Bunun kavgasını da yaptık.Bin defa özür diledi.Gunlerce uğraştı. Şu an konuştuğumuzu insanlar duysa aynen off olay olur.Hadi ben seviyorum. O sevmiyor da neden beni çekiyor. Kapris yapıyorum, bağırıyorum. Kaç defa engelledim.Icip içip yazmadığım hakaret küfür kalmadı.Git başımdan demedi.Hep alttan aldı.Eski eşinizin çok yakın arkadaşı olduğu için sizi reddetmiş olsaydı siz boşandıktan sonra sizinle hiçbir münasebet kurmazdı. Şu anda da konuşuyor olmazdı. Sonuçta şu anda konuşup görüştüğünüzü insanlar duysa yine yadırgayacak.
Ayrıca doğum gününüzü bile kutlamadığını yazmışsınız. Bunun eski eşinizle yakın olmasıyla ne alakası var? Basbaya önemsemiyor.
Öyle diyor ama saatlerce konuşup sohbet etmekten de geri kalmıyor. Şu an karşısına biri çıkmadığı için gönlünü sizinle hoş ediyor anlasanıza. Gerçekten bir duygusu olsa elalem ne der önemsemezdi. Seviyorum der geçerdi.Aynı şeyleri söyledim. Hatta daha fazlasını. Bu daha büyük şerefsizlik dedim.Kendini benim yerime koymuyirsun dedi.Boyle bir durumda ırz düşmanı derler. Hatta öncesi vardı derler dedi.Dogru derler.Ama birileri böyle der diye hayat geçiyor.Biz saatlerce sohbet ediyoruz gülüyoruz .neden bu kadar iyi anlaşırken birileri için kendimizi feda ediyiruz
Ne yazık ki şu saatten sonra onun evlenmesi zor.Hatta ben ona göre çok fazlayım.Her açıdan.Duzgun bir geliri yok.Ciddi bir ameliyat geçirdi.Bedensel olarak bir işte çalışamaz.60 engelli raporu var. Ve şimdiye kadar hiçbir kızın elini bile tutmamış.Ayy saka gibi ama ben bu adama deli gibi asigimTakılıyor işte, ilginiz hoşuna gidiyor, istemem yan cebime koy, friendzone... belki keyfi isterse cinsellik de yaşar sizle, gerçekten hoşlandığı biri olunca da bye bye der geçer. Geçici duygular yüzünden kendinizi bu duruma düşürmeyin
Allah akıl fikir versin. İnşallah bir şeyleri anladığınızda pişman olmazsınız. Ya da iş işten geçmiş olmaz.Ne yazık ki şu saatten sonra onun evlenmesi zor.Hatta ben ona göre çok fazlayım.Her açıdan.Duzgun bir geliri yok.Ciddi bir ameliyat geçirdi.Bedensel olarak bir işte çalışamaz.60 engelli raporu var. Ve şimdiye kadar hiçbir kızın elini bile tutmamış.Ayy saka gibi ama ben bu adama deli gibi asigim
Diyemez.Kesinlikle diyemez.Cok tirsaktir.Benimle aynı asansöre bile binmez.Biri görür de bisey der diye.Off avm nin döner kapısından birlikte geçmemiş bu adam .Öyle diyor ama saatlerce konuşup sohbet etmekten de geri kalmıyor. Şu an karşısına biri çıkmadığı için gönlünü sizinle hoş ediyor anlasanıza. Gerçekten bir duygusu olsa elalem ne der önemsemezdi. Seviyorum der geçerdi.
40 küsür yaşında adam hiçbir kadının elini mi tutmamış? Üstelik sizi de reddediyor. Size kötü bir haberim var. Gey, aseksüel veya kuşu ötmüyorNe yazık ki şu saatten sonra onun evlenmesi zor.Hatta ben ona göre çok fazlayım.Her açıdan.Duzgun bir geliri yok.Ciddi bir ameliyat geçirdi.Bedensel olarak bir işte çalışamaz.60 engelli raporu var. Ve şimdiye kadar hiçbir kızın elini bile tutmamış.Ayy saka gibi ama ben bu adama deli gibi asigim
Manasız da olsa seviyorum. Aşk için yapılan şeyler saçma değildir ki.Ben kolay seven dokunan biri değilim.Yani aman olmadı bosver diyemem.Birine o kadar zor ısırırım ki.Dolayisiyla hemen vazgeçemem.Geçen yazdan beri aynı kişi için konu açıyorsunuz. Bir arpa boyu yol alamamışsınız. Yaptığınız şeyler de saçma sapan kusura bakmayın. Kendinizi bu manasız şeyin içinden çıkartın artık.
yani size karşı duyguları olsa inanın evlenir. Siz bu kadar sorunu gözardı edebiliyorsanız (maalesef ki), o da eder. Valla gidin çıtır birini bulun, ne yapacaksınız bu adamı ya. Zaten eğlenceli düzenli konuştuğunuz biri olursa bu aklınıza gelmez.Ne yazık ki şu saatten sonra onun evlenmesi zor.Hatta ben ona göre çok fazlayım.Her açıdan.Duzgun bir geliri yok.Ciddi bir ameliyat geçirdi.Bedensel olarak bir işte çalışamaz.60 engelli raporu var. Ve şimdiye kadar hiçbir kızın elini bile tutmamış.Ayy saka gibi ama ben bu adama deli gibi asigim
5 parasiz deneyelim.Malulen emekli.onun da aylığı Türkiye kosullarinda parasızlıkta es sayılır yani.Aylik 16 bin civarı.40 yaşında neden beş parasız? Bence parası pulu olmadığı için evlenmeye cesaret edemiyor, eski eşinizi bahane ediyor.
Hayır sadece ebeveyn travması sebebiyle ozguvensiz.Onlar derin konular.Babasi yüzünden hayata küsmüş.Ozguvenini tamamen kaybetmiş. Çok çok derin konular.40 küsür yaşında adam hiçbir kadının elini mi tutmamış? Üstelik sizi de reddediyor. Size kötü bir haberim var. Gey, aseksüel veya kuşu ötmüyor
Bu kadar mı yüzeysel hersey ya.Sevisirseniz geçer ikinizde rahatlarsınız ergen gibi cilveler icin yaslisiniz
Siz kendinizi bu şeyin içinden çekip çıkarmazsanız kimse çıkarmaz. Adam sizinle duygusal olarak kendini tatmin ediyor. İlişki sorumluluğu almadan ilişki yaşa ne ala memleket.Diyemez.Kesinlikle diyemez.Cok tirsaktir.Benimle aynı asansöre bile binmez.Biri görür de bisey der diye.Off avm nin döner kapısından birlikte geçmemiş bu adam .
Rahatsızlığı mı var5 parasiz deneyelim.Malulen emekli.onun da aylığı Türkiye kosullarinda parasızlıkta es sayılır yani.Aylik 16 bin civarı.
Belki de.Kendimi de çok sorguluyorum aslında.Her ihtimali düşünüyorum. Neden nasıl emin olurum inanin bilmiyorum. Hayatımda hiç böyle bir kaos yasamadimAdamı sevmiyorsunuz ki.
Kaç tane beğenmeme cümlesi kurdunuz. Beş parasız şöyle böyle. Sadece duygusal boşlukta olduğunuz için adamın ilgisini kullanıyorsunuz. O da sizin onu sevdiğinizi düşünüp egosu için sizinle ilişkide kalıyor. O da sizi sevmiyor. Yani sizinki biraz duygusal çıkar birlikteliği. Arada ikinizde de sevgi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?