Kizmakta haklıydı.Yani gerçekten aramızda arkadaşlık dışında birsey olamaz imkansız.
Evli falan mı?Ben sevmiyorum yani bu şartlar altında sevemem dedi.Sartlar bende gizli kalsın.
Tamam istemiyor o zaman neden sürekli arıyor.mesaj atıyor.Mesela geçen pazar günü çok basit kelime yüzünden kızdım ve son mesajını okumadan sildim .Ertesi gün bir yolculugum vardı ve mesaj atmadı.Sali günü yazdı.Bem de madem dün merak edip yazmadın ben de bugün yazmıyorum dedim.Ooo bi ton tartıştık. Kaç defa yazdım sildim dedi.Sen benim son mesajımı açıp okumadın kızdım dedi.Biz neyiz demeniz için arada duygusal bir bağın olması gerekiyor.Ayrica adam sizi reddetmiş,sebebi Bende gizli kalsın,demişsiniz.Ön yargılı davranmak istemem,fakat evli olabileceği geldi,aklıma sadece.Öyleyse eğer uzak durun,ne kendinizi o duruma düşürün,ne de bir yuva bozun.Tabi benim ki tahmin durumu siz biliyorsunuz.Uzak durmanız hayranına gbi duruyor,onurunuzu çiğnetmedi.Istemiyor,adam.
Evlimi?Bir adam var çok çok çok aşığım.Yaslarimiz 35 40 üzeri.Cocuk değiliz.O emekli.5 parasız.Bense memur.Arkadastik.Iyi de arkadaştık.Bir sene önce bir gün ben söyledim. Ben sana aşığım dedim.Daha fazla saklayamam.Kizdi.Cok kizdi.3 ay konuşmadık.Kizmakta haklıydı.Yani gerçekten aramızda arkadaşlık dışında birsey olamaz imkansız. Bu yüzden kizdi.Aklindan bile geçirme dedi.Evet mantığım ona hak verdi.Ama bir türlü duygularıma söz geçiremedim.3 ay sonra tekrar konuşmaya başladık.Ben seni seviyorum dedim.Ben sevmiyorum yani bu şartlar altında sevemem dedi.Sartlar bende gizli kalsın.Tamam dedim.Sevme hatta her yerden engelle.Engellyemen dedi.Simdi her gün konuşuyoruz mesajlaşıyoruz. Ben onu kıskanıyorum mesela.Instgramina kadar.Onu ekleme onu sil.Sana ne demiyor. İki saat aramasa hesap soruyorum. Ya da bazen trip yapıyorum.Kavga ediyoruz.Biz neyiz ben bilmiyorum.
Hayır değil.Hic evlenmemis.kimsenin yuvasını bozmuyorum.Evli falan mı?
Hayır değil.Hic evlenmemisEvli değil mi?
Hayır evli değil.Hic evlenmemisEvlimi?
Yaşlar doğru mu cidden? Ergen gibi yazdın yazmadın kavgası.Ertesi gün bir yolculugum vardı ve mesaj atmadı.Sali günü yazdı.Bem de madem dün merak edip yazmadın ben de bugün yazmıyorum dedim.Ooo bi ton tartıştık. Kaç defa yazdım sildim dedi.Sen benim son mesajımı açıp okumadın kızdım dedi.
Ayy kesinlikle tamamen ergence bir davranış. Benimki de onunki de.Bu yüzden yaşlarımızi yazdım.Sebebini söyleyeyim eski eşimin çocukluk arkadaşı.Kapi komşusu.Yani racona ters .Yaşlar doğru mu cidden? Ergen gibi yazdın yazmadın kavgası.
Evli değilse olamamanız icin ne gibi bir sebep var? Şimdi herkes bunu soracak haliyle.
Aslında beğenmediği.degil.Ne yazık ki eski eşimin çocukluk arkadssi.Cok yakın arkadaşı.Kapi komşusu.Bu durumu yediremiyor.Aslinda cok çok uyumluyuz.Ama küçük bir yerden geliyorlar.Herkes birbirini tanıyor.Buyuksehir falan olsa sıkıntı değilde. Köy yerinde kapı komşuları.O da hakliHiçbir şey değilsiniz. Siz onun için ilgisini sömürdüğü ancak beğenmediği bir insansınız. O da sizin için belki beni sever umuduyla beklediğiniz birisi. Bu kadar maalesef.
O zaman dik bir duruş sergileyip konuşmayı da kesecek. Sizin duygularınız olduğunu bile bile konuşup ilgi görmek istemesi de racona ters olmalı.Ayy kesinlikle tamamen ergence bir davranış. Benimki de onunki de.Bu yüzden yaşlarımızi yazdım.Sebebini söyleyeyim eski eşimin çocukluk arkadaşı.Kapi komşusu.Yani racona ters .
Ama siz buna sebepsiniz. İletişimi devam ettirmişsiniz. Hatta adam sizi reddettiği halde siz yeniden konuşmaya başlamışsınız, sevgiliniz gibi kıskanmışsınız, hesap sormuşsunuz. Adam da bu yaşta bu ilgi kendini bir şey zannetti o yüzden konuşmaya devam etti muhtemelen. Yani konuda anormal olan adamın davranışları değil sizin davranışlarınız.Tamam istemiyor o zaman neden sürekli arıyor.mesaj atıyor.Mesela geçen pazar günü çok basit kelime yüzünden kızdım ve son mesajını okumadan sildim .Ertesi gün bir yolculugum vardı ve mesaj atmadı.Sali günü yazdı.Bem de madem dün merak edip yazmadın ben de bugün yazmıyorum dedim.Ooo bi ton tartıştık. Kaç defa yazdım sildim dedi.Sen benim son mesajımı açıp okumadın kızdım dedi.
Açık yazacağım,sizi değil, duygularınızı kullanıyor.Bir ilişki sözü vermeden sizin ona karşı olan ilginizden hoşlanıyor.Bırakmadığı siz değilsiniz,onu tatmin eden,egosunu yükselten tavrınız.Kendinize yapmayın,bunu.Kullanıĺıyorsunuz...Tamam istemiyor o zaman neden sürekli arıyor.mesaj atıyor.Mesela geçen pazar günü çok basit kelime yüzünden kızdım ve son mesajını okumadan sildim .Ertesi gün bir yolculugum vardı ve mesaj atmadı.Sali günü yazdı.Bem de madem dün merak edip yazmadın ben de bugün yazmıyorum dedim.Ooo bi ton tartıştık. Kaç defa yazdım sildim dedi.Sen benim son mesajımı açıp okumadın kızdım dedi.
Eski eşinizin çok yakın arkadaşı olduğu için sizi reddetmiş olsaydı siz boşandıktan sonra sizinle hiçbir münasebet kurmazdı. Şu anda da konuşuyor olmazdı. Sonuçta şu anda konuşup görüştüğünüzü insanlar duysa yine yadırgayacak.Aslında beğenmediği.degil.Ne yazık ki eski eşimin çocukluk arkadssi.Cok yakın arkadaşı.Kapi komşusu.Bu durumu yediremiyor.Aslinda cok çok uyumluyuz.Ama küçük bir yerden geliyorlar.Herkes birbirini tanıyor.Buyuksehir falan olsa sıkıntı değilde. Köy yerinde kapı komşuları.O da hakli
Aynı şeyleri söyledim. Hatta daha fazlasını. Bu daha büyük şerefsizlik dedim.Kendini benim yerime koymuyirsun dedi.Boyle bir durumda ırz düşmanı derler. Hatta öncesi vardı derler dedi.Dogru derler.Ama birileri böyle der diye hayat geçiyor.Biz saatlerce sohbet ediyoruz gülüyoruz .neden bu kadar iyi anlaşırken birileri için kendimizi feda ediyiruzO zaman dik bir duruş sergileyip konuşmayı da kesecek. Sizin duygularınız olduğunu bile bile konuşup ilgi görmek istemesi de racona ters olmalı.
Adam hem karnım doysun hem pastam dursun istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?