çok geçmiş olsun
üzüldüm çok
ben de 3 ay kadar önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim
korkkum daha da arttı şimdi
Allah tekrarını yaşatmasın inşallah sağlıklı bi bebek sahibi olursun
Amin canım
böyle acılar yaşayınca insan daha çok korkuyor bende artık çok korkuyorum onun için hamile kalmak istemiyorum pskolojim bozuldu ama bizim ilacımız zaman ve iyi güvenebileceğimiz bir doktor bunlar olursa korkularımızda minimuma inecek
Canım acını anlıyorum.Ben 3 bebeğimi 7 aylık hamileyken kaybettim.kanımda pıhtılaşma varmış senden ricam sende o testleri yaptır.Çünkü bu pıhtılaşmadan düşük yapanların sayısı oldukça fazla kan sulandırıcı iğne veriyorlar.allah yardımcın olsun
yaptırıdm canım benimde kanımda pıhtılaşma var MTHFRde 1298 a<c homozigot çıktı hamile kaldığımda clexane 0.4 iğne kullandım ama yine bebeğimi kaybettim.
senin pıhtılaşma değerin ne
canım çokkkkkkk üzüldüm allah sabır versin üzülme demek boş biliyorum ama takdir ilahi allah sana inşallah enkısa zamanda bir evlat verir uzun yıllar birlikte yaşarsınız dualarım seninile ve tüm anne olmak isteyenlere:Saruboceq:
canım ınan aglayarak okudum allah sabır versın bende bebegımı kaybedelı 43 gun oldu dogdu ve kalbı bır kac kez attıktan sonra öldu ben göremeden....allah bızlere sabır versın
arkadaşlar biz tüp bebek denedik ben pco hastasıyım 2.denememdi.2tane embriyo koydurduk 2side tuttu.28,01,2010 koydurduk.ama bebeklerimin biri bir hafta gerideydi hep.doktor büyük olan için çok saglıklı dedi.05,05,2010da gittik büyük olan kalp atışlarını dinledik ama küçük olanda yoktu.10gün sonra gelin dedi.10gün sonra gittik kalp atışlarını dinledigimiz bebegimizin kalp atışları durmuştu 7w 5d kese 22,0 mm di içi işe 8,2 mm di ama kalp atışı yoktu digeri ise o gün 6w 3d kese13,0 mm di ama kalp atışları yoktu doktor 5gün sonra gel dedi cuma gidicem.eger kalp atışlarını dinleyemezsek 2sini birden alicaz dedi doktor ama digeri kalp atışları olursa digeri kendiliginden küçülüp kaybolucak dedi.allahıma yalvarıyorum insallah kalbi atar.bununla ilgili benim gibi olanlar varsa lütfen yardım etsinler çok merak ediyorum arkadaşlar lütfen (
Amin canım
Dediğin gibi bu acıyı yaşamayanlara çok basit geliyor
Ne varki bie daha denersiniz daha yaşınız kaç diyorlar
Sinir oluyorum onun için burası hariç bu konuyu kimseyle paylaşmıyorum artık
Allahım inşallah en kısa zamanda yeni meleklerimizle yüzümüzü güldürür