- 11 Aralık 2018
- 41.573
- 258.393
- 598
- Konu Sahibi Eloselos9393
Ta kendisi...Bizim eloş sen misin kız
Bir evli adamla ilişkisi vardı sonra bir şeyler olmuştu sevgili stalkerlar bir bakın ya bu hanım kızımız olmayadabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ta kendisi...Bizim eloş sen misin kız
Bir evli adamla ilişkisi vardı sonra bir şeyler olmuştu sevgili stalkerlar bir bakın ya bu hanım kızımız olmayadabilir
Aradığım kaos çok şükürrrrrrrTa kendisi...
Anlamadim nasıl yaniCok erkek arkadaşı olması eşcinsel olduğu anlamına gelmez ki :)
Annen kızını çok beğendiği ve değer verdiği için çocuğu harcamış :)
Siz şuan bir çift degilsiniz.
Zaten 2 ay sevgili olduk diyorsun.
Eğer çocuk senin ardindan tercihlerini komple değiştirdiyse bu da sana yazar bence.
Artık ne yaptıysan :)
Bekçi Hursit'in eline luverver vermişler.Anlamadim nasıl yani
Evli olması sorun teşkil etmez zaten.Evli olması mı diyeceksin sanmıştım![]()
Geçen kasım ayında tanıştık 2 ay sevgili olduk ve ayrıldik. Daha sonra son 3 aydır çok sık görüsür olduk sevgili değiliz ama sevgiliden bir farkımız yok. Bana karşı asla cinsel bir yaklaşımı yok. Ben onu seviyorum ama onu bilmiyorum. Bir gün arar sa bir gün aramaz. Ve çok fazla erkek arkadaşı var gecenin 12 sinde arabanın içinde oturup konuşuyorlar. Bu adamin bana karşı bir cinsel yaklaşımı da yok. Kızlar aklıma gelen başıma gelir mi acaba
Yaaaaniii.. bendeki de laf işteEvli olması sorun teşkil etmez zaten.![]()
Sizi istemiyor olabilir pekala. Çekim hissetmiyordur. Erkekleri ne sanıyorsunuz ki?Erkekler karşı ilgisi olması. Annem de bunu söyledi bana