BIZ NEYIZ ANLAMADIM?

Eloselos9393

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
434
201
53
31
Geçen kasım ayında tanıştık 2 ay sevgili olduk ve ayrıldik. Daha sonra son 3 aydır çok sık görüsür olduk sevgili değiliz ama sevgiliden bir farkımız yok. Bana karşı asla cinsel bir yaklaşımı yok. Ben onu seviyorum ama onu bilmiyorum. Bir gün arar sa bir gün aramaz. Ve çok fazla erkek arkadaşı var gecenin 12 sinde arabanın içinde oturup konuşuyorlar. Bu adamin bana karşı bir cinsel yaklaşımı da yok. Kızlar aklıma gelen başıma gelir mi acaba

Geçen kasım ayında tanıştık 2 ay sevgili olduk ve ayrıldik. Daha sonra son 3 aydır çok sık görüsür olduk sevgili değiliz ama sevgiliden bir farkımız yok. Bana karşı asla cinsel bir yaklaşımı yok. Ben onu seviyorum ama onu bilmiyorum. Bir gün arar sa bir gün aramaz. Ve çok fazla erkek arkadaşı var gecenin 12 sinde arabanın içinde oturup konuşuyorlar. Bu adamin bana karşı bir cinsel yaklaşımı da yok. Kızlar aklıma gelen başıma gelir mi acaba
E sevgili değilmişsiniz. Adamın cinsel yönelimi sizi ilgilendirmiyor şu durumda.

Gerçi erkek arkadaşlarıyla arabada oturuyordan adamın gay olduğu sonucu çıkarmak da bir başarı bence.

3 aydır çok sık görüsür olduk sevgili değiliz ama sevgiliden bir farkımız yok. Bana karşı asla cinsel bir yaklaşımı yok.
Sevgili degilken cinsel yaklasimi olsa höst deriz noluyo hadi surdan vsvs ilk 2 aylık sürecinizde yine cinsel yaklasim icin erken ?

Aranız dostane bir bağa dönüştü onun açısından,bir flörtlesme ışığı göremiyorsun ama bu onu gay yapmaz

Bende kız arkadaşlarımla buluşuyorum
Acaba gay miyim🤣
Benceadamun sana karşı yoğun bir ilgisi yok.
Vakit geçirmek için konuşuyor bir gün arayıp bir gün aramamak olayı budur
Hayatında kimse yok senle konuşuyor
Bu ilişki değil

Olabilir evet hani sana asik degildir diyecegim ama asik olmasa bile cinsellik ister eger istemiyorsa sorun var demektir
Evet çünkü erkekler robottur, önlerine gelen her kızla sevişmek isterler. Çekici bulmama falan hikaye, kadın bulunca sevişmek zorunda.

Kadınlar da minnoş birer çiçektir, asla ve asla duygusal yakınlık olmadan sevişmezler.

Bi bitmedi şu genellemeleriniz...

Insan ben seviyorum o sevmiyor munun derdine duser, siz cinsel yaklasmiyo, erkeklerle bulusuyo gay minin derdine dusmussunuz. Cidden seviyor musunuz bu adami?

Evet çünkü erkekler robottur, önlerine gelen her kızla sevişmek isterler. Çekici bulmama falan hikaye, kadın bulunca sevişmek zorunda.

Kadınlar da minnoş birer çiçektir, asla ve asla duygusal yakınlık olmadan sevişmezler.

Bi bitmedi şu genellemeleriniz...

Hakli olabilirsin ama cidden senin dedigin tipteki erkek sayisi nesli tukenmekte olan canlilar kadar kaldilar

Back
X