neden bu konuyu açtın bilmiyorum ama bu genel birşey .
sanki büün dünyamız o erkek oluyor .onu elde tutmak için herşeyi yapmaya çalşıyoruz oysa erkek rahat valla .hiçde bir kızı elde tutmak için birşey yapmıyor .
bende anlamiyorum neden,genelde kadinlarin duygusalligina baglaniyor ama bilmiyorum..
benimde canim cok skiliyor bu duruma...sen cekersin kendini o gelir,sen gidersin o ceker..
birde uzun süreli iliskilerde artik bunalma noktasimi ne oluyor,7 senelik iliskim var eskilere özlem duyar oldum..
dediigmde de basladi yine diyor...herkes kendini birsey yaptim saniyor ama kimse kimsenin yaptigini görmüyor...
Bu konuyu açtım çünkü ben başta kural hatası yaptım, o kaçtı ben kovaladım. Beyefendi biyerlerine takmıyor beni ciddiye bile almıyor artık. Gece gece nasıl da uslubumu bozdurdu
Bu konuyu açtım çünkü ben başta kural hatası yaptım, o kaçtı ben kovaladım. Beyefendi biyerlerine takmıyor beni ciddiye bile almıyor artık. Gece gece nasıl da uslubumu bozdurdu
ben zaeen iş ciddiyse uzatılmaması gerektiğine inanırım .7 sene falan kimseyi beklemezdim heralde .5 ile 7 sene arasi en kritik dönemmis. Iliskilerler en cok bu dönemlerde bitiyormus. Istatistiklere dayanarak söylüyorum yanlis anlamayin.
5 ile 7 sene arasi en kritik dönemmis. Iliskilerler en cok bu dönemlerde bitiyormus. Istatistiklere dayanarak söylüyorum yanlis anlamayin.
ben zaeen iş ciddiyse uzatılmaması gerektiğine inanırım .7 sene falan kimseyi beklemezdim heralde .
Ben Biraz Erkek Kafalıyım..
Kusura Bakmayın..
Kadınlar Kalbinin Sesi İle Değil Beyninin Sesiyle Hareket Etse Üzülmezler Diye Düşünüyorum..
Kadınlar Çoook Duygusal..
Neden ?
Ben de Bunu Merak Ediyorum.. :26:
Şu an öyle nir noktaya geldim ki "YETEEEEER" diye bağırasım var. Cinnet geçireceğim vallah bu yaşta mahvetti beni, yüzüm sivilcelendi saçlarım gittikçe daha çok beyazlıyor bu ne yaaa daha 22 yaşında. Psikolojik destek almayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı ???
Şu an kalbine konuşma yasağı verdim kapattı çenesiniAma beynim patlayacakmış gibi! Hergun aynadan saçlarima bakiyorum, ve beyazlar çoğalıyor
En Fazla 1 Hafta Sonra Bu Yazdıklarını Okuduğunda Kendi Kendine Kızacak ve Ardından Güleceksin..Şu an öyle nir noktaya geldim ki "YETEEEEER" diye bağırasım var. Cinnet geçireceğim vallah bu yaşta mahvetti beni, yüzüm sivilcelendi saçlarım gittikçe daha çok beyazlıyor bu ne yaaa daha 22 yaşında. Psikolojik destek almayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı ???
Evet En Çok İlişkinin Kırıldığı Dönemler Güzel Tespit..5 ile 7 sene arasi en kritik dönemmis. Iliskilerler en cok bu dönemlerde bitiyormus. Istatistiklere dayanarak söylüyorum yanlis anlamayin.
Şu an kalbine konuşma yasağı verdim kapattı çenesiniAma beynim patlayacakmış gibi! Hergun aynadan saçlarima bakiyorum, ve beyazlar çoğalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?