günaydın topik.....bir hafta gelemedim topiğe özlemişim....ramazan ayı çok güzel gidiyo..hiççç zorlanmıyorum...yarısını geçtik bile hiç bi şey anlamadım.....bayram geliyo.....eskişehirden ablam eniştem bize gelecekler....hep beraber memlekete gidicez...annemlere süpriz yapıcaz...
dark....peliiiii...ecrin....asmin kızcelerinizi öpün bizim yerimize......Allah kolaylık versin...güzel güzel büyüsünler inş.....
hamişlere de Allah kolaylık versin...sizde meleklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşşşş...
veee ben veee diğer hamişliği bekleyen arkadaşlar...Allah bize sabırrr versinn....tez zamanda göbüşlerimizi doldursun inşşşşş...
adetime 8 gün var....yeni doktorum folik asit aspirin ve progestan verdi....onları kullanıyorum işte...progestan kullandığım için mi bilmem gögüs uçlarım felaket acıyo....akıntım bol...arada kasıklarımda ağrı batma oluyo....yaşadıklarım bunlarr....akıntı ve kasıklardaki ağrı diğer aylarda da olmuştu amam gögüs uçlarım hiç böyle acımamıştı....1 kere daha progestan kullanmıştım ama doktor adetim düzene girsin diye vermişti...10 gün erken olmuştum adetimi....o zamn gögüs ucum acımamıştı......amannnnnnnnn.......bıraktım oluruna artık...yapacağımız sabır ve duaaaa.....
öpüyorum hepinizi...