Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam uğurlu topik.... artık çoğu kişi pek buraya uğramıyor... bunlardan biride benim tabi, ama önceden herkes bebek yapmak için uğraşıp duruyordu ve boş vakitleri çoktu gibime geliyor en azından benim öyle... şimdi ise bebeklerle vakit geçirmek daha oyalayıcı...
neysem benim oğlum 8 aylık oldu nerdeyse. 4 gün sonra 8 ayı bitecek. çok hareketli maşallah. tutunarak yürüyor, tutunamadığı yerlerde de emekliyor... ama hala dişimiz çıkmadı, diş sancıları var ama hala dişleri uç vermedi...zaman bebek olunca hızlı akıyor sanki....
her isteyene rabbim nasip etsin bu güzellikler....
Apeeeeeek sen nasılsın? bebeğin nasıl kaç aylık oldu? seni buralarda görmek güzel... yazmasam da buraya bakmaya çalışıyorum bilgisayarın başına geçtiğimde...
bu arada apeekk kilolardan ne haber? kiloların gitti mi? benim 3buçuk kilo kaldı bir türlü gitmiyor. biraz spor yapayım diyorum ama onda da istikrarlı olamıyorum...
canım hamilelikte 12 13 kilo kaladar almıştım...doğumdan sonra 15 gün içinde hepsi gitti....ama emziriyorum yediklerime dikkat ediyorum öğünlerde artınca tekrardan kilo almaya başladım...biraz kıssam yememden hemen sütüm azalıyo...ne yapim bende yiyorum....
ben 20 kilo alınca normal kalması yanineyse veririm inşaallah diyerek ümit edeyim:) benim oğlum zar zor 3 buçuk ay emdi tabi bunda kabahatli benim çümkü emzik verdim gazı çok, çok emiyor diye sonra aç kalmasın diye kalan sütümü hep sağdım biberonla verim sonuç: beni bıraktı... ama hala sağıyorum bir öğün bir öğündür diyerek...
veeeee aylar sonra ilk kez selam topikkk özledim valla
eskisi gibi tplansa herkes keşke