- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.455
- 548
- 37
Çocuk değilsiniz.Manasız da olsa seviyorum. Aşk için yapılan şeyler saçma değildir ki.Ben kolay seven dokunan biri değilim.Yani aman olmadı bosver diyemem.Birine o kadar zor ısırırım ki.Dolayisiyla hemen vazgeçemem.
Evet.ciddi bir ameliyat geçirdi.Rahatsızlığı mı var
Ay ciddi ciddi 40 yaşında adamın eline kadın eli değmemesini normal mi buluyosunuz? Yani incel olsa anlarım ama kendisine deli divane aşık kadını da reddediyor. Tam tersi sizin üstünüze atlaması lazımdı şu pozisyonda. Ancak aksine her şey için bir bahanesi var. Sizinle beraber olamıyor racona ters, başka kadınlarla olamıyor daddy issuesu var. Saf mısınız yahu? Türkiyede özgüveni olmayan ve baba travması olan milyonlarca erkek var. Rahibe teressa gibi yaşamıyolar. Cinsel yönelimleriyle ilgili farklı şeyler olabilir ancak bunu ihtimal dahiline bile almayacağınızı biliyorum. Ne desek boş.Hayır sadece ebeveyn travması sebebiyle ozguvensiz.Onlar derin konular.Babasi yüzünden hayata küsmüş.Ozguvenini tamamen kaybetmiş. Çok çok derin konular.
Adamı gerçekten gözümde cok büyüttüm.Bu kisim cok doğru.Ama ne yapsam çıkamıyorum isin içinden.Tamamen engelliyorum. Bu defa de o kadar pişman oluyorum ki.Siz kendinizi bu şeyin içinden çekip çıkarmazsanız kimse çıkarmaz. Adam sizinle duygusal olarak kendini tatmin ediyor. İlişki sorumluluğu almadan ilişki yaşa ne ala memleket.
Size biraz değer verse konuşmayı keser, yoluna git, olabilecek biriyle tanış, mutlu ol derdi.
Adamı gözünüzde çok büyütmüşsünüz.
Yani bu konuyla ilgili deneme yaptım aslında.Ben dokunmak istiyorum dedim. Kendime nasıl yedireyim bunu dedi.Ayni konuyla ilgili kendisi birkaç gün sonra ben aptalım zaten benim yerimde başkası olsa çoktan sınırları asardi dedi.Ay ciddi ciddi 40 yaşında adamın eline kadın eli değmemesini normal mi buluyosunuz? Her şey için bir bahanesi var. Sizinle beraber olamıyor racona ters, başka kadınlarla olamıyor daddy issuesu var. Saf mısınız yahu? Türkiyede özgüveni olmayan ve daddy issuesu olan milyonlarca erkek var. Rahibe teressa gibi yaşamıyolar. Cinsel yönelimleriyle ilgili farklı şeyler olabilir ancak kabul etmeyeceğinizi biliyorum.
Kendinize hakim olun engeli kaldirmayacagim iletisim kurmayacağım deyin.Adamı gerçekten gözümde cok büyüttüm.Bu kisim cok doğru.Ama ne yapsam çıkamıyorum isin içinden.Tamamen engelliyorum. Bu defa de o kadar pişman oluyorum ki.
Bilinçaltım bu yazdıklarınızın farkında.Ama sanıyorum tamamen kolaya kaçıyorum.Ve bu adamı güvenilir buluyorum. Risksiz. Yani eminim ki ondan yana yamuk.olmaz.Kendinize hakim olun engeli kaldirmayacagim iletisim kurmayacağım deyin.
Başkalarıyla flört edin. İçinizin isinacağı, seveceğiniz, daha uygun biri karşınıza çıkacaktır. O zaman dönüp bakınca aşık falan değilmişim dersiniz.
Ayy hayır çok samimi arkadaşı.Soyle ki yaz tatillerinde esimjn memleketine gittiğimizde sürekli beraber takılırdık.Kisin bize gelip kalırdı. Yani eşim kendi abisinden çok onu sever.Tamamen ırz düşmanı kategorisinde olıyım yani.Aylık 16000 kazanan adamla ne geleceği kurabilirsiniz? Sevgi tek başına yetmez, bunu boşanan bir kadın nasıl bilemez? Eşinizle çok samimi arkadaş olduklarını sanmıyorum, çocukluk arkadaşı dediğiniz şey gelip geçici bir şey ama bu işin olur yok. Çok ergence davranışlar sergiliyorsunuz, ileride pişman olursunuz.
İki tarafın da önceliği duygusal ihtiyaçlar. O yüzden sevmiyorsunuz dedim. Karşınızdaki egosunu okşadığınız için sizinle beraber siz de duygusal boşluktan onunla berabersiniz. Sevgi vs değil bu.Belki de.Kendimi de çok sorguluyorum aslında.Her ihtimali düşünüyorum. Neden nasıl emin olurum inanin bilmiyorum. Hayatımda hiç böyle bir kaos yasamadim
Adam şu an size en büyük yamuğu yapıyor aslında farkında değilsiniz. Vaktinizi çalıyor resmen. İlginizden besleniyor. Böylesi daha tehlikeli umarım çok geç olmadan anlarsınız.Bilinçaltım bu yazdıklarınızın farkında.Ama sanıyorum tamamen kolaya kaçıyorum.Ve bu adamı güvenilir buluyorum. Risksiz. Yani eminim ki ondan yana yamuk.olmaz.
Adam sizin evinizde kalmışsa, o zamandan bir şey başlamıştır. İkiniz de masum değilsiniz, midem bulandı.Ayy hayır çok samimi arkadaşı.Soyle ki yaz tatillerinde esimjn memleketine gittiğimizde sürekli beraber takılırdık.Kisin bize gelip kalırdı. Yani eşim kendi abisinden çok onu sever.
Adam, konu sahibi evliyken evlerinde kalmış, büyük ihtimalle aldatma var.Adam şu an size en büyük yamuğu yapıyor aslında farkında değilsiniz. Vaktinizi çalıyor resmen. İlginizden besleniyor. Böylesi daha tehlikeli umarım çok geç olmadan anlarsınız.
Ya sevgiyse işte.Mesela birbirimizi o.kadar iyi anlıyoruz ki. Bazen konuşmadan ne demek istediğimizi biliyoruz.O ameliyat olunca gerçekten nefes alamadım.Ölurse ne yaparım diye ağladım.Sonra iyileşti keşke ölseydi dedim.Ya da ben ölseydim.Bu kadar yakın olup uzak olmak imkansız olmak o.kadar koydu kiİki tarafın da önceliği duygusal ihtiyaçlar. O yüzden sevmiyorsunuz dedim. Karşınızdaki egosunu okşadığınız için sizinle beraber siz de duygusal boşluktan onunla berabersiniz. Sevgi vs değil bu.
Ve sizinle flört ediyor öyle mi? Çok karakterliymiş yerseniz.Ayy hayır çok samimi arkadaşı.Soyle ki yaz tatillerinde esimjn memleketine gittiğimizde sürekli beraber takılırdık.Kisin bize gelip kalırdı. Yani eşim kendi abisinden çok onu sever.Tamamen ırz düşmanı kategorisinde olıyım yani.
Yok vallahi.Seneler önceydi.Gayet kanka modundaAdam sizin evinizde kalmışsa, o zamandan bir şey başlamıştır. İkiniz de masum değilsiniz, midem bulandı.
Aldatma olsa şimdi neden sorayım.Zaten bekariz.Biz bu halde bile bir isim koyamıyorum daAdam, konu sahibi evliyken evlerinde kalmış, büyük ihtimalle aldatma var.
Diyelim doğru, siz nasıl o adama aşık olursunuz? Hadi oldunuz, nasıl açılırsınız? Eski eşiniz öğrense, bunlar beni aldattı demeyecek mi? Bu olayın sonu kötü biter, uzak durun.Yok vallahi.Seneler önceydi.Gayet kanka modunda
Flört etmiyoruz işte bu yüzden.Sirf başkaları da böyle düşünür diye.Yani sokakta rastgele bir insanda olabilirdi.Dunyadaki herkes onunla flört edebilir ama ben edemem.Cunku eski eşimin çocukluk.arkadasi.Bu düşünce beni mahvediyor zatenVe sizinle flört ediyor öyle mi? Çok karakterliymiş yerseniz.
Daha çok şey yazardım da değmez
Aman insanlar her türlü konuşur.Bence bundan daha önemli olan adamın eline kadın eli değmemesi.Flört etmiyoruz işte bu yüzden.Sirf başkaları da böyle düşünür diye.Yani sokakta rastgele bir insanda olabilirdi.Dunyadaki herkes onunla flört edebilir ama ben edemem.Cunku eski eşimin çocukluk.arkadasi.Bu düşünce beni mahvediyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?