Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

bi karşılaşıp laklak edemedik ha. tusem durmadi buyuk bi bebegi var anaaammm ne yepsak hep beraber yapacaz .iki cocuk anasıyım şuan:))telefondanda ağır işliyo site zor geldi kapadim kusura bakma canim.

ya benim merak ettiğim adetten kaç gün önce rahim aşağı düşüyor, hamile kalmak için yumurtlma günü elbette verimli bir zaman ama sonraki günlerde gebelik oluşamaz mı gibi bi düşünce oluştu ister isteemz. çünkü çevremde çogu gebelerin adetten sonraki bir haftada hamiş kaldığını öğrendim

ya benim merak ettiğim adetten kaç gün önce rahim aşağı düşüyor, hamile kalmak için yumurtlma günü elbette verimli bir zaman ama sonraki günlerde gebelik oluşamaz mı gibi bi düşünce oluştu ister isteemz. çünkü çevremde çogu gebelerin adetten sonraki bir haftada hamiş kaldığını öğrendim

herkesin yumurtlama düzeni farklıdır cnm ben mesela erken yumurtluyorum yani adetin 2. günü takibe gittiğimde 5-6 tane folikül görülebiliyor, yumurtanın olgunlaşıp çatlamasıda zaten adetten sonrayı buluyor

herkesin yumurtlama düzeni farklıdır cnm ben mesela erken yumurtluyorum yani adetin 2. günü takibe gittiğimde 5-6 tane folikül görülebiliyor, yumurtanın olgunlaşıp çatlamasıda zaten adetten sonrayı buluyor
benim adetten 11 gün sonra yumurtlama gunum canım senin niye o kadar erken

merhaba g
üzel topiğimmm......pcme eşim el koymuştu giremiyodum nete..yeni pc aldı bana fırsat buldukça gelirim artık...özledi,m topiği..gerçi eski topik değüil ama:( asminadaaaa:3::3:

iyi geceler seni çok özledim topik şen şakrak günlerimizi özledim dertlerimize ortak oldun kahrımızı nazımızı çektin seni unuttuk sanma olur mu hep aklımızdasın bebikimin önderliği ve bilgisine ve diğer arkadaşlarımızın desteğine her zaman ihtiyacımız var seni çok seviyoruz :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Arkadaşlar merhaba,

Bu kürde önce soğan kürünü uygulayıp daha sonra mı incir kürüne geçiyoruz.Aydınlatırsanız sevinirim.

Back
X