5 dakikada bigeliyodu ama hep ayni siddetde cok aci vermiyodu sabah 6 gibi biraz kanamamda vardi esimde hastaneyi aradi gelin dediler gittik ebe muayene yapti 2santim aciklik var dedi 1saat yuruyun gelin dedi bende sancilar hala ayni siddetinde ve araliklarida ayni geliyodu 1saat sonra tekrar bakti 3santim olmus dedi yarim saat sonra dogum hane bolumune alindim ama bekliyoruz sancilar hala ayni oyuzdende su gelmiyo diye ebe suyumu patlatti ondan sonra sancilar cogalmaya basladi ntsde 70 80 kadar cikmaya basladi ama dogum icin yeterli degilmis daha cogalmasi lazimmis ama ben kivraniyorum sancidan ve devamli nts bagli oldugum icinde gezemiyorumda hep yatiriyolar sonra ebe sanci serumu vermeye karar verdi ve bitaraftanda aci cekmeyeyim diye epidural anestezi yapilmasina karar verdiler anestezi uzmani bitaraftan esimden imza aliyo mesuliyet kabul etmediklerine karsin bitaraftanda fbu gune kadar hic kimseyi felc etmedim ama felc kalma ihtimali olabiliyo diye bilgi veriyo bana hic sormadilar istiyomusun diye bile kendileri karar verip yaptilar bu arada epiduraldede kesinlikle sanci hissediyosun sonra acilma taamlandi 6gibi doguma geciyyoruz dediler ama sanci hala yeterli yukseklikte degilmis bebek gelmiyo ebe bir saat ugrasti makine var bitane onunla sanciyi yukseltiyolar 80ne kadar cikartti bakti dogmuyo doktoru cagirdi doktor geldi bi anda sanciyi 120ye cikartti ama hala yeterli sanci olusmuyo dogum icin ben ugrasiyorum sonra doktoru bidaha cagirdi bebegin sadece kafasinin tepesi cikti ozaman normalde 2ikinmaya cikmasi lazimmis ama benim kuzu cikmiyo ben ciglik cigliga tabi en acisinida doktor karnima bastirdiginda hissettim felaket bi aciydi sonra hala yok gelmiyo doktor bi anda vakuma basladi ve sonunda kafasi cikti ve zaten ondan sonrasi su akiyo gibi hic acisiz kendinden cikiyo ve kuzumu kollarima verdiler tum acisiyla birlikte muhtesem bi duygu tum acilara deger rabbim herkese nasip etsin insaallah bu duyguyu tatmayi
buarada benim bagirsagimda patlamis ve onu dikti doktor simdi iste o biraz aci veriyo ama gecicek insaallah sansima buralarin en iyi doktoru rastgelmis esim oyle dedi cok iyi bidoktormus
iste boyle dogum hikayem kizlar aksam 11de baslayan digergun 7 47de biten bi seruven yaklasik 21saat suren bi seruven rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin AMIN

su gibi akıntım var kızlarrr :31: hurafaeleer sardı 4 yanımııı

hemşom akıntıya kokuntuya takılma rahat ol...
bende de akıntı vardı,idrarda kokma ve sık idrara çıkma bazen aklıma gelsede yok değildir diyodum..
dr gittim baktı bişi yok adet gelir dedi 2 saat sonra adet geldi :1:
onun için kafana takıp stres yapma ama inş vardır kuzucuk..

tatilini yap stresini yap gebiş olarak dön aramıza inş :1:

Gesundheitszentren - Babygalerie Schramberg

kuzum canim

dogum hikayem canim
carsamba aksami 11de mesaj yazmistim hafif sancim var diye sonra gittim uyumaya calistim ama arada iste sancilar vuruyodu bende kalktim 3de oturdum ve sancilar 4 5 dakikada bigeliyodu ama hep ayni siddetde cok aci vermiyodu sabah 6 gibi biraz kanamamda vardi esimde hastaneyi aradi gelin dediler gittik ebe muayene yapti 2santim aciklik var dedi 1saat yuruyun gelin dedi bende sancilar hala ayni siddetinde ve araliklarida ayni geliyodu 1saat sonra tekrar bakti 3santim olmus dedi yarim saat sonra dogum hane bolumune alindim ama bekliyoruz sancilar hala ayni oyuzdende su gelmiyo diye ebe suyumu patlatti ondan sonra sancilar cogalmaya basladi ntsde 70 80 kadar cikmaya basladi ama dogum icin yeterli degilmis daha cogalmasi lazimmis ama ben kivraniyorum sancidan ve devamli nts bagli oldugum icinde gezemiyorumda hep yatiriyolar sonra ebe sanci serumu vermeye karar verdi ve bitaraftanda aci cekmeyeyim diye epidural anestezi yapilmasina karar verdiler anestezi uzmani bitaraftan esimden imza aliyo mesuliyet kabul etmediklerine karsin bitaraftanda fbu gune kadar hic kimseyi felc etmedim ama felc kalma ihtimali olabiliyo diye bilgi veriyo bana hic sormadilar istiyomusun diye bile kendileri karar verip yaptilar bu arada epiduraldede kesinlikle sanci hissediyosun sonra acilma taamlandi 6gibi doguma geciyyoruz dediler ama sanci hala yeterli yukseklikte degilmis bebek gelmiyo ebe bir saat ugrasti makine var bitane onunla sanciyi yukseltiyolar 80ne kadar cikartti bakti dogmuyo doktoru cagirdi doktor geldi bi anda sanciyi 120ye cikartti ama hala yeterli sanci olusmuyo dogum icin ben ugrasiyorum sonra doktoru bidaha cagirdi bebegin sadece kafasinin tepesi cikti ozaman normalde 2ikinmaya cikmasi lazimmis ama benim kuzu cikmiyo ben ciglik cigliga tabi en acisinida doktor karnima bastirdiginda hissettim felaket bi aciydi sonra hala yok gelmiyo doktor bi anda vakuma basladi ve sonunda kafasi cikti ve zaten ondan sonrasi su akiyo gibi hic acisiz kendinden cikiyo ve kuzumu kollarima verdiler tum acisiyla birlikte muhtesem bi duygu tum acilara deger rabbim herkese nasip etsin insaallah bu duyguyu tatmayi
buarada benim bagirsagimda patlamis ve onu dikti doktor simdi iste o biraz aci veriyo ama gecicek insaallah sansima buralarin en iyi doktoru rastgelmis esim oyle dedi cok iyi bidoktormus
iste boyle dogum hikayem kizlar aksam 11de baslayan digergun 7 47de biten bi seruven yaklasik 21saat suren bi seruven rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin AMIN

cnm bi solukta okudum..elbette acılara ağrılara değer Allah isteyen herkesle beraber bana da nasip etsin o duyguyu......

gesundheitszentren - babygalerie schramberg

kuzum canim

dogum hikayem canim
iste boyle dogum hikayem kizlar aksam 11de baslayan digergun 7 47de biten bi seruven yaklasik 21saat suren bi seruven rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin amın

canım yazdıkların 10 sayfa olsa gene bu heycanla okurdumm inan kızınn gerçektennn çokk güzellll gayette büyükk bir bebek değmiş beklediğine kızının saçlarına bayıldımm toka takk saçınaaaa çok tatlı bir kızçe allahım inşallah banada nasip eder elime almayı canım sağlıkla büyütt doğumun gerçekten zor olmuşş kızının yeni fotolarını istiyoruzzzz öpüyorum seni ve kızını gözün aydın hepimizin gözü aydınnn benimd e kız bu aralar kımıldıyor ama eskisi kadar kuvettli değill hayırlısı bakalımm kafama takmamaya çalııyorum görüşüzzzz

gecmis olsun canim rabbim enkisa surede nasip eder

amin inş. canım bebişinizi gördüm maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Allah size bağışlasın adıyla yaşasın inş. bizede dua etseydin keşke ama doğum anında insanın aklına gelmezki neyse sen kurtuldun bebişine kavuştun ya buda bize yeter kendine iyi bak Allaha emanet olun teyzesinin yerine kokla bebişimizi:16::16::nazar::nazar::nazar:

Pericim üzme canini bu ay olmadi öbür ay olur dua et tatlim ALLAH hayirlisin versin insallah moralini bozma ve yoluna hedefine dogru devam et

sağol inş. canım burda iyi doktor bulamadım ama ramazandan sonra arıcam bugünden itibaren bal tarcın çörek otu karışımı deniyorum yumurta geliştiriyormuş ve çatlamasına yardımcı oluyormuş hem rahmim incelmişti ilacada ara vermiş olurum sen ne yaptın nasılsın?

sağol inş. canım burda iyi doktor bulamadım ama ramazandan sonra arıcam bugünden itibaren bal tarcın çörek otu karışımı deniyorum yumurta geliştiriyormuş ve çatlamasına yardımcı oluyormuş hem rahmim incelmişti ilacada ara vermiş olurum sen ne yaptın nasılsın?

No olsun canim ayni evdeyim bende önümüzdeki aya cikabilcez ev tadilattaymis bu hafta esya felan bakicaz bebek odasi bugünde doktora gittim iste esim gelemedi tabi seker yüklemesi yapti doktor 3 saat helak oldum oralarda acliktan cok sükür iyi ckti bebislerde iyiymis zaten biliyosun sanirim 1kiz bi erkek gramlarida gayet iyiymis

slm kızlar ıkı gun yoktum pc bozukdu çok şükür burdayım superisi cnm üzülme nasip degilmiş hayırlısı inşallah aşılamay agerek kalmadan gelir bebişin eee kızlar nerdesiniz yaaa apaek ne durumda acaba

slm kızlar ıkı gun yoktum pc bozukdu çok şükür burdayım superisi cnm üzülme nasip degilmiş hayırlısı inşallah aşılamay agerek kalmadan gelir bebişin eee kızlar nerdesiniz yaaa apaek ne durumda acaba

selam canım nasılsın bizde taşındık ama o yoğunluktan olmadı sanırım bebiş :( olsun hayırlısı bende ramazanda geldi zaten ara verecem ilaçlara hem burda sadece 1 doktor varmış ve iyi değil diyorlar bende bal tarçın çorek otu karışımını uygulucam yumurtaları geliştiriyormuş soğan kürü filan uygulucam hayırlısı......

selam canım nasılsın bizde taşındık ama o yoğunluktan olmadı sanırım bebiş :( olsun hayırlısı bende ramazanda geldi zaten ara verecem ilaçlara hem burda sadece 1 doktor varmış ve iyi değil diyorlar bende bal tarçın çorek otu karışımını uygulucam yumurtaları geliştiriyormuş soğan kürü filan uygulucam hayırlısı......

bencede cnm ara ver dinlen sogan kürü iyi fikir incir ye ben cok incir yemiştim hamile kaldıgım ay veeeeeee en önemlısı stres kafaya takma yok rahat ol senınkı tamamen pskljk benim gibi unut bebişin gelsin

slm topik....kızlar dün itibariyle kırmızı kartı yemiş bulunmaktayım...önceleri çok üzülürdüm adet olduğumda ama bu sefer gayet rahat karşıladım...Böylesi daha iyi...büyüyomuyum ne:1::1:....

ramazan ayında dinlenicem..rahat bırakıcam vücudumu...hiçbir hesap kitap yapmayacm...eserse bi şeyler olur şansa...zamanı var demek ki..ıraktım artık peşinden koşmayacağım bebişin...canı istediği zaman gelsin...biz dört gözle bekliyor olacağız onu..

periii....sarıbeybi.......xeda inş..bu son adet görüşünüz olur 9 ay boyunca.....sizde üstüne düşmeyin kızlar....bi gün bizimde bebişimiz olacak inş..

champpp teşk canım....senden güzel haber bekliyoruz...

diğer kızlar doğum yapmışlar....doğuma doğru adım adım ilerleyenler ve benim gibi bekleyen arkadaşlar öpüyorum sizlerii..A llah hepimize kolaylık versin...Asminada ne yaptı acaba...doğum haberi gelmedi henüz....

Back
X