Biz neyiz ben isim koyamıyorum

Takılıyor işte, ilginiz hoşuna gidiyor, istemem yan cebime koy, friendzone... belki keyfi isterse cinsellik de yaşar sizle, gerçekten hoşlandığı biri olunca da bye bye der geçer. Geçici duygular yüzünden kendinizi bu duruma düşürmeyin

Bunun kavgasını da yaptık.Bin defa özür diledi.Gunlerce uğraştı. Şu an konuştuğumuzu insanlar duysa aynen off olay olur.Hadi ben seviyorum. O sevmiyor da neden beni çekiyor. Kapris yapıyorum, bağırıyorum. Kaç defa engelledim.Icip içip yazmadığım hakaret küfür kalmadı.Git başımdan demedi.Hep alttan aldı.

Öyle diyor ama saatlerce konuşup sohbet etmekten de geri kalmıyor. Şu an karşısına biri çıkmadığı için gönlünü sizinle hoş ediyor anlasanıza. Gerçekten bir duygusu olsa elalem ne der önemsemezdi. Seviyorum der geçerdi.

Ne yazık ki şu saatten sonra onun evlenmesi zor.Hatta ben ona göre çok fazlayım.Her açıdan.Duzgun bir geliri yok.Ciddi bir ameliyat geçirdi.Bedensel olarak bir işte çalışamaz.60 engelli raporu var. Ve şimdiye kadar hiçbir kızın elini bile tutmamış.Ayy saka gibi ama ben bu adama deli gibi asigim

Allah akıl fikir versin. İnşallah bir şeyleri anladığınızda pişman olmazsınız. Ya da iş işten geçmiş olmaz.

Diyemez.Kesinlikle diyemez.Cok tirsaktir.Benimle aynı asansöre bile binmez.Biri görür de bisey der diye.Off avm nin döner kapısından birlikte geçmemiş bu adam .

40 yaşında neden beş parasız? Bence parası pulu olmadığı için evlenmeye cesaret edemiyor, eski eşinizi bahane ediyor.

40 küsür yaşında adam hiçbir kadının elini mi tutmamış? Üstelik sizi de reddediyor. Size kötü bir haberim var. Gey, aseksüel veya kuşu ötmüyor

Manasız da olsa seviyorum. Aşk için yapılan şeyler saçma değildir ki.Ben kolay seven dokunan biri değilim.Yani aman olmadı bosver diyemem.Birine o kadar zor ısırırım ki.Dolayisiyla hemen vazgeçemem.

Ne yapacaksınız peki?
Ergenler gibi gizli gizli konuşup birbirinizi tanımıyo gibi mi davrancaksınız sürekli?

yani size karşı duyguları olsa inanın evlenir. Siz bu kadar sorunu gözardı edebiliyorsanız (maalesef ki), o da eder. Valla gidin çıtır birini bulun, ne yapacaksınız bu adamı ya. Zaten eğlenceli düzenli konuştuğunuz biri olursa bu aklınıza gelmez.

Adamın cinsellik sorunu da olabilir, o yüzden hiç evlenmemiştir belki.

40 küsür yaşında adam hiçbir kadının elini mi tutmamış? Üstelik sizi de reddediyor. Size kötü bir haberim var. Gey, aseksüel veya kuşu ötmüyor
Hayır sadece ebeveyn travması sebebiyle ozguvensiz.Onlar derin konular.Babasi yüzünden hayata küsmüş.Ozguvenini tamamen kaybetmiş. Çok çok derin konular.

Adamı sevmiyorsunuz ki.
Kaç tane beğenmeme cümlesi kurdunuz. Beş parasız şöyle böyle. Sadece duygusal boşlukta olduğunuz için adamın ilgisini kullanıyorsunuz. O da sizin onu sevdiğinizi düşünüp egosu için sizinle ilişkide kalıyor. O da sizi sevmiyor. Yani sizinki karşılıklı duygusal çıkar birlikteliği. Arada ikinizde de sevgi yok.

Diyemez.Kesinlikle diyemez.Cok tirsaktir.Benimle aynı asansöre bile binmez.Biri görür de bisey der diye.Off avm nin döner kapısından birlikte geçmemiş bu adam .
Siz kendinizi bu şeyin içinden çekip çıkarmazsanız kimse çıkarmaz. Adam sizinle duygusal olarak kendini tatmin ediyor. İlişki sorumluluğu almadan ilişki yaşa ne ala memleket.
Size biraz değer verse konuşmayı keser, yoluna git, olabilecek biriyle tanış, mutlu ol derdi.
Adamı gözünüzde çok büyütmüşsünüz.

Belki de.Kendimi de çok sorguluyorum aslında.Her ihtimali düşünüyorum. Neden nasıl emin olurum inanin bilmiyorum. Hayatımda hiç böyle bir kaos yasamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…