Biz neden erkeklere hakketiklerinden fazla değer veriyoruz?

UniQuE88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
842
2
0
Diğer
Okadar sinirliyim ki okadar doluyom ki uyku muyku yalan olduuu
Biz neden erkeklere hakketiklerinden fazla değer veriyoruz? Niyeeee???

neden bu konuyu açtın bilmiyorum ama bu genel birşey .
sanki büün dünyamız o erkek oluyor .onu elde tutmak için herşeyi yapmaya çalşıyoruz oysa erkek rahat valla .hiçde bir kızı elde tutmak için birşey yapmıyor .

bende anlamiyorum neden,genelde kadinlarin duygusalligina baglaniyor ama bilmiyorum..

benimde canim cok skiliyor bu duruma...sen cekersin kendini o gelir,sen gidersin o ceker..

birde uzun süreli iliskilerde artik bunalma noktasimi ne oluyor,7 senelik iliskim var eskilere özlem duyar oldum..

dediigmde de basladi yine diyor...herkes kendini birsey yaptim saniyor ama kimse kimsenin yaptigini görmüyor...

Son düzenleme:
genel bir kanı olmuş ama doğru da. biz bayanlar duygusal olduğumuz için her halde gerektiğinden fazla sevip bağlanıyoruz bir nevi dünaymız oluyor ama erkekler yapı itibari ile bizim gibi değiller tabi bu durumun istisnaları da olabilir

Bu konuyu açtım çünkü ben başta kural hatası yaptım, o kaçtı ben kovaladım. Beyefendi biyerlerine takmıyor beni ciddiye bile almıyor artık. Gece gece nasıl da uslubumu bozdurdu

5 ile 7 sene arasi en kritik dönemmis. Iliskilerler en cok bu dönemlerde bitiyormus. Istatistiklere dayanarak söylüyorum yanlis anlamayin.

Bu konuyu açtım çünkü ben başta kural hatası yaptım, o kaçtı ben kovaladım. Beyefendi biyerlerine takmıyor beni ciddiye bile almıyor artık. Gece gece nasıl da uslubumu bozdurdu

e sende çek kendini şimdi.bende yapmıştım aynı hatayı ama biz kızlar sevince çok doğal oluyoruz be .ama erkekler şımarıyor hemen .kendilerini halt sanıyolar .

sende hic orali olma,bunu yapan insanalra bayiliyorum..önceden iyi yapardim ama yaslandim heralde:)

böyle saf birsey oldum..önceleri kosturdum durdum simdide kendine göre normal bana göre anormal tavirlarina ben deli oluyorum..

aman bosver düsünme,sende azicik uzak dur bakalim ne olacak

Canım çünkü,evet dedikleri gibi duygusal davranıyoruz..Hayatımızın merkezine kendimizi,işimizi,hobilerimizi ne bileyim sadece bizi mutlu eden şeyleri koysak bu kadar üzülmeyeceğiz..Ama biz ne yapıyoruz,erkekleri hayatımızın merkezi haline getiriyoruz ve onlar da şımarıyolar..Olay bu!Biraz kendinle meşgul ol bakalım,yanlız takıl filan,ama bunları yaparken gerçekten mutlu ol!O zaman anlayacaksın neden böyle olduğunu

Şu an öyle nir noktaya geldim ki "YETEEEEER" diye bağırasım var. Cinnet geçireceğim vallah bu yaşta mahvetti beni, yüzüm sivilcelendi saçlarım gittikçe daha çok beyazlıyor bu ne yaaa daha 22 yaşında. Psikolojik destek almayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı ???

Son düzenleme:
Ben Biraz Erkek Kafalıyım..
Kusura Bakmayın..

Kadınlar Kalbinin Sesi İle Değil Beyninin Sesiyle Hareket Etse Üzülmezler Diye Düşünüyorum..
Kadınlar Çoook Duygusal..

Neden ?

Ben de Bunu Merak Ediyorum.. :26:

5 ile 7 sene arasi en kritik dönemmis. Iliskilerler en cok bu dönemlerde bitiyormus. Istatistiklere dayanarak söylüyorum yanlis anlamayin.

yok canim anlamam valla dogrudur,bildikleri birsey vardir...

ama onu bunu bilmem sartlar olgunlasmissa böyle uzatmamak gerek..cok sancili dönemler oluyor...

insan en cokta senelerine üzülüyor...tabi ki evlilikle kiyaslanamaz,paylasimlar onun ki gibi olmaz ama o kadar yila iüzülüyor insan

Şu an kalbine konuşma yasağı verdim kapattı çenesini Ama beynim patlayacakmış gibi! Hergun aynadan saçlarima bakiyorum, ve beyazlar çoğalıyor

kuzum cok gencsin be canim,ne bu kadar kendini yipratacak seyler yahu,

psikilojik destek filan diyorsn,olmuyorsa olmuyodur...

sana zarar veriyorsa bugün yilmazsan yarin olacak...

benen abla tavsiyeysi kac yillik birlikteligin var bilmiyorum ama ite kalka iliskiler yürümüyor yani zaman gectikce daha cok yipranirisn

En Fazla 1 Hafta Sonra Bu Yazdıklarını Okuduğunda Kendi Kendine Kızacak ve Ardından Güleceksin..
Şimdi Biraz Sakin Ol Konuşalım..
Bak Toplandık Burada Senin İçin Olur mu ?
Evet En Çok İlişkinin Kırıldığı Dönemler Güzel Tespit..
Fazla Uzatmamakta Fayda Var..
İlişkideki O Heyecanı, Aşkı ve Sevgiyi Evlilik Kurumuna Taşımak, Monoton Olmayan İlişki İle Eşittir..

Durum şu ki, ben birçok şeye göz yumdum bugüne kadar bütün hatalarını (eski konularımdaki!!!) affettim, bırakamadım onu, seviyorum çünkü. Bana diyor ki "ben hiçbir zaman yalvarmadım sana beni affet diye, sen kendin gittin ve sonra geri geldin". Daha milyonlarca şey var anlatabileceğim ama bu gün sabrımı taşıran son olaydı
Evet ben aptalım akılsızın safın tekiyim işteee

Şu an kalbine konuşma yasağı verdim kapattı çenesini Ama beynim patlayacakmış gibi! Hergun aynadan saçlarima bakiyorum, ve beyazlar çoğalıyor

Bence Kalbin Kapatmamış Çenesini..
Kapatsaydı, Beynini Patlatmazdı..
Böyle Ağlamaz Bu Kadar da Sinirli Olmazdın Değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…