Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

ecrin kardeşine hayırlı teskereler olsun.. inş. güzel yere düşer.. allah bütün askerciklere yardım etsin valla. hökümette öle..

canım kabul etmesem ne olcak ki kadın gene gelecek :D zeki bir kadın olsa zaten bana ayrı ev tutalım veya ben gelmeyeyim der :D en köt ihtimalle diz boyu problem yaratacak ve ayrı ev olacak. içimden bir ses diyor ki oglunla size bu evde mutluluklar diyip ayrı eve ben giderim gibi :D
gelecek ve zaman ne gösterecek görecegiz.
tek ogul. nasıl denir ki anan gelmesin yada şöle olsun.. yaşayarak görecez. belki hiç problem cıkmayacak :P yada oralarda yapamayacak beni ist. gönderin dicek...

haklısın cnm zaman gösterir inşallah sorun cıkarmaz hayırlısı olsun

champcım sana bişey sorasım geldi kaynana konusunda daha tecrübelisin ben 4 aydır kaynanayla küsüm hiç görüşmüyoruz ne hamileliğimi hayırladı
ne aradı sordu nede hastaneye yattığım zamanlarda geldi veya bi geçmiş olsun demedi.düşmanın olsa bi geçmişolsun bari der insan ama ne biliyim sağlıklı düşünemiyorum.bu konuda çok mutsuzum şimdi bayram geliyo ve benim hiç gidesim yok annem git olmaz diyo ama napıcam bilmiyorum gidersem konuşcak hiçbişey yok hatta bana laf sokmaya çalışırsa çeker giderim daha kötü olur
bana bi fikir versenize

ananem ve diger bütün filozoflar- proflar -kapı komşuları vs. der ki :D sana biri kötülük hakaret vs. ediyorsa-yapıyorsa- ona verecegin ceza iyimser gülürek yaklaşıp onu hareketinden utandırmaktır. ( tabe her zaman için degil yeri geldiginde dişini göstercen ama kibarca laf sokucan agzını acıp da bir laf diyemecek şeyler sölücen sonrada içten içten gülücen heheheheh )
sana gelip gecmiş olsun demek zorunda degil. o senin anan degil baban degil. eşinin tarafı. eşin düşünsün karıma gelmediler etmediler diye. sen umursama. kendini de sacma insanlar için üzme. hayırlı olsun demek zorunda da degil boşver. gereksiz aile içi ritüel laflar.
sen git bayramda elini öp. vermesse kendi bilir. iyi bayramlar dersin şekerini yersin gezmee devam edersin.

sen onlara olan hareketlerini iyilikle gülerek art niyet olmadan eşine dırdır etmeden yaparsan kazanan olursun. eşinde durumu bilir ama dile getirmez. dile getirmesini de isteme. ne gerekiyorsa yap. :D

champcım sana bişey sorasım geldi kaynana konusunda daha tecrübelisin ben 4 aydır kaynanayla küsüm hiç görüşmüyoruz ne hamileliğimi hayırladı
ne aradı sordu nede hastaneye yattığım zamanlarda geldi veya bi geçmiş olsun demedi.düşmanın olsa bi geçmişolsun bari der insan ama ne biliyim sağlıklı düşünemiyorum.bu konuda çok mutsuzum şimdi bayram geliyo ve benim hiç gidesim yok annem git olmaz diyo ama napıcam bilmiyorum gidersem konuşcak hiçbişey yok hatta bana laf sokmaya çalışırsa çeker giderim daha kötü olur
bana bi fikir versenize

canimbiz tartisdigimizda kaynanayla bide ben ozur diledim esim icin arada o kaliyo diyeama ne bileim dusununce sen hastaneye gittiginde bile aramayan bikadinada gidilirmi yada gidersin bayramlasirsin 10dakika kalip cikarsin yada esinle anlasirsin bak gidicem ve bayramlasicam ama yine ters davranir yada beni kirarsa bidaha hayatta gitmem diye anlasabilirsin zor bidurum her sekilde cunki o senin esinin annesi kotu biseyde diyemezsin esinden oturu

ecrin bu kızın kayınzakkumu da manyak..ottan pogtan şey yüzünden menepoz sendromlusu gibi arayıp zırzr etmişti. kendi annesi ile pazara cıktı geziyor diye kıskanclık etmiş.. senin de kızın oglun gelsin cıkartsın seni carşı pazar.. demi ama... bu kızın bir gram kabahati yokken kayın zakkum kötü sacmalamış. böle sacma insanlardan da bişey beklenmez zaten...

ben bu bir iki ay içinde kayın ejdarhamın bana dediklerini yaptıklarını anlattım. önceden herkes benim için acaba diyordu. ve onların yanında da bana hörleyince. anladılar ki ben melegim :D
tabe bizim kız bunu hemen yapmamalı. zaman lazım ve kadının ciddi ciddi edepsizleşmesi lazım. biraz da eski gelin olmak lazım :D anlatmak için malzeme lazım vs.vs..vsv.s.vs.
he benim ki ne oldu şimdi. herkes senden yana bütün sülalem senden yana diyip diyip aglanıyor. gene yapacagından eksik kalmıyor ama daha sakin.
acayip koyuyor varya eski kafalılara sülalem benden yana degil. gelini daha cok seviyorlar ben haksızmışım bilmem ne gibi şeyler.. ya düşünüp düşünüp şiddet uygulacak :D bana kahrından cökecek :D

ananem ve diger bütün filozoflar- proflar -kapı komşuları vs. der ki :D sana biri kötülük hakaret vs. ediyorsa-yapıyorsa- ona verecegin ceza iyimser gülürek yaklaşıp onu hareketinden utandırmaktır. ( tabe her zaman için degil yeri geldiginde dişini göstercen ama kibarca laf sokucan agzını acıp da bir laf diyemecek şeyler sölücen sonrada içten içten gülücen heheheheh )
sana gelip gecmiş olsun demek zorunda degil. o senin anan degil baban degil. eşinin tarafı. eşin düşünsün karıma gelmediler etmediler diye. sen umursama. kendini de sacma insanlar için üzme. hayırlı olsun demek zorunda da degil boşver. gereksiz aile içi ritüel laflar.
sen git bayramda elini öp. vermesse kendi bilir. iyi bayramlar dersin şekerini yersin gezmee devam edersin.

sen onlara olan hareketlerini iyilikle gülerek art niyet olmadan eşine dırdır etmeden yaparsan kazanan olursun. eşinde durumu bilir ama dile getirmez. dile getirmesini de isteme. ne gerekiyorsa yap. :D
aslında doğru sölüyosun ama o bu tip şeylerden anlamaz hayatta kendi hatasını kabul etmez utanmaz ilk adımıda o hiç atmaz hep ben adım atıncada koymaya başladı artık ya nebiliyim ilk torunu olcak insan oğlunu düşündüğü için arardı en azından ne beni ne torunun durumunu merak etmedi hiç kararsızım hala
canimbiz tartisdigimizda kaynanayla bide ben ozur diledim esim icin arada o kaliyo diyeama ne bileim dusununce sen hastaneye gittiginde bile aramayan bikadinada gidilirmi yada gidersin bayramlasirsin 10dakika kalip cikarsin yada esinle anlasirsin bak gidicem ve bayramlasicam ama yine ters davranir yada beni kirarsa bidaha hayatta gitmem diye anlasabilirsin zor bidurum her sekilde cunki o senin esinin annesi kotu biseyde diyemezsin esinden oturu
eşim için katlandım zaten bi çok şeye halada katlanıyorum ya biz eşimle çok şükür allah nazarlardan saklasın çok iyiyiz hiç annesiyle ilgili konuşmuyoruz eşimde benim aileme gitmiyo o ayrı ben ayrı gidiyoruz kendi ailelerimize ama babamla çok iyiler babam geliyo bize eşiminde abisi geliyo anneler yok piyasada offfffff offffffff annem bile eşim işteyken gizli saklı gidip geliyo bana çekiniyo oda bişey der diye

aslında doğru sölüyosun ama o bu tip şeylerden anlamaz hayatta kendi hatasını kabul etmez utanmaz ilk adımıda o hiç atmaz hep ben adım atıncada koymaya başladı artık ya nebiliyim ilk torunu olcak insan oğlunu düşündüğü için arardı en azından ne beni ne torunun durumunu merak etmedi hiç kararsızım hala

eşim için katlandım zaten bi çok şeye halada katlanıyorum ya biz eşimle çok şükür allah nazarlardan saklasın çok iyiyiz hiç annesiyle ilgili konuşmuyoruz eşimde benim aileme gitmiyo o ayrı ben ayrı gidiyoruz kendi ailelerimize ama babamla çok iyiler babam geliyo bize eşiminde abisi geliyo anneler yok piyasada offfffff offffffff annem bile eşim işteyken gizli saklı gidip geliyo bana çekiniyo oda bişey der diye

ya vallahi ne yalan söyleyeyim ben hep derdim kayınvalidemle sorun yaşayacağımı sanmıyorum diye uyum sağlayabilen bir insanım ve kolay kolay kalp kıramam ama daha şimdiden sözlüme bırakacaksın o kızı diye baskı yapıyor.korkuyorum da ilerisi için.ALLAH cc yardımcımız olsun...

çok sıcaklıyorum bugün,halim yok topikte olmama rağmen iki satır yazamadım
herkese selam, 2 gündür arkadaşlar vardı bebekleri var 2 tane yoruldum tabi
şuan ellerim ayaklarım şiş ve yanıyo, gebeliğin zorlu günleri başlıyo sanırım :49:

ah kıyamam canım tam nekadarlık oldu bide sen tetenoz aşısı vurdurdunmu bana sağlık ocağından 18.haftanda gel dediler gittim doktor yoktu.kaldı bidada haftaya çarşamba randevumuz var doktoruma sorup öyle yaptırayım.bebikim biz tam 18+5 olduk karnım çok büyümedi daha herkese göre değişiyo sanırım karnımın altında çizgi oluştu yalnız bide göğüslerim devasa:1:

sevecen içinden gelmiyorsa gitme kayın dikenine..

bebik hava boguk sıcak valla bende habire uyuklama modundayım...

halı sildim dermanım kalmadı.. birde yeni bez almıştım böle havlu gibi lif gibi anam boyasını saldı suya. halıya bir baktım kenar ucu hafffffiiifff mavimtırak olmuş. beyaz lif buldum eski onunla sildim :D hehehe iyiki baştan fark ettim yoksa krem halı olacaktı mavi -krem :D
cok da ugraşmadım. hayatımda ilk halı silişimdi ve son olcak :D hehehehehehehehe

karnıpatlamış yapmak istiyorum ama bu ana ogul ile nasıl olcak bu işler bilmiyorum..
ben bir iki aya kadar evde yemek yapmıyordum ( zorda kalmadıkca ) şimdi zebani biraz iyileşti gibi oldu ya eşim yemek yapmayı bıraktı. dun semizotu pişirdim yemedi. bizim evde etsiz yemek pişmez ben yemem dedi. al evini sok diyesim geldi. iyi yeme o zaman oglun zeytinyaglı fasulye yaptıgında nasıl yiyon dedim :D sene de bir kere yapar onu da yerim dedi. 3 günlük makarnayı yedi.
en büyük hakareti de eşim yaptı. eşimde yemedi. bu sebeble hiç bir şey pişirmek istemiyorum...
iki kuru yemek için hır cıkartmaya degmez biliyom ama içimden şu anda hiç bişey yapmak gelmiyor... :51::37::47:

sevecen içinden gelmiyorsa gitme kayın dikenine..

bebik hava boguk sıcak valla bende habire uyuklama modundayım...

halı sildim dermanım kalmadı.. birde yeni bez almıştım böle havlu gibi lif gibi anam boyasını saldı suya. halıya bir baktım kenar ucu hafffffiiifff mavimtırak olmuş. beyaz lif buldum eski onunla sildim :D hehehe iyiki baştan fark ettim yoksa krem halı olacaktı mavi -krem :D
cok da ugraşmadım. hayatımda ilk halı silişimdi ve son olcak :D hehehehehehehehe
hiç gidesim yooooookkkkkkkkkk hiç içimden gelmiyo valla bakalım nolcak bilmiyorum
bende banyoyu yıkıyorum biraz fazla çamaşır suyu dökmüşüm başım ağrıdı birazdanda buzdolabını silcem temizlicem düzenlicem filan
akşama doğru da pazara gitcem sonrada yemeğimi yapar kocişi beklerim cumartesi işbaşıyım zaten yapamam kolay kolay ev işi

veee daha iyisi :D yarın büyük ihtimalle annemlere gidecem.. tatile gitmişlerdi dönüyorlar ya kalırım yada dönerim henuz karar veremedim :D yumuş günlerimdeyim de ama oraya gidip kalmak şu dk cok güzel geliyor hehehehehe :D

hiç gidesim yooooookkkkkkkkkk hiç içimden gelmiyo valla bakalım nolcak bilmiyorum
bende banyoyu yıkıyorum biraz fazla çamaşır suyu dökmüşüm başım ağrıdı birazdanda buzdolabını silcem temizlicem düzenlicem filan
akşama doğru da pazara gitcem sonrada yemeğimi yapar kocişi beklerim cumartesi işbaşıyım zaten yapamam kolay kolay ev işi

iğrenç ev işleri :D bööööööööööööööö

sevecen o zaman gitme... ipler ya kopar yada bir yerde düzelir .. canın ne istiyorsa o dk ne mantıklı geliyorsa onu yap. bayrama daha 15 gün var :D o zamana kadar kırk havaya döneriz :D

hade cüvcüvler ben biraz atıştırayım. sonra da bu sacma yemek işine gireyim.. iğğreeeenennnncccc

karnıpatlamış yapmak istiyorum ama bu ana ogul ile nasıl olcak bu işler bilmiyorum..
ben bir iki aya kadar evde yemek yapmıyordum ( zorda kalmadıkca ) şimdi zebani biraz iyileşti gibi oldu ya eşim yemek yapmayı bıraktı. dun semizotu pişirdim yemedi. bizim evde etsiz yemek pişmez ben yemem dedi. al evini sok diyesim geldi. iyi yeme o zaman oglun zeytinyaglı fasulye yaptıgında nasıl yiyon dedim :D sene de bir kere yapar onu da yerim dedi. 3 günlük makarnayı yedi.
en büyük hakareti de eşim yaptı. eşimde yemedi. bu sebeble hiç bir şey pişirmek istemiyorum...
iki kuru yemek için hır cıkartmaya degmez biliyom ama içimden şu anda hiç bişey yapmak gelmiyor... :51::37::47:
zıkkımın kökünü yesinler senin sabrına hayranım bırak başlarının çaresine baksınlar sen doyur karnını ama insanın içine sinmiyo genede dimi nolcak bizim bu halimizz ya fani dünya diyorum allah korusun kaynanam vefat etse küs kalarak olmasını istemem bunlar bile geliyo aklıma vicdan azabı duyarım diyorum kafayı sıyırdım galiba iyce geleceği düşünüyorum şimdiden allah diyorum bana belkide bilerek erkek bebek nasip etti hepimiz bi sınavdayız ben iyi davranırsam ilerde oğlumda bana hayırlı evlat olur yoksa allah cezamı verir diyorum.çıldırdım galibaaaaaaa:37::36::36: bazende amaaaaaannnnnnnn ne alakası var herkes çeksin cezasını diyorum hangisi doğru bilemedim:27:

ayy canım ya boşver onu sen takma bu arada kaynananı bize gönder çok uzakdayız bir daha geri dönemez evde 5 odalı zaten bana yapamaz sana yaptığını kaynanaların gıcığı gelinlere:1::1::27:

ah kıyamam canım tam nekadarlık oldu bide sen tetenoz aşısı vurdurdunmu bana sağlık ocağından 18.haftanda gel dediler gittim doktor yoktu.kaldı bidada haftaya çarşamba randevumuz var doktoruma sorup öyle yaptırayım.bebikim biz tam 18+5 olduk karnım çok büyümedi daha herkese göre değişiyo sanırım karnımın altında çizgi oluştu yalnız bide göğüslerim devasa:1:

25+2 canım...dün tetenozun 2.dozu vuruldu..ilk dozum 20.haftamda vurulmuştu..
benimde 20.haftadan sonra büyümeye başladı, bi anda büyüyor merak etme..
benimde çizgim kasıktan yukarı kadar çıkıyor ama yamuk bi şekilde yani birbirinin devamı gibi değil :9:
herkeste farklı değişiklikler oluyo bu dönemde, bide ben çok çirkin oldum :37::64:

25+2 canım...dün tetenozun 2.dozu vuruldu..ilk dozum 20.haftamda vurulmuştu..
benimde 20.haftadan sonra büyümeye başladı, bi anda büyüyor merak etme..
benimde çizgim kasıktan yukarı kadar çıkıyor ama yamuk bi şekilde yani birbirinin devamı gibi değil :9:
herkeste farklı değişiklikler oluyo bu dönemde, bide ben çok çirkin oldum :37::64:

bebikim cnm ya bende pek bi güzelleştim eskıdende güzeldım ama:1::1::1::1::1:yavrusum dahada güzelleştırdı benı yavvv:69::69::69:

biz geldiiikkk.....şükür şekerim güzel çıkmış herşey yolunda... açlık 77 tokluk şekeri126....yani bir daha içmeyeceğim o zıkkımı:D

kaynanalardan konu açılmış.. bence en güzeli mesafeli olmak ve mesafeyi başta koymak... ramazandan önce eşimle 1 kere gittik ramazanda eşim aradı ben konuşmadım bile... yani zorda kalmadıkça gelip gitmem çok da aman nasılmış diye aramam... tavırda yapmam sadece mesafeliyim... sağ olsun eşim de zorlamaz...bence sevecen arkadaşım bayramda git bir kenarda otur hiç tavır yapma ama kalkıp hizmette etme anlasın.. samimi olma yani...
champ zaten bu konuda maşaallah uzmansın tavrın tutumun ve sabrın süper...aynı evde de mesafe koyarsın bence...
ya kaynanalara ne yapsan yaranılmaz yani el işte kızı gibi tutan çoook nadir...o yüzden hiç üzülmemek lazım salla gitsin...

Back
X