biz nisanlı falan değilmişiz bananeymiş!

Sen de olursun inş merak etme o adamdan uzak durursan her şeyin yolunda gider emin ol, mesaj yazarsa cevap yazma artık kudursun En Büyük KK

Doğru düzgün adam da var, hepsini bir sanma, moralini bozma sen cizgini kaybetme, okulunu bitir, mesleğini eline al, öğretmenlik okusak daha rahat işimiz olurdu en azından atanma sıkıntısı olurdu çok çalışırdık atanırdık, ben de hukuk okuyorum biliyorsun bizde de hep torpil işi dönüyor, allaha bıraktım kendimi o en güzelini bilir, kendini geliştirmeye bak sen.
Valla canım o kadar rahat bi adamki bilmiyorum cevap vermesem takarmı..benm hissettklrmi hissetsin istiyorum:KK62:
inşaallah atanırız canım inşaallahhh:KK60: yüksek lisans düşünüyorum inşaallah akademisyen olsam da o zmn da böyle konussaa:KK62: gördü masum öğrenciyi atıyo:mad:

Valla canım o kadar rahat bi adamki bilmiyorum cevap vermesem takarmı..benm hissettklrmi hissetsin istiyorum:KK62:
inşaallah atanırız canım inşaallahhh:KK60: yüksek lisans düşünüyorum inşaallah akademisyen olsam da o zmn da böyle konussaa:KK62: gördü masum öğrenciyi atıyo:mad:
İnşallah akademisyen olursun, ne kadar takmıyormuş gibi görünse de sen cevap vermezsen kudurur eminim, bu ne ya polis olmuş kendini ne sanıyor, ülkenin bilim üretecek insanına nasıl laflar ediyor, azıcık utanır insan ya, bilime ilme saygısı yok herifin, senin karşılarına daha iyileri çıkacak ben eminim:KK66:

Bende üni mezunu yurtdisinda yuksek lisanslar doktoralar yapmis sandimdi. Bu neyin ozguveni. Kurtuldugun iyi olmus
yok canım ben yüksek lisans düşünüyrm deynce gtti açıköğretme basvurdu bide erasmusu kazandm litvanyaya gitcem ona taktı bi ara da.şimdi düşününce hakkaten kompleksli olduğu için yaptı galiba..insan bi sen istersen çalışma çöpçü ol ben sennle onun içinmi beraberim der:KK61: ama nerde odunnn:KK20: şimdi mesaj ya daa ararsa cevap vermiyimmi ben? kudursun istiyorumm:KK8:

yok canım ben yüksek lisans düşünüyrm deynce gtti açıköğretme basvurdu bide erasmusu kazandm litvanyaya gitcem ona taktı bi ara da.şimdi düşününce hakkaten kompleksli olduğu için yaptı galiba..insan bi sen istersen çalışma çöpçü ol ben sennle onun içinmi beraberim der:KK61: ama nerde odunnn:KK20: şimdi mesaj ya daa ararsa cevap vermiyimmi ben? kudursun istiyorumm:KK8:
En iyi cevap, hic cevap vermemek canim. Kudursun dursun :KK39:

Kız erkek karışık bir yerde çalıştığınız için laf eden, kızlardan bahsedip duran, eski sevgilisine kaltak diyen, ben erkeğim yaparım sen kızsın otur oturduğun yerde diyen, duygularını adam gibi ortaya seremeyecek acaba biz sevgilimiyiz diye seni ikilemde burakacak kadar basit bir adamdan mı nasıl soğuyacağını düşünüyorsun? Daha ne yapsın adam acaba soğuman için, evini mi yaksın, böbreğini mi çalsın?

Back
X