- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 505
- 198
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar :)))) nasılsınız
hatırladınız mı beni![]()
ya okadar merak ediyorum ki o cift cizgiyi gorunce ne hissedecegimi, esime nasil soylicem, onun tepkisi nasil olacak... Heyecanla bekliyorum cift cizgiyi Allah'im sen yardim et. İnsallah benim gibi sabirsizlikla bekleyen herkes muradina erer. Ayri bir heyecan bu...
selaamm apek bebiş nasıl? kaç aylık oldu? benimki 8 ay 20 günlük bugün... günler geçiyor işte ha oldu ha olacak derken büüyüdü gitti arada... bebik hiç girmiyor buraya artık, haberin var mı ondan? onun kızıyla da 1 ay falan var benim oğlanın arasında... belki o yine hamiştirben daha düşünmüyorum olursa da nasip artık...
benim oğlan yürümeye başladı gibi maşaallah nazar değmesin... okullarda başladı 1 haftadır ayrıyız bebişle alışmıştık tatilde yine iş göründü bize düştü ayrılık işte...
benden bu kadar sen de yaz kızını:) ben girip bakıyorum kimler ne yazmış diye sen canlandırırsın burayı eminim... hadi kendine iyi bak kızını öp benim için![]()
Merhaba kızlar :)))) nasılsınız
hatırladınız mı beni![]()
eveeetttt hoşgeldin sen hatırladın mı benii :)
merhaba canım...kızım sen nerelerdesin??uğramaz oldun artık....faceyede gel....biz iyiz sen nasılsın?özletme kendini ge...
Hatırladım tabi :) ben de aşılama denemiştim canım mart ayında ama olmadı şimdi hiçbişey yapmadan bekliyoruz. İnş tutar senin aşılaman :)
Canım geldim işte ,kafa dağıtmam gerekiyodu :))) oyun oynadım bol bol . Face e geleyim olur da nasıl olcek anlat bakiim?
iyi canım..iyi olmana sevindim...mesaj kutuna bak..bebik snaa davet göndermiş olabilir...onun göndermesi lazım...
aaa mesaj kutum doluydu gönderdiyse bile gelmemiş olabilir.Görürsen bebike söyle de tekrar göndersin :)
tamm canım söylerim....mesajların duruyosa bi bak gözündek kaçmış olabilir...yazılarıı okudum artık umudumu kaybettim gibilerinden sözler etmişin.....hiiççç öyle düşünme çok takma ama heptende aklından atma....ne olmaz diyenler kucaklarına aldı bebeklerini....birbirimize destek olduk beraber ilerledik bu sıkıntılı zor süreçten...kendini soyutlama gel yine aramıza dualrımız kabul olur inş....bizlerden en son xedanın hamiş haberini aldık....oda imkansız diyodu...eşi ameliyat oldu ilaçlar kullandı kendi tedavi oldu ummadığı anda geldi....zamanı gelince seninde göbişib dolacak....2c.ye hamiş olanlarda var bizden aslı ve pelin....yeni doğum yapanlar var...gel artık sende
kızlaarrr ne zamandır bu kadar hareketli görmüyordum burayı çok sevindirik oldum ben şimdiii
annişler dua edin bize umutlar tükenmeden gelsin bebişlerimiz, Allah herkesin gönlüne göre versin![]()
buranın havası başka kızlar tamam face te de haberleşiyoruz ama burası başka yaaaa
asiiiiiii hoşgeldinnnnnn![]()