allah sabır versın cnm bı daha bu acıyı yasamazsın ınsallah
ne yazacagımı bılmıorum bı arkadasında dedıgı gıbı sözun bıttıgı yer galıba
Amin canım gerçekten çok zor
Sonuçda bebeğim daha çok küçüktü sadece 10hafta 6günlükdü ama ben onun içimde canlı olduğunu biliyordum kalp atışlarını duydum tam her şeyiyle ben varım anne dedi ama ben onu kaybettim:gitme:
üzülme desemde bos bılıyorum. 1 gunluk bıle olsa o senın bebegındı. vardır bunda da bır hayır.allah korusun :Saruboceq: belkı baska bı olaay yasayacaktınız da daha cok uzulecektınız. onun ıcın allah boyle uygun gormustur.sabrınızı sınıyordur. allah sag salım buyutecegın bı evlat versın inşallah.
ablam 2 bebegını kaybettı ve bırısı 17 gun yasadı. bırısı 2,5 ay
yuzunu gorup koklayıp sarılıp bagrına basıp kaybetmek daha zor bırde boyle dusun
ama dıyorum ya uzulme demek bos O SENIN BEBEGINDI senağlamasenağlama
evet canım insanın üzülmemek elinde deilki
Ama dediğin gibi kucağıma alıpda kaybetseydim acısı çok daha kötü olurdu
Allahım ablana sabırlar versin
3 gun önce ögrendım.ablam tekrar hamıle
:CüvCüv:
dr kontrolunde hamıle kalması ve sonuna kadar dr kontrolnde olması gerekıyordu(bebıslerı hasta doguyodu)
ama dr gıtmeden hamıle kaldı
inşallah bu kez sag salım alır bebısını kucagını
ayrıca dualerım senınle ınsallah bı bebegın olur ve sag salım alırsın kucagına :Saruboceq::Saruboceq:
canım çok üzüldüm gözlerim doldu okurken Allah sabırlar versin canım
yeniden hamile olmana çok sevindim inşallah bebişin bu sefer sana sıkı sıkı tutunacak annesi
büşracım bende 2 gün önce 7 haftalık bebeğimi düşürdüm sebepsiz yere..her şey normal giderken ani bir kanamayla gitti bebeğim.hayatımın en berbat günlerini yaşadım..ve tekrar hamile kalmak için sabretmem gerekiyor senin tekrar hamile kaldığını okuyunca inan çok sevindim bana bi umut ışığı oldun.Allah bebeğini kucağına sağlıkla almayı ve onu kocaman insan yapmayı nasip etsin :)
Saol canım allahıma çok şükür yeniden hamileyim ama kaybettiğim bebeğimin acısı hala içimde geçmedi İnşallah allahım bunda o acıyı yaşatmaz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?