Biz neyiz acaba?

Elliton

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
46
10
3
35
2 aydır biriyle görüşüyorum..ben evlenip ayrılmıştım bi süre görüştükten sonra söyledim ona.sorun olmayacağını kendisinin böyle şeylere önem vermediğini söyledi.Günaydınla başlar gününüz tüm gün konuşuruz iyi geceler ile biter,haftada 2-3 kere görüşürüz kesin,evlerimiz yakın benim ev terste kalıyor ama ben onların evin önünden sık sık geçerim geçerken çıkar balkona el sallar falan.sinema bowling bi çok şey paylaştık...Ama bizim bi adımız yok.birbirimize hitap etmeyiz veya el ele tutusmadik sevgili degiliz yani.ama böyle arkadaşlık olmaz heralde.en buyuk atraksiyonumuz gece yatarken rüyanda beni gor demeler bide opucuk smile.yani kız arkadaşlarımla bile bu kadar çok şey paylaşmıyorum ben.işin kötüsü ben hoşlanmaya başladım böyle yanaklarını sıkasım elini tutup yuruyesim sinemada başımı omzuna koyasım geliyor.biz neyiz sizce ne yapmam gerek ne olduğumuzu anlamak için :/

Bu kadar şey paylaşıp çok sık görüşüyorsanız bu konuda da samimi davranıp sorabilirsin..

anlattıkların flört aşamasında olduğunuza işaret ediyor ancak erkeklerin sağı solu belli olmuyor sen şimdi sorsan ona 'arkadaşız biz' gibi saçma bir cevap verebilir 'yanlış anlamışsın böyle düşündüğünü bilmiyordum' gibi saçma sapan cümleler sarf edebilir. kendini biraz geri çekip nasıl davrandığına baksan mesela. eğer ilgiliyse sebebini öğrenmek için çabalayacaktır zaten o zaman da işte konuyu açabilirsin şimdi açmak yerine.

Acaba birinden cikma teklifi falan aldigini mi desen ne tepki vericek bakarsin duruma

2 aydır biriyle görüşüyorum..ben evlenip ayrılmıştım bi süre görüştükten sonra söyledim ona.sorun olmayacağını kendisinin böyle şeylere önem vermediğini söyledi.Günaydınla başlar gününüz tüm gün konuşuruz iyi geceler ile biter,haftada 2-3 kere görüşürüz kesin,evlerimiz yakın benim ev terste kalıyor ama ben onların evin önünden sık sık geçerim geçerken çıkar balkona el sallar falan.sinema bowling bi çok şey paylaştık...Ama bizim bi adımız yok.birbirimize hitap etmeyiz veya el ele tutusmadik sevgili degiliz yani.ama böyle arkadaşlık olmaz heralde.en buyuk atraksiyonumuz gece yatarken rüyanda beni gor demeler bide opucuk smile.yani kız arkadaşlarımla bile bu kadar çok şey paylaşmıyorum ben.işin kötüsü ben hoşlanmaya başladım böyle yanaklarını sıkasım elini tutup yuruyesim sinemada başımı omzuna koyasım geliyor.biz neyiz sizce ne yapmam gerek ne olduğumuzu anlamak için :/

bunu öğrenmek istiyorsan uzaklaşman gerekir

valla bu aslında sevgililik ama erkekler bi değişik artık. Çok net konuşamayacağım ama aranızda farklı bir yakınlaşma olmaması soru işareti tabi.

Uzaklasınca ne yapacağım.. oda uzaklaşırsa bitecek yani :/
Bunu göze almalısın yoksa yukarda yorum yapan arkadaşın dediği gibi anlaşılma ıhtımalın yuksek olur.. !!! sen bu durumdan hoşnut olmadıgını söyleyıp , fıkır arıyorsun ? bızde objektif durum degerlendırmesı yaparak, öneri de bulunuyoruz.. tutmuş deneyimlediğiz yöntemlerden fikir vermeye çalışıyoruz , biraz uzak kalırsan sorgulamaya başlar karşı taraf bu şekilde belirsizliğe razıyım dıyorsan devam et bu şekilde

Bunu göze almalısın yoksa yukarda yorum yapan arkadaşın dediği gibi anlaşılma ıhtımalın yuksek olur.. !!! sen bu durumdan hoşnut olmadıgını söyleyıp , fıkır arıyorsun ? bızde objektif durum degerlendırmesı yaparak, öneri de bulunuyoruz.. tutmuş deneyimlediğiz yöntemlerden fikir vermeye çalışıyoruz , biraz uzak kalırsan sorgulamaya başlar karşı taraf bu şekilde belirsizliğe razıyım dıyorsan devam et bu şekilde
Yok bitmesi böyle belirsizlikten daha iyi sanki..arkadasa ihtiyacım yok ki benim,zaten çevrem oldukça geniş.muhtemelen o uyuyakaldı şimdi bendende mesaj gitmeyecek.söylediğiniz gibi biraz mesafe sonucu ne olacak bakalım

valla bu aslında sevgililik ama erkekler bi değişik artık. Çok net konuşamayacağım ama aranızda farklı bir yakınlaşma olmaması soru işareti tabi.
Sevgililik te değil arkadaşlıkta flört etmek tam tanımı arkadaşın yazdığı gibi,tam anlatıyor ama bunun sonucu ne olur bilmiyorum

Yok bitmesi böyle belirsizlikten daha iyi sanki..arkadasa ihtiyacım yok ki benim,zaten çevrem oldukça geniş.muhtemelen o uyuyakaldı şimdi bendende mesaj gitmeyecek.söylediğiniz gibi biraz mesafe sonucu ne olacak bakalım
Bende buna benzer bı durumu cok guzel arkadaşlığı ı zamanında yaşadım ... sosyal arkadaslıktı aslında kıtap paylasımı sınema paylasımı yapardık her hafta bır plan( dip not : evlılık derecesıne geldıgı sevgılısınden ayrılmıs zaten ona hala sevgısı oldugunu ben bılıyodum, bız bı nevı sevgılı degıl boslugumuzu arkadaslıkla dolduruyorduk ben bundan rahatsız degıldım) ... 8 ay görüştük senin gibi mesafelıydı ne cocuk acıldı öyle bısey dedı ne ben.... etrafımda herkes ne var aranız vs vs seyler uretıp seytanı aklıma sokturlar ınanılmaz guzel gıden arkadaslıgımıza kılcık sokuldu .... etrafa uyup ben dayanamıp cocuga sordum , hatayı o gun ettım ... çunku kötu duruma dustum cocuk tabı öyle bısey yok arkadaslıgımız cok guzel ve dosttan öte bısey hıssetmıyorum dedı.. kötu olan durum bende ona o yakınlıktaydım ben rezıl oldugumla ve öyle bır gurursuzlukla kaldıgımı hıssettım o yuzden sen o duruma dusme mesafe bu yuzden koy dıyorum ben zamanında onu yapsaydım kendımıde dınlerdım arkadaslarım gazına da gelmezdım ..

Bence de sorma. İtici bir durum o varsada yoksada itici. Mesafe iyidir herşeyi anlarsın

Risk alın
Biraz geri çekin kendinizi
Siz değil o arabalarla boğuşsun biz neyiz yahu desin
Gönlünüzden geçenin olması dileğiyle

Benimle cikarmisin'lar 90'li yillarda kaldi

Back
X