Haberi yoktur bayramda gitmeyince anlar ne olduğunu kartlerim ondaydi hem.kredi hem maas kartim. Aradim bankayi calindi diye iptal ettirdimŞimdi o tarlada davul çalıp oynasın anlayışsız babası
Ona asla konusmam hakketmiyor bunu. Seni bosarim demek bu kadar basit olmamali,
5binlira verdik. Ve aldığı tarla diger oglunun üzerine yapildi, o oğlundan tek bi kuruş cikmazken biz oglumun altinlarini verdik
Haberi yoktur bayramda gitmeyince anlar ne olduğunu kartlerim ondaydi hem.kredi hem maas kartim. Aradim bankayi calindi diye iptal ettirdim
Asla adim atmam, bosarim diyosa kendi düşsün derdine, altinlarla ilgili mesajlarda duruyor hepsini delil olarak gösterebilirim mahkemede verdigime dairNiye hep kadin düzeltmek zorunda yahu. Konusma bence de. İyice tepene cikar. Erkekler boşanma lafindan çekinmiyor, sonra kadina yuvani yikma deniyor.
ayrıca esinin attigi/atacağı mesajları da silme bence.
Cekirdek aile hic biseymis, onemli olan.annesi babasiymis,Nasıl bir sacmaliktir bu yaOnce esini çocuğunu düşünür insan.
Duydular zaten bu yüzden ayrilacagimi. Ama kaynanam zil takip oynuyodur. Istedigi buydu zatenÇok üzüldüm öncelikle.
Olgunlaşamamış karakterli erkekler evlenmese keşke
Bir testi olsa,evlenmeden önce yapılan kan testleri gibi
Siz daha olmamışsınız, evlenemezsiniz dense.
Evliliklere yazık olmasa
Ben olsam kayınpederimi de arar, sakince konuşur, "bebeğime kendim bakmak için ücretsiz için ayırmıştım bebeğimin altınlarını, oğlunuz size vermiş sanırım, doğru mu bu? Ben kumara ya da başka kadına verdi diye şüpheleniyorum, size verdiği doğru mu" diye önce bir ağız arar, kesinleştirirdim.
Eğer doğrularlarsa da "o zaman ben boşanıyorum, oğlunuzu gelin alın, torununuzu da babasız büyütmeyi göze alıyorsanız tarlanızla mesut mutlu yaşayın" derdim. "Ya da ben mahkemeye gitmeden bana o parayı getirin, elime sayın" derdim.
Evliliğiniz sarsılmış görünüyor, hiç olmazsa ben de onların huzurunu kaçırırdım.
Düşünmeden hareket etmenin bedelini onlar da ödesinler
O genelinde akıl yok zaten erkeklerin.Erkekler ve para mevzuları.
Nefret.
Kocamı çok seviyor olmama rağmen parasal bir mevzu olunca nefret ediyorum o an.
Aynı zevzeklikleri yapıyor geneli.
Aramis kayinvalidem niye gelmedin.diyor. dedim ki oglun evi terketti de geldi yaniniza dedim. Derdiniz ne neyi paylasamadiniz diyor dedim annemin babamin ogluma.hediye ettigi altinlari size yedirdigi icin dedim. Borc istedik ne var bunda. Hic vermesek ne oluyor aile değil miyiz biz dedi. Dedim benim sizin gibi bi ailem yok o paralari kurusu kurusuna alacam dedim torununu alırmış benden bize birakmazmis. Dedim ki sen mi kanını verdin sen mi dogurdun dedim. Benim oglum uzerinde tek bi.hakkın yokken bu sana düşmez dedim.
Eşim söylediği için var altindan haberi canim, annemin babamin beni okutmasının sebebi zaten boyun egmem asla, simdi kartlarimida iptal ettirdim. 5kurussuz kalsın bakalim ne yapacakOhh iyi yapmissin gercekddn seni takdir etdim bir cok baska kadin olsaydi susardi boyun egerdi. Vallah o para saglik durumu icin felan olsa hadi verilir ama sirf mal sahibi olmak iciinde insan torununun parasina göz dikmezki yuh ya yuh. Hem o kp in nerden haberi var torununun altinlarindan keske haberi olmasaydi. Bide bankaya felan konulsa da o altinlar bence sonucu degistirmezdi sonucta esindeki zihniyet önemli. Bu sefer inceldigi yerden kopmasaydi bir kac ay sonra kopacakti. Esinede diyecek söz yok babasinin mal varligi icin karisindan oglundan vazgeciyorsa hic arkana bakma hic degmez ne yazikki
Birde evden kovuyo.. tahu kucucuk evladn var baskasnin para.meselesinden insan bu kdr abartmaz hemde bu kdr bencil olamz..olmamali !!
Helal olsun.. tebrik ederm bu sekilde savun kendni hak ediyorlar. Birde bilmis bilmis neyi paylasamadin diyor.. sanane?Aramis kayinvalidem niye gelmedin.diyor. dedim ki oglun evi terketti de geldi yaniniza dedim. Derdiniz ne neyi paylasamadiniz diyor dedim annemin babamin ogluma.hediye ettigi altinlari size yedirdigi icin dedim. Borc istedik ne var bunda. Hic vermesek ne oluyor aile değil miyiz biz dedi. Dedim benim sizin gibi bi ailem yok o paralari kurusu kurusuna alacam dedim torununu alırmış benden bize birakmazmis. Dedim ki sen mi kanını verdin sen mi dogurdun dedim. Benim oglum uzerinde tek bi.hakkın yokken bu sana düşmez dedim.
Tabi ki alamaz. Daha annesinden beslenen çocuğu hic bi hakim babasina veremez zaten. Sirf susup oturmam icin tehdit ediyor aklıncaZaten düşünceli insan hiç istemezdi en başında.
Çok pişkinler maalesef
Önce borç aldık diyor, sonra hiç vermesek de olur diyor.
Pes
Torununu filan da alamaz. Blöf hepsi
Ben ezilmek icin evlenmedim. Ben erkegim istedigimi yaparim sende evinde oturcaksin zihniyetinde bi insanla evlenmisim ne yazık ki asla ezdirmem kendimiHelal olsun.. tebrik ederm bu sekilde savun kendni hak ediyorlar. Birde bilmis bilmis neyi paylasamadin diyor.. sanane?
Yarin babam.gelip alacak beni affetmeyi düşünmüyorum benim oğlum boyle bi ortamda buyumemeliKöprüyü geçene kadarmış insanlığı acil tekme yiyip sürünmesi lazim
Silmiyorum hic biseyi zatenSize yaptığı tüm tehditleri kayda alin belgeleyin
Tabi ki alamaz. Daha annesinden beslenen çocuğu hic bi hakim babasina veremez zaten. Sirf susup oturmam icin tehdit ediyor aklınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?