- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
ayy gozumden kacmis canim ya fazla benim tarafimda olan yok, nicki ne?yok canım çiğdem senin taraftan hatırlamadın mı
çiğdemlik diye başlıyordu . . ban lı şuan cezalı olmasa kesin burdaydıayy gozumden kacmis canim ya fazla benim tarafimda olan yok, nicki ne?
yurt disinda yasiyorum! :)Başka ülkenin insanlarını gördünüzmü ki. Bi yurt dışı yapın gelin sonra konuşalım :)
ay bana msjla gonder ozelden bulmak lazim onu! bende banlanirim birazdan :) cigdemcikde benden biri olmasi gerekki banlanmisçiğdemlik diye başlıyordu . . ban lı şuan cezalı olmasa kesin burdaydı
yurt disinda yasiyorum! :)
alman erkek türk kız ilişkisi diye bi konu vardı sende ordaydın bildirimlerinden bulabilirsin konu sahibi oydu acelem var atardım yoksa hadi byyay bana msjla gonder ozelden bulmak lazim onu! bende banlanirim birazdan :) cigdemcikde benden biri olmasi gerekki banlanmis
yurt disinda yasiyorum! :)
Peki sen hiç yurt dışında yaşadın mı?O zaman hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama. Bende ülke adı vermeden yorum yapiyim, bizim türklerin tırnağı olamaz onlar. Sokağın ortasında ölsen dönüp bakmazlar. Kurban olayım bizim türk milletine
O zaman hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama. Bende ülke adı vermeden yorum yapiyim, bizim türklerin tırnağı olamaz onlar. Sokağın ortasında ölsen dönüp bakmazlar. Kurban olayım bizim türk milletine
Belcikada yasiyorumO zaman hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama. Bende ülke adı vermeden yorum yapiyim, bizim türklerin tırnağı olamaz onlar. Sokağın ortasında ölsen dönüp bakmazlar. Kurban olayım bizim türk milletine
O zaman hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama. Bende ülke adı vermeden yorum yapiyim, bizim türklerin tırnağı olamaz onlar. Sokağın ortasında ölsen dönüp bakmazlar. Kurban olayım bizim türk milletine
biz hepbir elden yanlislari duzeltmek varken, duygusal bakip ben turkum gurur duyuyorum ne mutlu turkum diyene turkluge soz edemezzsin turkler kadar iyisi yok diye yaklastigimizdan ilerlemiyoruzBakin hanimefendi, burdaki konu bizim milletimiz super 10 numara , veya cok kotu yerin dibi degil ki.
Herhangi bir millet hakkinda onlar iyi/kotu demek zaten mantikli degil, her toplumda milyonlarca insan var, hepsinin ayni kategoriye dusmesi imkansiz. Her toplumda iyi insanlar da var, kotuleri de. Dagdaki yavru ayiyi eliyle besleyen Karadenizli kadin da bu ulede yasiyor, Ozgecan'i katleden sahis da, anlatabildim mi?
Burda sozu gecen konu baska, milletimizde aksak gordugumuz bir yan, toplumumuzun calisma ahlaki bakimindan eksik olmasi. Kimse 4/4luk degil ki, bizim de toplumca eksik oldugumuz yanlardan birisi bu, calisma konusu. Bu konuda eksik olmamiz, kotu insanlar oldugumuz anlamina gelmez ki, boyle bir sey yokmus gibi, hayir biz 10 numarayiz, mukekmeliz, superiz, kimse tirnagimiz degil demek kafayi kuma gommek olur. Aksayan yanlarimizi kabul edip duzeltmeye calismak milletimizin hayrina olur diye dusunuyorum. O yuzden bu konuyu tartisiyoruz zaten.
biz hepbir elden yanlislari duzeltmek varken, duygusal bakip ben turkum gurur duyuyorum ne mutlu turkum diyene turkluge soz edemezzsin turkler kadar iyisi yok diye yaklastigimizdan ilerlemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?