Biz seninle tanışmayı böyle hayal etmedik meleğim......

ben geldım büşraaaaaaaaam benım
nasılsın kardesım
ablamında melegı uzuyo bızı
ama herseyın hayırlısı

ben geldım büşraaaaaaaaam benım
nasılsın kardesım
ablamında melegı uzuyo bızı
ama herseyın hayırlısı

Hoşgeldim kardeşim benim Özledim seni
Nasılsın yiğenim nasıl üzüyormu hala seni
Dediğin gibi Allahım herşeyin hayırlısını versin
Bizim her şer bildiğimizde bir hayır vardır mutlaka kuzum
Allaha dua etmekten başka çaremiz yok

Canım benim seni çok iyi anlıyorum
Ama allahım verdi allahım aldı
İnşanllah bir daha allahım ne sana nede bana böyle birşey yaşatmaz
Yine allaha dua etmekten başka çaremiz yok
Derdi verende dermanı verende allah
Bir gün mutlaka bizede rabbim meleklerimiz verecek

Canım yaşadığın şey gerçekten çok zor
Ama ne olur umutsuzluğa kapılma
Allahım bize melekelerimizi birgün mutlaka verecek
Sadece ona dua et o isterse herşey olur
Sabret sabretmekten başka yapacak bişey yok
Zamanla acın azalacak belkide rabbim yeni meleğinle hemen yüzünü güldürecek

seli-n canım,
Güçlü olmalıdın.Ben doktor bir hafta daha bekleyeceğiz dediğinde tekrar asla düşünmüyordum. Ama kürtaşdan sonra insan rahatlıyor. Ağrıları olmuyor üzüntü çok fazla ama daha çok büyük bir istekle tekrar deneme isteği oluyor sanki. Şİmdi biran önce toparlansam da şu 3 ay bir an önce geçse diye düşünüyor. Sigaraya sakın başlama. Kendini başka şeylere vermeyi dene. Ben şu anda hamile insan görmeye tahammül edemiyorum ama ne yapabilirim. Bunlrı kaderde yaşamak varmış diyorum.

iyiyim kardeşim yok benım melegım artık akıllı bı oglan teyzesı
cok az uzuyo benı
ama sıcaklarda fenalasıyom yaa
bende senı ozledım
malatyadan kayısı yoll abanaaaopuyorumnanaktan

Kızlar zaman herşeyin ilacı zamanala acınız geçmeyecek ama azalacak
Hem yeni meleklerimize kavuşmak için kendimizi daha çabuk toparlamamız lazım
Bizi kendimize getirecek tek şey tekrar meleklerimeze hamile kalmak olacak

büşrammmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok üzüldüm bitanem diyecek söz bulamıyorum başın saolsun meleğimmmmmm

büşrammmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok üzüldüm bitanem diyecek söz bulamıyorum başın saolsun meleğimmmmmm

Saol canım allahım sizin bebeklerinişzi korusun ve kimseye böyle şeyle yaşatmasın gerçekten çok zor bi durum ama allahım sabrınıda veriyor

Saol canım allahım sizin bebeklerinişzi korusun ve kimseye böyle şeyle yaşatmasın gerçekten çok zor bi durum ama allahım sabrınıda veriyor

saol bitanem .. çok zordur eminim allah ne sana nede diğer annelere böle bişeyi bida yaşatmaz inşallah meleğim kendine cok cok ii bak bitanem rabbim sevdiği kulları böle sınarmış bu dünya sınav zaten ...:çok üzgünüm:

BÜŞRA çok üzüldüm canım....sabır canım üzülmemek elde değil ama sakın bırakma kendini...allahım isteyen herkese tekrar verecektir meleklerini....

BÜŞRA çok üzüldüm canım....sabır canım üzülmemek elde değil ama sakın bırakma kendini...allahım isteyen herkese tekrar verecektir meleklerini....

Kendimi ilk zamanlar çok bırakmıştım canım ama şimdi yeni meleğimin gelmesi için toparladım sizlerinde sayesinde şimdi daha iyiyim

iyiki varsınız kızlar hepiniz çok desdek oldunuz bana
hepinize çok teşekkür ederimmmmopuyorumnanaktanŞeniza.s.

amin canım inşallah kimse böyle bir acı yaşatmaz inşallah rabbim sabrını mükafatını verir

Allah yardımcın olsun canım inşallah yavruların senin için şefaatçi olacaktır...
İnsallah boy boy bebeciklerin olur...

canım inşallah dediğin gibi ahirette bebeklerim bana şefaatçi olur bu dünyada kkucağıma alamadım inşallah ahirette allahım kucağıma alıp sevmeyi nasip eder:gitme:

bugün seni kaybettiğim günü tekrar yaşadım rütyamda anladımki senin acın hiç geçmemiş içimde.
kalktığımdan beri ağlıyorum miniğim ben seni kucağıma alamadıysamda sen daha çok küçüksende ben sana çok bağlanmıştım bugün seni kaybedeli 3ayı geçti ama içimdeki acın hala geçmedi melek yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…