biz nisanlı falan değilmişiz bananeymiş!

blackwitch7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
434
155
33
Bikaç aydır biriyle görüşüyorum kendisi baya kendine güvenen havalı oldugunu düşünen bi tip..biz sevgili gibi konuşuyoduk kendisi ne sevgili olmak ister gbiydi ne istemez gibiydi..bana ima ettiğinde ben zaten yavaş ilerlemek için fazla net bi cevap vermiodum o da tahminimce öyle istiyodu..ayrı şehirlerdeyiz memleketten komsumuz oluyo..görevden dolayı baska bi sehirde..hergün fotografmı fln istiyo iste ne bilim ciddi düşndgne dair bikaç konusması da oldu ama su ane velenmek istemedgne dair de konuştu..yani kıskanıyodu beni bende onu belliydi hani sevgili olma aşamasını biraz astık olduk gibi bişeydi..bugün çok fena kavga ettik benden bıktıgını sürekli trip attgmı isteddiğim olmayınca küsüp değiştigimi söyledi..Ya Allah askına söyleyin karsınıdzakı erkek sürekli size ben öğrenciyken birsürü kızla gezdim tozdum diosa hatta eski sevgilisine k... gibi çok kötü şeyler söylüosa ve bu yasadklarımdan utanmıyorum erkegm yaparım ama sen yapamazsın havalarndaysa siz napardınız?ilişkiyi kesiyorum ben ya da trip atıyorum napim haksızmıyım?hem ciddi ilişki dio hem kızlar agzndan düşmüyo.neyse az önce bana birsürü laf saydı hala şoktayım çok boğuyosun beni falan dedi en sonunda bana koyan laf şu oldu.. ya illa söylettircen sanane biz nişanlı falan değiliz sen öyleymişiz gibi davranıyosun dedi..bende farkında degildim tamam özür dilerim dedim..o da bidaha olmazsa sevinirim dedi..ya şok oldum evet sevgili değildiniz neye şaşırdın diyebilirsiniz ama iki gün önce ilgilenmediğim için erkek kız karısık ortamda arkadaslarımla çalıştğım için kızmıştı ya da sürekli ilgi bekliodu kıskanıyodu onunkı nişanlyms gbi davranmak olmuyo ben yapıncamı oluyo şimdi çözemedim olayı ben..ve bende en son mesajda kusura bakma dedim ve sildim numarasnı faceden flan her yerden..şu an o kadar gururum kırıldıki sanki kendi kendime gelin güvey olmuşum gibi davrandı ya:( ama öyle değil asıl yakın davranan oydu zaten o yüzden kapılmaya başlamısım farknda olmadan galiba:( çok cnm sıkıldı ya bi anda o mesajı görünce şok oldum gözlerim doldu nişanlı falan değiliz ne demek ya o zmn nie benmle konusuyosun ilgilenmeynce trip atıosun?baska kız da teklif etmıs ama konumsmamıs beni beklediği için..git konuş dedim bende sıkılmıssın zaten dedim.içime bi öküz oturdu ya:( keşke ne kadar ilgi göstersee de kapılmasaydım smdi bide aklından çıkar çıkarabilirsen..biraz silkelenmeye ihtiyacım var..en azından haklımıyım hakszmıyım bunu söyleyin de geri dönmüyüm.:(

Kendini yüksekten atmış hanzo. Bu erkekler kendini övüyorsa kaçın. Kendini b.k sanmak diye bir şey varya işte çok değerli hissettirince aynen öyle oluyorlar. Sen ne demeye özür diliyorsun haklıyken haksızlığı kabul etmişsin. Sakinliğine şaşırdım ben olsam neler saymıştım şimdiye

Kendini yüksekten atmış hanzo. Bu erkekler kendini övüyorsa kaçın. Kendini b.k sanmak diye bir şey varya işte çok değerli hissettirince aynen öyle oluyorlar. Sen ne demeye özür diliyorsun haklıyken haksızlığı kabul etmişsin. Sakinliğine şaşırdım ben olsam neler saymıştım şimdiye
ay o kadar sasırdımki o lafa yani bi an kaldım öyle aglmaaklı oldum:KK43: o an içimden sadece özür dileyip herseyini silip hayatmdan çıkarmak geldi öyle yaptım:KK43: aynen kendne çok güveniyo polis bu forması kızlarn dikkatni çok çekiomuş flan aman Allahım havalarda.

Canim ozur dilerim ama sen biraz bi taraflarini kaldirmissin. Nasi olsa hep elimde ben istedimi yaparim gezerim tozarim istediim sekilde konusur kiskandiririm demis sende buna guzel uymussun kiskana kiskana dahada havalandirmissin bide sana karismasina is ortamina laf etmesine bile izin vermissin. Dolayisiyla kusura bakma ama haketmissin kendi kendine gelin guvey olmussun adi konmadan iliskinizin, bu kadar karismasina izin verip bi de sevgili triplerine girmişsin. Birak ne hali varsa gorsun arama sorma ararsa da bakma bile cikar gitsin hayatindan!!!

ay o kadar sasırdımki o lafa yani bi an kaldım öyle aglmaaklı oldum:KK43: o an içimden sadece özür dileyip herseyini silip hayatmdan çıkarmak geldi öyle yaptım:KK43: aynen kendne çok güveniyo polis bu forması kızlarn dikkatni çok çekiomuş flan aman Allahım havalarda.
g.tü kalkmış onun salak. dua et de senin de arkandan konuşmasın öyle. bu adamlara bu hakkı da ne yazıkki kadınlarımız veriyor. polis mi atla üstüne doktor mu atla. inanılmaz bir türüz. senin için demiyorum yanlış anlama. o kadar çokki adamlara sulananlar teklif edenler. onlarda bizim gibilere kezban gözüyle bakıyorlar

Kendini beğenmiş ukala,vericek cevap bulamayınca aklınca sizi bozmuş yani laf sokmuş,ilgilenmeyin birdaha olsun bitsin.

Canim ozur dilerim ama sen biraz bi taraflarini kaldirmissin. Nasi olsa hep elimde ben istedimi yaparim gezerim tozarim istediim sekilde konusur kiskandiririm demis sende buna guzel uymussun kiskana kiskana dahada havalandirmissin bide sana karismasina is ortamina laf etmesine bile izin vermissin. Dolayisiyla kusura bakma ama haketmissin kendi kendine gelin guvey olmussun adi konmadan iliskinizin, bu kadar karismasina izin verip bi de sevgili triplerine girmişsin. Birak ne hali varsa gorsun arama sorma ararsa da bakma bile cikar gitsin hayatindan!!!
zaten bu kadar gurursuz değilim o nişanlı falan değiliz lafı çok zoruma gitti..esi olmamı isteyen kişi bu ya nasıl böyle söyler?ben ayakta uyumuşum cok haklısın..artık asla aramam o hep döndürüyo beni gelip ama bu sefer olmaz çok gururumu kırdı ya :(

Terbiyesiz, küstah. Bu zamana kadar heryerden silmemeniz hata zaten, bu arkadaşın karakterinin oturmasını bırak henüz gelişim aşamasında bile değil çünkü.

zaten bu kadar gurursuz değilim o nişanlı falan değiliz lafı çok zoruma gitti..esi olmamı isteyen kişi bu ya nasıl böyle söyler?ben ayakta uyumuşum cok haklısın..artık asla aramam o hep döndürüyo beni gelip ama bu sefer olmaz çok gururumu kırdı ya :KK43:
O eşi olmami istiyo kandirmalarinin falan yalan oldugunu anlamis olursun. Ben sana bu durumda gurursuz demem. Ama yeniden inanir 2 guzel mesaja 3 5 tatli soze kanar affedersen o zaman gurursuzluk yapmis olursun

Biriyle saglam ve dürüst bi iliski olmasi icin illa nisanli mi olmak gerekiyormus..bu kalp isi,parmaga takilan halkayi boynuna takilan tasma zannetmis seninkisi..

Bu simdi havali,takmayan,agzi bozuk dedikoducu adam cok kiymetlenir gözünde..böyle de aptal yasiyoruz aski kadinlar olarak..

Mutlaka size ulasip kohusmak isteyecekrir sozlerine janmayin ... cisdi dusunse yada sevse zaten sevgili olmayibteklif ederdii .. uzulmeyin sizi aradiginda siDe aziniza gelwni sayar rahatlarsiniz,,, yuz vermissin ayiya gelmis s... haliyq...

Çok taviz vermişsiniz kendini bulunmaz bursa kumaşı sanmiş..size başka kızlarida anlatmış ben yaparim sen yapamazsin ne demek bir kere size saygi 0 mis..ego tavan yapmis hıyarda...erkek arkadasimi varmis karsisinda kiz muhabbeti yapiyor..ciddi manada dusunen en azindan sevgili olma yolunda olan bir erkek bu tarz bir konusma yaparsa zaten olmaz yani bir cacik..bence be arayin ne sorun psikolojisi bozukmus sizinkinide bozmasin..

Allah belasını versin onun da onun gbilerin de yaa! ben artık ilşkilerimi bu saçma nedenlerden bitirmekten bıktım bunlar karsıma çıkıp rol yapmaktan bıkmadılar!

Belki de bi kizin elini bile tutmamistir da ondandir bu havalari salla gitsin yaa asik oldum filan deme bi da da sokma hayatina bi kac zaman sonra tipis tipis gelir o

Bikaç aydır biriyle görüşüyorum kendisi baya kendine güvenen havalı oldugunu düşünen bi tip..biz sevgili gibi konuşuyoduk kendisi ne sevgili olmak ister gbiydi ne istemez gibiydi..bana ima ettiğinde ben zaten yavaş ilerlemek için fazla net bi cevap vermiodum o da tahminimce öyle istiyodu..ayrı şehirlerdeyiz memleketten komsumuz oluyo..görevden dolayı baska bi sehirde..hergün fotografmı fln istiyo iste ne bilim ciddi düşndgne dair bikaç konusması da oldu ama su ane velenmek istemedgne dair de konuştu..yani kıskanıyodu beni bende onu belliydi hani sevgili olma aşamasını biraz astık olduk gibi bişeydi..bugün çok fena kavga ettik benden bıktıgını sürekli trip attgmı isteddiğim olmayınca küsüp değiştigimi söyledi..Ya Allah askına söyleyin karsınıdzakı erkek sürekli size ben öğrenciyken birsürü kızla gezdim tozdum diosa hatta eski sevgilisine k... gibi çok kötü şeyler söylüosa ve bu yasadklarımdan utanmıyorum erkegm yaparım ama sen yapamazsın havalarndaysa siz napardınız?ilişkiyi kesiyorum ben ya da trip atıyorum napim haksızmıyım?hem ciddi ilişki dio hem kızlar agzndan düşmüyo.neyse az önce bana birsürü laf saydı hala şoktayım çok boğuyosun beni falan dedi en sonunda bana koyan laf şu oldu.. ya illa söylettircen sanane biz nişanlı falan değiliz sen öyleymişiz gibi davranıyosun dedi..bende farkında degildim tamam özür dilerim dedim..o da bidaha olmazsa sevinirim dedi..ya şok oldum evet sevgili değildiniz neye şaşırdın diyebilirsiniz ama iki gün önce ilgilenmediğim için erkek kız karısık ortamda arkadaslarımla çalıştğım için kızmıştı ya da sürekli ilgi bekliodu kıskanıyodu onunkı nişanlyms gbi davranmak olmuyo ben yapıncamı oluyo şimdi çözemedim olayı ben..ve bende en son mesajda kusura bakma dedim ve sildim numarasnı faceden flan her yerden..şu an o kadar gururum kırıldıki sanki kendi kendime gelin güvey olmuşum gibi davrandı ya:KK43: ama öyle değil asıl yakın davranan oydu zaten o yüzden kapılmaya başlamısım farknda olmadan galiba:KK43: çok cnm sıkıldı ya bi anda o mesajı görünce şok oldum gözlerim doldu nişanlı falan değiliz ne demek ya o zmn nie benmle konusuyosun ilgilenmeynce trip atıosun?baska kız da teklif etmıs ama konumsmamıs beni beklediği için..git konuş dedim bende sıkılmıssın zaten dedim.içime bi öküz oturdu ya:KK43: keşke ne kadar ilgi göstersee de kapılmasaydım smdi bide aklından çıkar çıkarabilirsen..biraz silkelenmeye ihtiyacım var..en azından haklımıyım hakszmıyım bunu söyleyin de geri dönmüyüm.:KK43:
Kendini bi b.. sanmis diyecegim ama b.k b.ktur yani.. iki gün sonra yazarsa şaşma cevabini verir haddini bildirirsin.. salla iyi yolun basinda belli etmis unutup yoluna bakman kolay olur.

Back
X