ben geldım büşraaaaaaaaam benım
nasılsın kardesım
ablamında melegı uzuyo bızı
ama herseyın hayırlısı
Aranıza yeni katıldım.
Benimde başımdan aynı şeyler geçti.
Aralık 2009 tarihinde 5 haftalık gebe iken şiddetli kanama ile düşük yaptım.
Genetik araştırma yapıldı herşey normal idi yaşasa idi bir kızım olacaktı.
4 ay aradan sonra tekrar hamile kaldım. Her şey normal gidiyordu. Düşük olmamıştı. Kalp atışlarını duymak için kontrola gittiğimde 7 haftalık hamile idim. Bebeğin gelişimi durmuş olabilir. Bebek 6 haftalık denildiğinde yıkıldım. Bir hafta beklendi. Tekrar Ultrasonda bakıldı. Bebekin kalp atışları yoktu. Artık daha fazla bekliyemeyiz dediğinde yıkılmıştım. 16.06.2009 Tarihinde bebeğimle nasıl vedalaşacağı bilemiyordum. Vedalaşamadım. Yapamadım. İnsan böyle durumda ne yapabilir ki?
Artık aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Bir üçüncüsüne katlanabileceğimi sanmıyorum.
Şu anda da hiçbirşey düşünemiyorum. İlkinde düzelmem 3 ay sürdü. 3 Ay boyunca hergün gözyaşlarım aktı. Tekrar bunları yaşamak korkusu vardı. Daha kötüsünü yaşadım. Tam herşey yolunda derken.
merhaba
ben de yeniyim.sanırım böyle kötü şeyler yaşayınca birileriyle paylaşmak istiyor insan.başkalarının da başına gelmişmidir bu kadar üst üste derken bu forumu buldum.
sibelemre neredeyse aynı şeyleri yaşamışız.aralıkta düşük yaptım 15haftalıktı ertesi günü cinsiyetini öğrenecektik.5ay geçti tekrar denedik şimdi 7hafta 5günlük ama görünmemekte ısrar ediyo yarın kürtaj olucam.bir senedir bıraktığım sigaraya başlıcam bu gidişle.daha zamanı var demek ki..allah bizimde yüzümüzü güldürür inşallah.
sabır diliyorum büşracım.acını o kadar iyi anlıyorum ki bende iki kez yaşadım bu kötü tecrübeyi.allah hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda.
seli-n canım,
Güçlü olmalıdın.Ben doktor bir hafta daha bekleyeceğiz dediğinde tekrar asla düşünmüyordum. Ama kürtaşdan sonra insan rahatlıyor. Ağrıları olmuyor üzüntü çok fazla ama daha çok büyük bir istekle tekrar deneme isteği oluyor sanki. Şİmdi biran önce toparlansam da şu 3 ay bir an önce geçse diye düşünüyor. Sigaraya sakın başlama. Kendini başka şeylere vermeyi dene. Ben şu anda hamile insan görmeye tahammül edemiyorum ama ne yapabilirim. Bunlrı kaderde yaşamak varmış diyorum.
büşrammmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok üzüldüm bitanem diyecek söz bulamıyorum başın saolsun meleğimmmmmm
Saol canım allahım sizin bebeklerinişzi korusun ve kimseye böyle şeyle yaşatmasın gerçekten çok zor bi durum ama allahım sabrınıda veriyor
BÜŞRA çok üzüldüm canım....sabır canım üzülmemek elde değil ama sakın bırakma kendini...allahım isteyen herkese tekrar verecektir meleklerini....
saol bitanem .. çok zordur eminim allah ne sana nede diğer annelere böle bişeyi bida yaşatmaz inşallah meleğim kendine cok cok ii bak bitanem rabbim sevdiği kulları böle sınarmış bu dünya sınav zaten ...:çok üzgünüm:
Allah yardımcın olsun canım inşallah yavruların senin için şefaatçi olacaktır...
İnsallah boy boy bebeciklerin olur...
ALLAH SABIRLAR VERSİN arkadaşım çok üzüldüm :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?